1r EQUIP

1r EQUIP

Després d'una grisa temorada passada, competint fins el final a la dificil categoria de 1era Catalana, assolim el repte més ambiciós i buscarem trobar el premi que assoliran els primers classificats (ascens a SUPERLLIGA CATALANA).

L'equip afronta aquesta temporada sense un dels 4 Magnífics que inicien la seva 14ena temporada al club (Jan Gonzàlez, Àlex Palacios i Alex Cebrián, que mantenen l'essència de l'ATSJ) doncs un dels pilars, Nacho Palacios continua la seva aventura a Australia.

Amb el ja contrastat STAFF format per Marc Cabestany, Juanca Leal, amb el suport de Joan Piñol i l'Alex Burch, la proposta de joc de l'ATSJ manté la seva convicció pel futbol d'associació i generació de futbol com ens té acostumats des de la seva creació, mantenint la seva atrevida aposta pel talent jove.

Jan, Alex i Palaus al club des de la seva cració, Montes, Pau Mateo, Hector, Rupi i Crespo propers a aquella data seran els representants veterans i joves alhora que capitanearan l'equip. Fins a cinc juvenils assalten l'equip (Tarru, Lucas, Eloi, Eric , Joel i Ibrahim li dotaran d'energia Atlètica alhora que qualitat.

A banda dels anomenats abans, Aniol, Novo, Sebastian i Farouk,  segueixen a l'equip i s'incorporen amb joventut i motivació i quatre incorporacions noves. Marc Marbà, Pau Arjona, Arnau Martin, Fuad i Yusuf arrodoriran una plantilla de garanties.

Molta sort¡¡¡

Entrenadors

PEDRO SANCHEZ (Directivo)

JUAN CARLOS LEAL DEL OJO (Entrenador)

ALEX BURCH (Entrenador)

MARC CABESTANY (Entrenador)

JOAN PIÑOL (Entrenador)

BERNAL MORELL (Fisioterapeuta)

Jugadors

LUCAS ANDREU LOPEZ

ALEX CEBRIAN CLAVERA

HECTOR FERNANDEZ FERNANDEZ

JAN GONZALEZ OLLER

MARC GONZALEZ TARRUELLA

PAU MATEO QUEJIGO

ALBERT MONTES JIMENEZ

ALEX PALACIOS CORRAL

NACHO PALACIOS CORRAL

ARNAU RUIZ PIQUÉ

ELOI MATEO QUEJIGO

Unai Melero Calvo

ANIOL RABANAL VILLAR

Guillermo Crespo Yunta

JOAN MANEL NOVO GARCIA

Pau Arjona Serrano

Marc Marba Prats

JOHN SABASTIAN

FAROUK SALAMI

ARNAU MARTIN LANGREO

LAUREANO MAZONI

YUSUF BASIT

We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info