Cròniques

(26-11-2023) - SUB 12A

BONS RESULTATS DELS PREFERENTS I DELS NOSTRES LÍDERS

Cap de setmana de 19 victòries i 5 empats a domicili dels quals destaquem els aconseguits pel S10A, S11A i S12A  (després de varies setmanes) en la matinal de dissabte que sumats als empats del Infantil A i del 1r Equip en dos bons partits i la supervictòria del Juvenil A a l'Olimpic de Badalona fan bona la jornada dels equips preferents.

Per altra banda, els líders Filial, Cadet D, Cadet E i Prebenjami B han sumat una nova victòria i segueixen amunt del tot, així com el Cadet C que es situa a un punt del líder.

Victòries també de l'Infantil C que ha sabut reaccionar a les adversitats, així com el S11B en un partit treballat i del S12D que li estava costant trobar.

Cadet F i els dos equips femenins van tornar a Sant Just amb els 3 punts i en el cas de les Cadets es posicionen en un 4t lloc més que meritori a la seva primera temporada.

Gaiirebé ple amb els petits amb 4/5 victòries; Preb B, C , D i Promeses tornen a guanyar i disfrutar.

Propera setmana. darrera jornada abans del pont.

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(18-06-2022) - CAMPIONS TORNEJOS ESTIU

SET EQUIPS HAN QUEDAT CAMPIONS

Ja tenim nous campions dels tornejos d'estiu. l'Alevi C, l'Aleví G i l'Infantil E van tornar amb la Copa del Torneig de Montcada. Per la seva banda el Benjamí B ho va fer a Can Trias. També hem de resaltar el subcampionat del Cadet E que va caure a penals contra l'Europa per 3-2.  Igual que l'Aleví H i Prebenjamí B

Diumenge, més del mateix: el Benjami C, el Cadet D i el Juv/Cad A va ser campions a Montcada i l'Infantil B i Cadet B, subcampions. Un gran cap de setmana.

Força, Atlètic¡¡¡

Dia 21, darrer dia d'entrenament. Torneu les samarretes per a organitzar-les de cara la temporada vinent.

 

 

 

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info