1r EQUIP

1r EQUIP

Després d'una excel*lent 3era plaça a la lliga la temorada passada, competint fins el final a la dificil categoria de 1era Catalana, assolim el repte més ambiciós i buscarem trobar els premis que assoliran els primers classificats (ascens a 3era RFEF o ascens a la nova categoria anomenda SUPERLLIGA CATALANA).

L'equip afronta aquesta temporada sense un dels 4 Magnífics que inicien la seva 13ena temporada al club (Jan Gonzàlez, Nacho Palacios i de nou, un cop recuperat de la seva greu lesió, Alex Cebrián, que mantenen l'essència de l'ATSJ) doncs el capi, Alex Palacios ha estat reclamat per l'STAFF del campió de lliga dels Emirats ârabs com responsable de BIG DATA.

Amb el ja conegut i contrastat STAFF format per Cabestany i Jaume, amb el suport de JOAN PINYOL i Rafa Hernandez com a PF (retornat de la Xina el primer), la proposta de joc de l'ATSJ manté la seva convicció pel futbol d'associació i generació de futbol com ens té acostumats des de la seva creació, mantenint la seva atrevida aposta pel talent jove.

Jan, Alex i Nacho al club des de la seva cració, Hector i Crespo propers a aquella data seran els representants veterans i joves alhora que capitanearan l'equip.

A banda dels anomenats abans, Dufi, Montes, Pau Mateo, Guillem, Eloi, i Rupi segueixen a l'equip i s'incorporen amb joventut i motivació, Tunez, Javi Lopez, Abella, Ivan, Novo, Arellano, Dani Santiago, Aniol, Vicenç i Avilés, que sumen un total de 10 incorporacions a l'equip. Jesús Unzué també ha vingut a sumar.

Molta sort¡¡¡

Entrenadors

MARC CABESTANY (Entrenador)

JAUME CROS (Entrenador)

JOAN PIÑOL (Entrenador)

YESSID RAFAEL HERNANDEZ (Entrenador)

BERNAL MORELL (Fisioterapeuta)

Jugadors

ALEX CEBRIAN CLAVERA

HECTOR FERNANDEZ FERNANDEZ

JAN GONZALEZ OLLER

PAU MATEO QUEJIGO

ALBERT MONTES JIMENEZ

JUAN PABLO ORTEGO CALVO

NACHO PALACIOS CORRAL

ARNAU RUIZ PIQUÉ

GUILLEM CARDELUS SALINAS

ELOI POZUELO RIERA

ANIOL RABANAL VILLAR

Guillermo Crespo Yunta

Àlex Arellano Ordóñez

Vicenç Valentin Garcia

Daniel Santiago Sanchez

Alejandro Avilés Díaz

Alex Tunez Escolano

Javi Lopez Santana

ARNAU ABELLA VILA

IVAN MENDEZ GIRALDEZ

JOAN NOVO GARCIA

We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info