Cròniques

(12-06-2021) - L'INFANTIL F, CAMPIÓ DE LLIGA

UN CAMPIÓ MÉS I JA VAN 2, HA ESTAT EL TURN DE L'IINFANTIL F. FELICITATS 

L'Infantil F, s'ha proclamat campió infantil de 2na diviisió al derrotar al Sporting Gavà als darreres minuts per 2-3.

L'Aleví F ha donat un pas de gegant en derrotar el líder Marianao per 1-3 , destronar-lo i col.locar-nos líders a falta de 2 jornades.

De la resta de partits destaquem les victòries dels Alevins A, B, D i Prebenkjamins A i C i Promeses així com la del Campió Cadet C per arrodonir un gran temporada (12 victòries i nomes 1 empat). 

Al vespre s'han jugat 7 partits més, destacant les contundents victòries del 1r Equip al tarrega per 4-0 i la del Cadet A davant un bon San Pedro i San Pablo que els apropa un pas més a l'ascens a la màxima.

L'Aleví I també va guanyar el seu partit davant Espluguenc en un bonic espectacle final.

Fins a 19 victòries i 5 empats com a resulatats positius, al total del cap de setmana.

Diumenge destaquem les victòries del Juvenil C i Aleví C que els deixa a un pas del títol la setmana propera. Serietat i competitivitat dels dos equips i bon futbol també.

Aplastant la victòria del Juvenil Preferent que el deixa a 3 punts del títol, llàstima. Cadet B va vèncer inextremis per 4-2 i l'Infantil B també en un bonic partit, Benjamí C continua competint a bon nivell. El Filial va reaccionar a la segona part i va guanyar per 2-5.

Cadet C i Infantil F, campions; Alevi C, Alevi F i Juvenil C, en el camí i Aleví B, a l'espera. El premi gros del Cadet A continua als nostres pensaments. Tot un club darrere.

Força, Atlètic¡¡¡¡

 

 

 

Veure més VÍDEO
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info