Cròniques

(12-01-2020) - SUPERCRÒNICA 12-GENER-2019

Comencem el 2020 amb una jornada forastera resolta amb 18 victòries i 1 empat com a resultats positius.

Dels nostres preferents, només el Juvenil A va endur-se els 3 punts des de Cornellà en una gran lliçó de futbol i maduresa competitiva. L’Infantil A també va fer un bon treball, però amb poc premi. El 1r Equip va fer mèrits sobrats, fins i tot va ser millor que el seu rival el líder del grup, però enfrontar-se a equips històrics sempre presenta dificultats extrafutbolístiques afegides.

Els nostres Infantils B i C, amb bones actuacions, van guanyar els seus respectius partits per 1-2 i 1-4; Juvenil B va donar la campanada vencent el líder Palleja per 2-4. L’Aleví B va superar les 3 baixes que tenia guanyant a El Prat per 2-5.

Els nostres líders Cadet C, Infantil E, Aleví B, Aleví I continuen líders amb les seves victòries i relliscades dels rivals. Cadet E, Aleví E, Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A segueixen pressionant amb victòries els seus respectius líders.

Per últim, l’Aleví G, Aleví H, Aleví J i el Prebenjamí C en duel fratricida, també acumulen un altra victòria.

La setmana propera, jornada casolana.

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(31-12-2019) - BALANÇ 2019

L’Atlètic està a la seva desena temporada. Sembla que era ahir quan es va fundar el club al 2010, però han estat 10 anys molt intensos amb 30 ascensos, 5 Campionats i 2 subcampionats de la Donosti Cup, però sobretot bon futbol i bona formació per als nostres jugadors tan esportiva com a humana, per no parlar dels nostres tècnics, els que estan i els que anem exportant.

Competitivament,  hem aconseguit portar el 1r Equip a 1ra Catalana amb encara 4 jugadors que ja hi eren al 2010. En aquestes 9 temporades hem pujat 3 cops de categoria i estem a les portes de la 3ra Divisió  Nacional. Amb una mitjana d’edat de 23.08, els nostres jugadors estan donant la cara i els rivals no escatimen en elogis al nostre joc, per altra part sempre reconeixible amb matisos. El nostre Filial, equip de nova formació, també està lluitant als llocs capcelers.

Els nostres equips Juvenil A i Cadet A, amb els recents ascensos a Preferent, es troben en 2na i 5na posició sense descartar res amb una trajectòria més que meritòria la del Cadet i molt destacable la del Juvenil. Infantil, en la seva 2na temporada a Preferent, es troba en 8na posició i amb el propòsit de millora després d’una primera volta irregular i l’Aleví A, situat a la categoria de més nivell del Futbol Català es belluga a la classificació en llocs tranquils.

Darrere aquests equips d’elit, hi ha molts bons equips amb jugadors preparats per a donar el salt com són els casos del Juvenil B, Cadet B, Infantil B, Infantil C o Infantil D, tots ells a 1ra Divisió. I en un següent nivell, altres com Cadet C, Cadet E o Infantil E, líders o fregant el liderat dels seus respectius grups de 2na divisió.

A Futbol 7, l’Aleví B i l’Aleví I són líders sòlids que hauran de confirmar la seva qualitat i competitivitat durant el 2020. Benjamí A, situat en 5è lloc, no ha dit l’última paraula i Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A no deixen respirar els líders provisionals i estan preparats per l’assalt. La resta d’un total de 37 equips, tots gaudeixen al seu corresponent nivell de competició i formació.

Per últim, destacarem per sobre de tot el nivell humà de les nostres famílies que fa que els nostres jugadors també siguin reconeixibles i que els més de 500 jugadors de la nostra Escola facin que ens sentim orgullosos d’ells i de la feina que fem.

Coordinació Esportiva us desitja Bon Any 2020 a tots els Atlètics i simpatitzants¡¡¡¡

Veure més

(22-12-2019) - (22-12-2019) - SUPERCRÒNICA JORNADA 21-22 DESEMBRE

Darrera jornada de l’any amb 7 partits fora i 27 a casa. De tots ells, només 12 no van puntuar, amb 18 victòries i 4 empats.

Al grup de preferents, bons resultats amb victòries del Juvenil A, Cadet A i Infantil A amb 2 gols de diferència els 3, però cap dels tres partits va ser fàcil. El 1r Equip va fer un bon partit, però no va aconseguir batre la porteria del Martinenc. L’Aleví A no va tenir sort i a punt va estar de sorprendre el Sant Cugat, 3r classificat.

Al grup de primeres, Infantil B, Aleví B, Aleví D, Benjamí A i Benjamí B van aconseguir victòries importants i els fan pujar a la classificació.

Dels nostres líders, Aleví B, Infantil E, Cadet C i Aleví I van guanyar i refermen liderat. Cadet E, Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A ho persegueixen d’a prop amb victòries cada setmana. Cada cop, més proper el liderat.

Empats dels Cadet B, Infantil C i Filial que sumen, encara que sigui només 1 punt. Un Selecció Juvenil de l'Atlètic també va guanyar a una Selecció Xinesa per 5 a 0.

La Direcció Esportiva us desitja Bon Nadal a tothom i un any 2020 ple d’èxits i salut.

Tornem a entrenar el dimecres dia 8.

Força, Atlètic¡¡¡¡

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info