Cròniques

(17-11-2019) - SUPERCRÒNICA 16-17 Novembre

Nova jornada amb 26 partits a casa i 9 a domicili que s’ha saldat amb només 12 derrotes amb 4 empats i 19 victòries. No hem arribat al mateix nivell record de la setmana passada, però mantenim la mitjana de la temporada.

El superdissabte tarda va ser un festival de joc, gols, victòries i ambient festiu d’una grada que viu el club com ens agrada i que disfruta dels nostres equips. Destaquem les victòries seguides del Juvenil A, Cadet A i 1r Equip. L’Infantil A no va passar de l’empat al migdia.

Destaquem les victòries també del Juvenil B,  l’Infantil C, Aleví B, Aleví C i Benjamí A tots amb bones dinàmiques, excepte l'Infantil C que li estava costant guanyar. Meritori empat del Cadet B davant el líder.

Cadet C, Cadet E, Aleví B, Benjamí A, Benjamí D, Benjamí E  i Prebenjamí A estan a la caça del liderat amb arguments, repetint victòria.

Cadet D, Infantil F i Aleví F aconsegueixen noves victòries de mèrit les tres, així com els 2 Prebenjamins de CEBLLOB.

Els 2 líders Infantil G i Aleví I van descansar.

Dos jornades queden per a l'aturada del pont. Proper cap de setmana, més.

Força, Atlètic¡¡¡¡¡

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info