Cròniques

(11-10-2020) - Jornada 10-11 octubre

Esglaonadament els nostres equips van iniciant les seves competicions. La setmana passada els 2 equips seniors van començar competició amb victòria local del Filial i empat visistant del 1r Equip. A la 2na jornada els 2 van guanyar els seus partits: el 1r equip amb patiment i marcant el gol de la victòria al darrer sospir, (Jan) al contrari que la setmana passada i el Filial va guanyar amb serietat i consistència a més de bon joc.

Aquest cap de setmana els nostres Preferents van començar amb duels complicadíssims amb derrotes, algunes pels péls com la de l'infantil (0-1) i d'laltres més amplies però totes elles, donant la cara i mostrant competitivitat i fases de futbol similars al que practica el FC Barcelona que, casualitats del desti va ser el nostre rival comú. La nostra lliga començarà la jornada número 2, però haurà deixat palés que estem en disposició de competir al màxim nivell. També felicitem al rival, faltaria més.

Els equips de 1ra div. de F11 i Alevins de 2na van acabar la seva particular pretemporada amb alguns partits a destacar:

Infantil B (4-0) a Mercantil i Benjamí A a Olimpic Can Fatjó (13-0)

El de l'Aleví B contra Damm 1ra divisió  (3-2); Aleví C contra Sant Andreu 1ra Divisió (4-2); Aleví D a Mollet 2na (0-6) i Aleví E a Barberà. (0-1). 

Els de 2na de F11, Benjamins 2na i 3ra i Alevins de 3ra encara tindran una setmana més de partits amistosos.

Destaquem les ratxes aclaparadores dels Cadet C, Cadet D i la bona pretemporada de l'Infantil E i Aleví F; el bon partit del Benjamí B i del Prebenjamí A.

Al Cebllob, Prebenjamí B i Promeses van obtenir concloents victòries de nou en gran inici de temporada.

Seguim gaudint dels nostres equips, mantenint la mesures de seguretat i intentant ser el màxim de corosos en una jornada casolana amb una impressionant ajuda per part de molts pares/mares i delegats del club que han fet una encomieble feina al llarg del cap de setmana al control d'entrada i graderia. Gràcies a tots ells.

Força, Atlètic¡¡¡¡

 

Veure més

(04-10-2020) - JORNADA 3-4 D'OCTUBRE

Primera jornada lliguera després del confinament del passat març, saldada amb 1 victòria i 1 empat als 2 partits oficials i 20 victòries 5 empats i només 10 derrotes als 33 partits amistosos del futbol base, en jornada visitant. (30 fora i 5 en casa)

Després de 5/6 setmanes de pretemporada l'inici de les lligues comença a arribar gradualment i ha estat el torn dels equips de 1ra i 3ra Catalana. Empat del 1r equip en un partit controlat fins al final, amb 5 minuts innecessaris, però que també compten i on hem de mantenir la concentració i la responsabilitat individual. L'equip ha tingut bona pinta i s'ha recuperat del gol inicial responent amb 3 gols amb contundència. La setmana propera tenim l'oportunitat de sumar de 3 en 3.

El Filial va mostrar bona cara contra altre filial el Jupiter i 2 gols de Pak van donar els primers 3 punts al debut a 3ra Catalana. Molt bones sensacions les mostrades.

Als amistosos, a més de destacar les ...victòries, algunes d'elles de mèrit a domicili com les dels preferents Juvenil A, Infantil A i Aleví A per 1-3, 1-2 i 1-3, amb bones senyals. El Cadet A no va passar de l'empat a Villafranca.

Dels primeres, destaquem la victòria a Granollers del Cadet B i la de l'Infantil D a Mollet, així com la del Benjamí A a Igualada. Meritoris empats de l'Infantil C i del Prebenjamí A.

Dels segones destaquem el triomf del Cadet C contra un primera i la victòria del cadet D a Igualada.

Contundents victòries dels més petits Prebenjamí B i Promeses.

La setmana propera els 4 preferents s'uniran als 2 amaters en partit inicial, 3 d'ells contra els FC Barcelona. Més motivador, impossible.

Molta sort a tots ells!!!!

                    

 

 

Veure més

(08-03-2020) - SUPERCRÒNICA 7-8 DE MARÇ

Jornada amb 36 partits i 19 victòries i 6 empats com a resultats positius.

Dels equips Preferents, 4 victòries dels 5 partits. La més important la de l’Aleví A contra rival directe Jabac Terrassa (3-1). No menys important la del 1r Equip per a situar-se cinquè i continuar la dinàmica sòlida i guanyadora. També la victòria del Juvenil A alimenta les opcions d’enganxar el líder. L’infantil A compta el seu desè partit invicte i s’acostuma a guanyar tot i el patiment inicial.

Del grup dels primeres, victòries concloents del Juvenil B i Benjamí A i empats dels infantils C i D que sumen molt poc. Del grup de 2nes de F7, destaquem la victòria de l’Aleví C que ha endreçat molt la seva trajectòria.

Els nostres líders Cadet C (4-1) , Aleví B (2-2), l’Aleví I i Prebenjamí A van donar un pas endavant amb les 3 victòries i 1 empat. El Cadet C va superar el seu rival directe a la classificació. El Cadet E (11-0) cada cop està més a prop del liderat i està demostrant una regularitat que el portarà presumiblement al cim. El filial trepitja els talons al Sanfe també. A seguir competint i superant etapes.

Victòries també dels Benjamins D i E, Infantil E que no llancen la tovallola. El Benjamí F aconsegueix la victòria després de varies jornades perdent. L’infantil G va enllaçar 2 victòries seguides i porta 4 als darrers 5 partits. Infantil F i l’Aleví E amb bons partits tornen a guanyar.

Seguim gaudint dels nostres equips.

Força, Atlètic¡¡¡¡

Veure més

(01-03-2020) - SUPERCRÒNICA 1-MARÇ-2020

Jornada gairebé tota visitant saldada amb el mateix número de victòries que la passada (16) i el mateix numero d’empats (7) rebatent el record d’empats, alguns de molt de mèrit com el de l’Aleví A, Infantil C, Cadet A i Cadet B. Els del Filial i Cadet C tampoc són dolents del tot; cada punt suma.

Victòries de prestigi les del 1r Equip davant el gran equip que és l’Ascó i la de l’Infantil A a Calafell, les dues per 1-3.

Victòries també dels líders Aleví  B, Aleví I  i del Prebenjami A que no permeten que s’apropin els seus perseguidors.

Cadet E, Infantil E, Aleví F, Benjamí A, Benjamí D, Benjamí E continuen pressionant els líders provisionals amb victòries.

Infantil G, Aleví C, Aleví D, Prebenjamí B i Promeses també van guanyar els seus partits i millorant la classificació jornada a jornada.

Per últim destaquem les millors ratxes de la temporada del 1r Equip amb 3 victòries i 1 empat en la dura 1ra Catalana i les 9 jornades imbatut que porta l’Infantil A.  També volem enviar recolzament al Juvenil A que no va poder puntuar a la Coope, Ànims¡¡¡

Força, Atlètic¡¡¡¡

Veure més

(16-02-2020) - SUPERCRÒNICA 16-FEBRER-2020

Jornada mixta amb 25 partits a casa i 7 com a visitants. Record d’empats (7 ) i 16 victòries i poques derrotes (9).

De les victòries destaquem la del 1r Equip de manera folgada segons el resultat, però gens fàcil contra Alcarràs. (4-0). Un altre cop fa que mirem a cap a dalt i ens allunyem d’a baix. El Juvenil A i l’Infantil A van cedir empats a casa, així com el Cadet A en partit jugat la setmana passada aplaçat.

Del segon grup destaquem les victòries del Juvenil B, Infantil B, Infantil C, Aleví D i els empats dels Cadet B, Infantil D que també sumen. Al futbol7, l’Aleví B  i Aleví I no donen treva i el Benjamí A torna a guanyar de nou.

Del grup d’equips capcelers, apart dels Alevins B i I, el Filial. el Cadet C, Cadet E no donen respir als líders dels seus grups i estan a l’espera dels seus errors.

Cadet D, Infantil F, Infantil E, Aleví G i els Promeses també van aconseguir victòries  que engreixen el llistat d’honor fins a 16.

Setmana propera, descans de Carnestoltes.

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(09-02-2020) - SUPERCRÒNICA 9 DE FEBRER

Jornada forastera amb 32 partits disputats aconseguint 14 victòries i 6 empats davant rivals molt difícils com ara el FC Barcelona amb 3 partits amb diferent sort que l’Infantil A o Cadet A la jornada passada, amb 2 empats.

Del grup de preferents destaquem les victòries a Reus del Juvenil A i l’Infantil A per (0-2) i (0-3) i també l’empat sense gols del 1r Equip a Tàrrega.

Del següent grup de primeres F11 i segones de F7, importants victòries de l’Infantil D , Aleví B i Benjamí B que ajuden a aconseguir els seus diferents objectius. Empats de l’Infantil C i Aleví C.

Del grup de líders, Aleví B, Aleví I no cedeixen i aconsegueixen guanyar amb  relativa facilitat. Cadet C va descansar i el Prebenjamí A aconsegueix passar a situar-se com a líder en un llarg i treballat camí.

Dels equips que persegueixen liderat, el Juvenil A (a 2 punts), Benjamí D i Benjamí E (a 5 punts) continuen  guanyant a ritme de tuneladora. El Filial va empatar a l’igual que el líder.

També van obtenir victòries Infantil G, Infantil H per 2n cop, Aleví E, Aleví H, Aleví G i Prebenjamí B. 

La setmana propera, jornada casolana amb  atractius partits.

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(02-02-2020) - SUPERCRÒNICA 2-FEBRER-2020

Si la jornada anterior va ser bona, aquesta encara n’és de millor, ja que hem aconseguit 1 victòria més (23) amb 2 partits menys disputats (34).

Comencem amb les 4 victòries dels 4 preferents de F11: 1r Equip (4-1) contra Sani; Juvenil A (2-1) contra At Segre i Cadet A (3-1) i Infantil A (1-0) contra el Cornellà els 2. Partits molt disputats tots ells contra rivals molt difícils i que en el passat acostumàvem a perdre per diverses raons. Alguna cosa ha canviat, no hi ha dubte. Gran ajuda la dels nostres petits a la tarda del dissabte amb el 1ra Catalana amb gran celebració final.

Al grup de primeres de F11 i segones de F7, Juvenil B, Cadet B, Infantil C, Aleví B, C, D i Benjamí A, tots ells van guanyar i segueixen amb les bones ratxes i bon futbol com el cas del Cadet B, Aleví B, Aleví C i Benjamí A. A més l’Aleví B referma el liderat amb festival golejador contra el 2n classificat, UD Sitges.  (7-2). Cadet C i Aleví I tonen a guanyar i segueixen líders sòlids.

Les victòries del Filial, Cadet E, Infantil E, Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A els permeten seguir d’a prop als seus respectius líders.

Per últim, els Alevíns E, G, H tornen a guanyar i completen una gran jornada de 24 partits a casa i 10 com a visitant.

Dimecres, el Cadet A s’enfronta al FC Barcelona a les 20:00h en partit avançat. Intentaran refermar el seu bon moment i sorprendre el FC Barça.

 Força, Atlètic¡¡

Veure més VÍDEO

(26-01-2020) - SUPERCRÒNICA 26-GENER-2020

Gran jornada majoritàriament forastera resolta amb 22 victòries i 4 empats. Només 10 derrotes, xifra record si exceptuem la jornada del 9 de novembre, amb 8.

Analitzant els resultats per grups d’equips, en un primer grup format pels preferents: 2 victòries, 2 empats i 1 derrota. Destaquem el partit de l’Aleví A que va batre l’Espanyol per primer cop a la nostra curta història i la del Cadet A davant el Calafell. Meritoris empats del Juvenil A a casa del líder que continua controlat d’a prop i de l’Infantil A davant tot un FC Barcelona.

En el segon grup  de primeres, victòries visitants del Juvenil B, Cadet B i de l’Infantil D que torna a la senda victoriosa i empat de l’Infantil C davant el líder. Aleví B i C, Benjamí A, B i C van guanyar els seus cinc partits en cinc bones dinàmiques.

Al tercer grup de líders, Cadet C, Aleví B i Aleví I estan incontestables i segueixen a la seva.

Al quart grup d’equips que persegueixen liderat, Filial, Cadet E, Aleví F, Benjamí E i Prebenjamí A van derrotar els seus rivals i no cedeixen en el seu objectiu.

També van guanyar els seus partits Infantil F, Infantil G, Aleví H, Benjamí F  i Prebenjamí B.

Seguim amb bona salut.

Setmana propera, més. Força, Atlètic¡¡¡¡

Veure més

(19-01-2020) - SUPERCRÒNICA 18-19 Gener

Jornada mixta casa-fora amb 35 partits saldada  amb 19 victòries i 1 empat com a resultats positius.

Dels equips preferents destacarem les 2  victòries casolanes  dels que jugaven a casa: 1r Equip i Juvenil contra Viladecans i Cambrils. (2-0) en els dos partits; l’Infantil A va atropellar el Santboià per (1-6) continuant la bona ratxa de 4 partits sense perdre. El FC Barcelona ens visita dissabte.

Al segon grup, victòries del Cadet B, Infantil B, Aleví B, Aleví C, i els 3 Benjamins A, B i C, tots 7 amb bons partits en línies generals.

En el grup dels nostres quatre líders, victòries contundents del Cadet C, Infantil E, l’Aleví B esmentat i l’Aleví I.

Els que persegueixen l’anhelat liderat, Juvenil A, Filial, Benjamí D i PrebenjamÍ A van seguir la bona ratxa i van aconseguir els tres punts als seus partits. Benjamí E descansava.

Per últim, bons partits de l’Aleví E, Aleví G, Aleví J que van guanyar els seus partits de manera convincent.

La setmana propera, el 1r Equip visita Gavà amb la moral pels núvols després de la victòria contra Viladecans. (12:00h diumenge). El Juvenil A viatja a Tarragona per a jugar contra el líder La Floresta en partit de poder a poder (17:30 diumenge).

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(12-01-2020) - SUPERCRÒNICA 12-GENER-2019

Comencem el 2020 amb una jornada forastera resolta amb 18 victòries i 1 empat com a resultats positius.

Dels nostres preferents, només el Juvenil A va endur-se els 3 punts des de Cornellà en una gran lliçó de futbol i maduresa competitiva. L’Infantil A també va fer un bon treball, però amb poc premi. El 1r Equip va fer mèrits sobrats, fins i tot va ser millor que el seu rival el líder del grup, però enfrontar-se a equips històrics sempre presenta dificultats extrafutbolístiques afegides.

Els nostres Infantils B i C, amb bones actuacions, van guanyar els seus respectius partits per 1-2 i 1-4; Juvenil B va donar la campanada vencent el líder Palleja per 2-4. L’Aleví B va superar les 3 baixes que tenia guanyant a El Prat per 2-5.

Els nostres líders Cadet C, Infantil E, Aleví B, Aleví I continuen líders amb les seves victòries i relliscades dels rivals. Cadet E, Aleví E, Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A segueixen pressionant amb victòries els seus respectius líders.

Per últim, l’Aleví G, Aleví H, Aleví J i el Prebenjamí C en duel fratricida, també acumulen un altra victòria.

La setmana propera, jornada casolana.

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(31-12-2019) - BALANÇ 2019

L’Atlètic està a la seva desena temporada. Sembla que era ahir quan es va fundar el club al 2010, però han estat 10 anys molt intensos amb 30 ascensos, 5 Campionats i 2 subcampionats de la Donosti Cup, però sobretot bon futbol i bona formació per als nostres jugadors tan esportiva com a humana, per no parlar dels nostres tècnics, els que estan i els que anem exportant.

Competitivament,  hem aconseguit portar el 1r Equip a 1ra Catalana amb encara 4 jugadors que ja hi eren al 2010. En aquestes 9 temporades hem pujat 3 cops de categoria i estem a les portes de la 3ra Divisió  Nacional. Amb una mitjana d’edat de 23.08, els nostres jugadors estan donant la cara i els rivals no escatimen en elogis al nostre joc, per altra part sempre reconeixible amb matisos. El nostre Filial, equip de nova formació, també està lluitant als llocs capcelers.

Els nostres equips Juvenil A i Cadet A, amb els recents ascensos a Preferent, es troben en 2na i 5na posició sense descartar res amb una trajectòria més que meritòria la del Cadet i molt destacable la del Juvenil. Infantil, en la seva 2na temporada a Preferent, es troba en 8na posició i amb el propòsit de millora després d’una primera volta irregular i l’Aleví A, situat a la categoria de més nivell del Futbol Català es belluga a la classificació en llocs tranquils.

Darrere aquests equips d’elit, hi ha molts bons equips amb jugadors preparats per a donar el salt com són els casos del Juvenil B, Cadet B, Infantil B, Infantil C o Infantil D, tots ells a 1ra Divisió. I en un següent nivell, altres com Cadet C, Cadet E o Infantil E, líders o fregant el liderat dels seus respectius grups de 2na divisió.

A Futbol 7, l’Aleví B i l’Aleví I són líders sòlids que hauran de confirmar la seva qualitat i competitivitat durant el 2020. Benjamí A, situat en 5è lloc, no ha dit l’última paraula i Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A no deixen respirar els líders provisionals i estan preparats per l’assalt. La resta d’un total de 37 equips, tots gaudeixen al seu corresponent nivell de competició i formació.

Per últim, destacarem per sobre de tot el nivell humà de les nostres famílies que fa que els nostres jugadors també siguin reconeixibles i que els més de 500 jugadors de la nostra Escola facin que ens sentim orgullosos d’ells i de la feina que fem.

Coordinació Esportiva us desitja Bon Any 2020 a tots els Atlètics i simpatitzants¡¡¡¡

Veure més

(22-12-2019) - (22-12-2019) - SUPERCRÒNICA JORNADA 21-22 DESEMBRE

Darrera jornada de l’any amb 7 partits fora i 27 a casa. De tots ells, només 12 no van puntuar, amb 18 victòries i 4 empats.

Al grup de preferents, bons resultats amb victòries del Juvenil A, Cadet A i Infantil A amb 2 gols de diferència els 3, però cap dels tres partits va ser fàcil. El 1r Equip va fer un bon partit, però no va aconseguir batre la porteria del Martinenc. L’Aleví A no va tenir sort i a punt va estar de sorprendre el Sant Cugat, 3r classificat.

Al grup de primeres, Infantil B, Aleví B, Aleví D, Benjamí A i Benjamí B van aconseguir victòries importants i els fan pujar a la classificació.

Dels nostres líders, Aleví B, Infantil E, Cadet C i Aleví I van guanyar i refermen liderat. Cadet E, Aleví F, Benjamí D, Benjamí E i Prebenjamí A ho persegueixen d’a prop amb victòries cada setmana. Cada cop, més proper el liderat.

Empats dels Cadet B, Infantil C i Filial que sumen, encara que sigui només 1 punt. Un Selecció Juvenil de l'Atlètic també va guanyar a una Selecció Xinesa per 5 a 0.

La Direcció Esportiva us desitja Bon Nadal a tothom i un any 2020 ple d’èxits i salut.

Tornem a entrenar el dimecres dia 8.

Força, Atlètic¡¡¡¡

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info