Cròniques

(18-03-2023) - EL JUVENIL A ARRIBA AL CIM

EL JUVENIL A ARRIBA AL CIM

Ha costat 21 jornades recuperar el liderat que van ocupar la primera jornada de lliga després de derrotar a la Damm. Era coyuntural. 

Després de 22 jornades disputades, el mèrit es enorme i es tractarà de mantenir-lo amb urpes i dents, Dissabte proper ens visita APA Poble Sec que ha ocupat aquest lloc en en la majoria de les jornades. Però després d'alguna fase irregular el Juvenil A assoleix tan anhelada butaca. De moment, disfrutem durant aquesta setmana i ens preparem per a mantenir-la.

Menció també a l'Infantil A que, venint de darrere, superant moltes dificultats en forma de lesions, ha sabut patir i ensuma d'aprop la posició d'ascens. A seguir amb humilitat toca.

El Cadet A també va donar un pas endavant i va batre un rival directe en un bon partit després d'un mes de febrer maleït, així com l'Aleví A que aixeca el vol amb la 3a victòria consecutiva a Jabac Terrassa. També el Benjamí A segueix la seva particular escalada. 

Els nostres líders Juvenil B, Aleví C i Prebenjamí B no abaixen la guàrdia i segueixen guanyant i Filial, Cadet C, Aleví G i Benjamí C esgoten les seves opcions, sense rendir-se.

Les altres victòries dels primeres han estat les del Cadet B i Infantil C.

Dels segones, destaquem la quarta victòria consecutiva del Cadet F que continua amb la seva bona campanya. de la mateixa manera que l'Infantil E.  Juvenil C  de nou guanya a casa. L'Aleví E guanya de nou el seu partit crucial.

Els 4 Prebenjamins van guanyar també el seu partit com gairebé habitualment i el Benjamí D a Cornellà.

Les 23 victòries i 1 empat i només 10 derrotes en jornada visitant confirmen un gran cap de setmana.

Setmana propera, més. 

Força, Atlètic¡¡¡

Veure més

(18-06-2022) - CAMPIONS TORNEJOS ESTIU

SET EQUIPS HAN QUEDAT CAMPIONS

Ja tenim nous campions dels tornejos d'estiu. l'Alevi C, l'Aleví G i l'Infantil E van tornar amb la Copa del Torneig de Montcada. Per la seva banda el Benjamí B ho va fer a Can Trias. També hem de resaltar el subcampionat del Cadet E que va caure a penals contra l'Europa per 3-2.  Igual que l'Aleví H i Prebenjamí B

Diumenge, més del mateix: el Benjami C, el Cadet D i el Juv/Cad A va ser campions a Montcada i l'Infantil B i Cadet B, subcampions. Un gran cap de setmana.

Força, Atlètic¡¡¡

Dia 21, darrer dia d'entrenament. Torneu les samarretes per a organitzar-les de cara la temporada vinent.

 

 

 

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info