Cròniques

(27-11-2022) - L'ALEVÍ C, COM UN COET

ALEVI C, FILIAL, CADET E, ALEVÍ G, PREBENJAMI B CONTINUEN LÍDERS

 

Jornada visitant dura amb sortides complicades visitant FC BARÇA, DAMM, EUROPA o BADALONA i l'hem saldada amb equilibri entre victòries/derrotes (16) i 3 empats.

Dels equips preferents, victòries del 1rEQUIP a Cambrils, el JUVENIL A a Badalona i l'Infantil A al Delta de l'Ebre, mostrant prou autoritat. El Filial no va passar de l'empat contra un rival incòmode, però qua hauria d'haver derrotat amb claredat. Segueix líder.

Dels primeres destaquem les victòries del Cadet B i Infantil C a Can Barça, seguint escalant posicions.

Dels segones, el Juvenil B continua la seva marxa triomfal, però no pot aixacar el peu, el Cadet E va aconseguir una difícil victòria i es col-loca líder provisionalment. L'infantil F va aconseguir 3 punts més a casa i es situa còmodament a mitja taula. 

A F7, l'Aleví C es consolida com a líder sòlid amb 6 punts d'avantatge; l'Aleví E amb un bon partit i 3 punts més per a estar tranquils i el Benjamí C cada cop més a prop d'un il-lusionant liderat si arriba.

Dels terceres, l'Aleví G segueix més líder és la millor notícia després de batre un difícil rival i l'Aleví H i Benjamí E van vèncer els seus rivals arrodonint  una gran jornada amb les victòries dels Prebenjamins A i B (que segueis líder).

Recordeu, 2, 3 i 4 de desembre donem descans excepte l'Aleví A que jugarà un torneig.

Força, Atlètic¡¡¡¡¡

Veure més

(18-06-2022) - CAMPIONS TORNEJOS ESTIU

SET EQUIPS HAN QUEDAT CAMPIONS

Ja tenim nous campions dels tornejos d'estiu. l'Alevi C, l'Aleví G i l'Infantil E van tornar amb la Copa del Torneig de Montcada. Per la seva banda el Benjamí B ho va fer a Can Trias. També hem de resaltar el subcampionat del Cadet E que va caure a penals contra l'Europa per 3-2.  Igual que l'Aleví H i Prebenjamí B

Diumenge, més del mateix: el Benjami C, el Cadet D i el Juv/Cad A va ser campions a Montcada i l'Infantil B i Cadet B, subcampions. Un gran cap de setmana.

Força, Atlètic¡¡¡

Dia 21, darrer dia d'entrenament. Torneu les samarretes per a organitzar-les de cara la temporada vinent.

 

 

 

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info