1ER EQUIP

1ER EQUIP

Després de 9 temporades ens hem plantat a la 1ra Divisió Catalana (1 ascens cada 3 temporades de mitjana). Fa 9 temporades ja jugaven 4 jugadors dels 25 actuals.

Jan, Cebri, Palaus i Nacho. Aviat es va incorporar en Pep Lacima; Berlanga i Pedrol eren al nostres infantils llavors i més tard van venir Dufi, Jesús, Fidi i Morgado. I els darrers anys, Pau, Edu, Yu, Montes, Picón, Sergio i Alejandro es van incorporar al nostre projecte. Alvaro, Iñaqui, Raul, Adrián, Aleix i Portas, que sempre ha estat, van ser els darrers en incorporar-se.

L'equip no està fet per baixar ni per pujar, ni per mantenir-se, sinó tot el contrari. Està fet amb els millors jugadors que volíem; amb el millor cos tècnic que hi ha i amb un entrenador afí amb el joc que ens defineix i amb prou capacitat per adaptar joc i jugadors a les circumstàncies canviants d'una lliga molt disputada, on pots perdre amb qualsevol rival i per tant, estem en disposició de guanyar també a qualsevol. La faena la faran segur i la lliga ens col·locarà on mereixem.

Molta sort¡¡¡

Entrenadors

CARLOS MONZONIS (Entrenador)

SAMUEL BLASCO (Entrenador)

JOAN SURIOL (Entrenador)

ELIO JAEN (Entrenador)

ALFREDO MARTINEZ (Entrenador)

Jugadors

EDUARDO ALLIAUME ORTIZ

FRANCESC BARREDA GONZALEZ

FIDEL BERNABEU VARA

ALEX CEBRIAN CLAVERA

JAN ANTONI GONZALEZ OLLER

SERGIO MARTINEZ DOMINGUEZ

PAU MATEO QUEJIGO

ALBERT MONTES JIMENEZ

JUAN PABLO ORTEGO CALVO

ALEX PALACIOS CORRAL

IGNACIO PALACIOS CORRAL

DAVID PEREZ PICON

IÑAKI VILLALBA CUSI

GERARD PEDROL PALMADA

ALEIX MASSEGU SERRA

PEP LACIMA LIGERO

RAUL FERRER GOMEZ

NACHO BERCHE

JAUME MAILLO

SERGI MONSO

We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info