1ER EQUIP

1ER EQUIP

Després d'una 2na temporada atípica a  1ra Catalana assolim el repte més ambiciós i buscarem l'ascens. Al menys, d'acord al tarannà de l'Atlètic, lluitarem per ell.

A banda dels resultats, el model proposat pel nou equip tècnic comandat pel Marc Cabestany i en Jaume Cros, amb  intensitat i professionalitat als entrenaments i la motivació dels nostres joves jugadors, ens portaran de ben segur a gaudir del futbol.

L'equip s'ha reforçat molt bé amb les tornades de Sergio Morgado i Eloi Pozuelo i les novetat de Tai, Guillem, Iker, Palomeque, Cassasa i Adria i la promocó dels juvenils Mouctar, Rupi, Pep i Jacob, seguint l'atrevida filosofia del club d'apostar pel talent jove.

Els veterans al club com Jan, Cebri, Palaus, Pep, Nacho, Dufi, Pedrol i els posteriors com Montes, Picon, Fidi i Pau Mateio lideraran el grup compacte i unit com a pocs.

Molta sort¡¡¡

Entrenadors

MARC CABESTANY (Entrenador)

JAUME CROS (Entrenador)

Jugadors

FIDEL BERNABEU VARA

ALEX CEBRIAN CLAVERA

JAN GONZALEZ OLLER

PAU MATEO QUEJIGO

ALBERT MONTES JIMENEZ

JUAN PABLO ORTEGO CALVO

ALEX PALACIOS CORRAL

IGNACIO PALACIOS CORRAL

DAVID PEREZ PICON

ARNAU RUIZ PIQUÉ

MAMADOU SOW MOUCTAR

GERARD PEDROL PALMADA

PEP LACIMA LIGERO

JOSEP LLORENS ARAN

JACOB ANDRE MUATXIPANDA ..

DANIEL PALOMEQUE ORTIZ

GUILLEM CARDELUS SALINAS

ELOI POZUELO RIERA

TAIJU WATANABE WATANABE

SERGIO MORGADO REVUELTA

IKER CAMACHO MANCILLA

PAU CASASSA BUSQUETS

We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info