Cròniques

(28-11-2021) - FILIAL, ENS HO CREIEM?

Últim cap de setmana abans de l'aturada del Pont de la Puríssima saldat amb 15 victòries i 6 empats com a resultats positius, alguns descansos i altres ajornaments per la Covid-19.

Tots els equips preferents han obtingut bons resultats; 3 victòries i 2 empats. Començant pels triomfs, el Primer Equip (2-0) encadena -per primera vegada en aquesta temporada- 3 jornades seguides puntuant, on ha sumat 7 dels últims 9 possibles. L'Infantil A (2-1) porta sense perdre des de setembre i ja és cinquè, mentre que l'Aleví A (2-0) segueix en ratxa i aconsegueix els 3 punts per tercer cap de setmana consecutiu. Per altra banda, tant el Juvenil A (2-2) com el Cadet A (2-2) van deixar escapar els tres punts després d'acaronar-los.

Dels primeres, destaquem novament el triomf del Filial (2-3) en un camp difícil com el del Castelldefels. L'equip de Juanca Leal i Àlex Burch ja és segon a 9 del primer, però amb un partit menys. També ressaltem les victòries dels Infantils C (1-0) i D (2-1) per la mínima. D'altra banda, tant el Juvenil B (3-3), com el Cadet C (2-2) i el Benjamí A (3-3) es van abonar a l'empat.

Dels segones, contundent partit del Cadet E (0-8) que va atropellar el seu rival i continua en dinàmica ascendent. I bones victòries del Juvenil C (0-3), del Cadet F (3-1), de l'Aleví E (5-4) i del Benjamí B (3-0) que els hi permeten escalar llocs a la classificació.

Dels terceres, l'Aleví H (6-8) torna a sumar de tres i el Benjamí D (2-1) encadena la seva tercera victòria consecutiva.

Per últim, el Prebenjamí B (10-2) i el Promeses (6-2) van guanyar de nou a casa.

Des de l'Atlètic, us desitgem un bon Pont a tots i totes!

Força, Atlètic¡¡

Veure més VÍDEO
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info