Cròniques

(09-07-2022) - DONOSTI CUP 22

LA SETMANA DONOSTI SEMPRE ÉS GROSSA

Cada temporada posem la cirereta aMB la Donosti Cup. Però hi ha anys de millors i de no tan bons, esportivament parlant.

Aquest juliol van participar amb 10 equips des de B10 a B19, molts d'ells per sota l'edat requerida. Els 10 equips vam classificar pera  la fase final. Vuit com a primers i 2 com a segons, llocs que donen accès a la fase champions.

Dels 10, vam quedar vius 5 després de varies rondes dilous. B10, a vuitens; B11, a vuitens; B12B, a vuitens; B13, a vuitens i B15, a vuitens.

Dels 5 que van quedar, divendres va caure a vuitens també el B14B. El B14A vava caure a la tarda a quards de final i a la tarda el B16 i B19 a semifinals de manera injusta i només es va salvar el B12A per a jugar la final dissabte, davant altre club català com aar At Segre.

Llavors 1 finalista, 2 semifinalites i 1 a quarts de final com a resultats més destacats és una bona collita, a banda del comportament esportiu desl jugadors i les seves famílies que consideren la Donosti Cup com a part del club, com a part de les seves vacances, com a part de les seves/nostres vides.

Sempre Donosti Cup.

Veure més

(18-06-2022) - CAMPIONS TORNEJOS ESTIU

SET EQUIPS HAN QUEDAT CAMPIONS

Ja tenim nous campions dels tornejos d'estiu. l'Alevi C, l'Aleví G i l'Infantil E van tornar amb la Copa del Torneig de Montcada. Per la seva banda el Benjamí B ho va fer a Can Trias. També hem de resaltar el subcampionat del Cadet E que va caure a penals contra l'Europa per 3-2.  Igual que l'Aleví H i Prebenjamí B

Diumenge, més del mateix: el Benjami C, el Cadet D i el Juv/Cad A va ser campions a Montcada i l'Infantil B i Cadet B, subcampions. Un gran cap de setmana.

Força, Atlètic¡¡¡

Dia 21, darrer dia d'entrenament. Torneu les samarretes per a organitzar-les de cara la temporada vinent.

 

 

 

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info