Cròniques

(21-04-2024) - DISSABTE TARDA

EL 1r EQUIP SUPERA LA 1a PROVA

23 resultats positius els obtinguts a una jornada a on les victòries/derrotes  aclareixen o no el panorama.

Destaquem per la part positiva la victòria del 1r Equip davant un rival difícil que buscava agafar-nos a la taula classificatòria. Queden 4 finals més, però tot està a la nostra mà. propera parada: Prat. A destacar el gran ambient festiu de tota la grada amb presència de molts i molts nens del club.

El Sub12A va segellar un any més la permanència a la màxima en les últimes 7 temporades a falta de 4 jornades. El Sub10A també va sumar una victòria més en la seva gran primera temporada. Empat del Sub11A a un bonic partit contra Europa.

Els nostres líders Juvenil C, Cadet C i Cadet D van guanyar els seus partits i continuen a la seva, descomptant una jornada més. Cadet E perd pistonada.

Dels primeres destaquem les victòries dels 3 Infantils i l'empat del Cadet B davant el 2n classificat. Victòries del Sub11B i Sub10B. També el Sub12D va per fi tornar a guanyar. 

Tots els petits que van jugar Sub8A, Sub8B, Prebenjami C i Promeses van guanyar els seus partits, destacant la victòria del Sub8A contra el líder Coope per 5-1

Cada cop queda menys, hem de donar-ho tot.

 

Veure més

(18-06-2022) - CAMPIONS TORNEJOS ESTIU

SET EQUIPS HAN QUEDAT CAMPIONS

Ja tenim nous campions dels tornejos d'estiu. l'Alevi C, l'Aleví G i l'Infantil E van tornar amb la Copa del Torneig de Montcada. Per la seva banda el Benjamí B ho va fer a Can Trias. També hem de resaltar el subcampionat del Cadet E que va caure a penals contra l'Europa per 3-2.  Igual que l'Aleví H i Prebenjamí B

Diumenge, més del mateix: el Benjami C, el Cadet D i el Juv/Cad A va ser campions a Montcada i l'Infantil B i Cadet B, subcampions. Un gran cap de setmana.

Força, Atlètic¡¡¡

Dia 21, darrer dia d'entrenament. Torneu les samarretes per a organitzar-les de cara la temporada vinent.

 

 

 

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info