Cròniques

(19-09-2021) - INICI DE LA COMPETICIÓ

Una nova temporada comença, serà la decimosegona de l'Atlètic i cada any, és més dificil. Els 6 equips que van pujar de categorià la temporada passada sumaran 41 ascensos de categoria en 11 temporades. Cada cop els nostres rivals són millors, perquè ens trobem en divisions més altes. 

1r Equip, Cadet A i Aleví A estan al cim del futbol català, Juvenil A, Infantil A, Aleví B i Benjamí A només a un pas. Però és que 23 equips més es balluguen entre la classe mitja/alta dels camps catalans. Però ells i la resta som campions en il-lusió per aprendre a jugar bé i educar-nos en els valors de l'esport que ens preparin per a la vida. Aquest és l'Atlètic, una amalgama d'objectius igual d'importants.

El proper cap de setmana comença la competició. Filial, Juvenil A, Cadet A, Infantil A i Aleví A obren el foc. Ells portaran el nostre nom per tot Catalunya. Als camps de l'Espanyol, Tortosa o Granollers el nostre cor atlètic  tornarà a bategar dintre dels nostres petits-grans jugadors. I el Filial ho farà a casa.

Força, Atlètic¡¡¡¡

Veure més VÍDEO

(16-07-2021) - DONOSTI CUP 2021

La supercrònica tracta de donar una ullada general a la jornada destacant els partits o resultats més rellevants de cada jornada.

La setmana DONOSTI genera tants detalls a destacar que no tindríem ni espai ni temps, però no podem per menys que destacar la consecució de la SISENA DONOSTI CUP en categoria B25, 11 anys després que 3 integrants de la primera DONOSTI 2010,  aixequessin la copa. Jan Gonzalez, Alex Cebrián i Alex Palacios van ser pioners en aquesta ruta cap al Nord on ens trobem com a casa. Però anys més tard, també Hèctor Fernandez, Nacho Palacios i Gerard Pedrol, integrants d'aquest B25. van guanyar a les categories B12, 14 i 16. A B10 també Cebri va ser capaç de guiar als nostres benjamins cap al cim al 2017. 

Tots aquells records van i venen per als que hem viscut aquesta increïble experiència i s'intuiexen per als que debuten. Sempre estan presents o latents al cap dels que ens agrada competir i jugar bé, fidels al nostre estil.

Però el més important no és tot això que hem dit, no; és que tots guanyem segur ja què el club és una pinya i guanyar un equip o un altre és indiferent. Només el pas a quarts o semifinals animats per la resta de companys d'altres equips i els seus familars, el sentir cantar "es el atlètic...." o 'es dia de partit..." ja et posa la carn de gallina, no importa amb qui estiguis al costat: és dels teus...... i això és l'Atlètic. un club diferent que viu la Donosti Cup amb la pasió que hem trasmès als nostres petits.

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(26-06-2021) - EL CADET A PUJA a DIVISIÓ D'HONOR/l'ALEVÍ F, CAMPIÓ DE LLIGA

EL CADET A DE L'ATLETIC, ASCENS A DIVISIÓ D'HONOR

L'Atletic a través del seu Cadet A ha tornat a assolir una nova fita. La temporada propera, el Cadet A jugarà a la màxima categoria, Divisió d'Honor. Ja ho vam aconseguir en categoria Aleví i en Territorial, però la diferència és que jugarem a un grup únic de Catalunya, un selecte grup de 16 equips com FC Barcelona, Espanyol, Girona o Nastic de Tarragona i allà es colarà un equip del nostre municipi que es va fundar al 2010. Onze anys de treball, lluita i formació per part de molts i bons professionals que han fet del futbol la seva passió.

Els hi ha tocat guiar l'equip a Carlos Monzonis, Nico Sirera, Elio Jaen i Miquel Angel Rodríguez.

Miquel, Hugo, Requena, Robert, Denis, Liam, Deca, Lloret, Lucas, Pau Creus, Miguel, Alejo, Pol, Victor, Arde, Boston, Llopis, Max, Colet, Edward han estat els artífex d'aquesta conquesta. Olle i Jan també van ajudar.

L'ALEVÍ F, CAMPIÓ DE LLIGA

L'Aleví F, complint les previsions despres d'haver guanyat al Marianao, ha sentenciat la lliga aquest diumenge en derrotar la Fontasanta per 1-10 i aconsegueix l'ascens a 2na divisió Aleví. Ha guanyat tots els partits excepte 1 empat. Felicitacions Kik, Rupi i els seus jugadors.

Per arrodonir el cap de setmana Alevi E i Infantil D han guanyat els seus partits i han salvat la categoria no sense patiment. Però ha pagat la pena.

El cap de setmana s'ha saldat amb 18 victòries, 1 empat i només 2 derrotes per a donar aquest premi a totes les nostres famílies, després d'una temporada difícil. L'ascens del Cadet A de Carlos Monzonis ens deixa un gran regust, inolvidable. Una nova FITA a la història de l'Atletic. 

Ara ens tocarà defensar el nom del nostre club a la Donosti Cup amb 10 equips. Molta sort¡¡¡¡

Força, Atlètic

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(19-06-2021) - EL JUVENIL C I ALEVÍ C, CAMPIONS DE LLIGA i ASCENS A PRIMERA

EL JUVENIL C, CAMPIÓ DE 2na DIVISIÓ. ASCENS A 1ra. JA SÓN 3 DESPRÉS DEL CADET C i L'INFANTIL F

 

El Juvenil C i l'Aleví C s'han proclamat de manera brillant, campions de Lliga amb 12 victòries i 1 empat el primer i 14 victòries el 2n, dues trajectòries imponents. Tots dos a falta d'una jornada per disputar.

L'Aleví F ha donat un altre pas cap al títol a falta del darrerr partit i el Cadet A ha doblegat a Tarragona per 1-5 el sempre difícil Gimnàstic. Només queda un pas, dissbate proper a les 20:00h.

Filial continua en gran ratxa i pujant posicions. 1-0

L'Infantil D i l'Aleví E també han aconseguit brillantissimes victòries en la lluita per evitar el descens.

L'Infantil E ha derrotat al 3r classificat en un bon partit i també l'Aleví H davant el Castelldefels.

Victòries també dels 3 prebenjamins en un gran final de lliga.

Força, Atlètic¡¡¡¡

 

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info