Notícies

(26-11-2020) - JACOB REFORÇA EL PRIMER EQUIP

Jacob Muatxipanga (Angola, 2002) ja roda amb el primer equip de l'Atlètic Sant Just i s'hi ha incoporat en la represa dels entrenaments. El jugador d'Angola arriba a través de la seva vinculació amb l'Acadèmia de Futbol d'Angola (AFA) per reforçar la posició de davanter centre, completar la plantilla que dirigeix Joan Suriol i millorar el nivell competitiu del Juvenil A, equip del que tindrà licència.

El nou jugador de l'Atlètic Sant Just ha reconegut que vol aprofitar l'oportunitat per millorar a nivell tècnic i donar un plus a l'equip perque miri amunt a la classificació. "Vull mostrar les meves qualitat i perfeccionar el que em falta, així com contribuir en tot el que pugui i ajudar a guanyar tots els partits possibles", ha explicat.

El seu pas per l'AFA, després de fer-ho en diferents equips d'Angola, ha estat el trampolí definitiu per aterrar a Catalunya i militar-hi a la màxima divisió del futbol català. Jacob és ambiciós i no se n'amaga; "vull ajudar a classificar l'equip a Tercera Divisió". La represa dels entrenaments ha fet que tant Jacob com Faustino Jorge Bernardo ja s'exercitin amb l'equip i hi prenguin part, dels quals, segons Jacob, en tenen "molt bones sensacions, l'equip i el cos tècnic m'han rebut molt bé".

 

Veure més

(22-11-2020) - ELS HORARIS DE LA TORNADA, A PUNT

Els entrenaments dels equips de l'Atlètic Sant Just s'han vist modificats per adaptar-se a les restriccions de mobilitat i a l'aforament permès en el Municipal Sant Just. Aquí teniu els horaris de cada dia d'entrenament.

Els dilluns entrenaran aquests equips:

16.00h: Juvenil A, Juvenil B i Juvenil C

17.15h: Prebenjamí B, Infantil B, Benjamí B, Aleví F , Infantil E i Infantil F

18.15h: Aleví H, Benjamí D, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Aleví D, Aleví E i Benjamí A

19.15h: Infantil A, Infantil B, Infantil C i Infantil D

20.15h: Cadet A, Filial i Primer Equip

 

Per a dimarts i dijous, són aquests:

17.00h: Benjamí E i Aleví I

18.00h: Infantil G

19.00h: Cadet D

20.00h: Cadet E

 

Dimecres seran aquests horaris:

16.00h: Juvenil A i Juvenil B

17.15h: Promeses, Infantil E, Infantil F, Benjamí B, Benjamí C i Prebenjamí A

18.15h: Benjamí A, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Infantil B, Aleví G i Aleví H

19.15h: Infantil A, Cadet A i Infantil C

20.15h: Cadet B, Cadet C i Primer Equip

 

I per divendres, així acaba la setmana:

16.00h: Juvenil A, Juvenil B i Juvenil C

17.15h: Prebenjamí B, Promeses, Prebenjamí A, Aleví F, Benjamí D i Cadet C

18.15h: Benjamí A, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Infantil B, Infantil D, Benjamí C i Aleví D

19.15h: Aleví G, Infantil A, Infantil B, Cadet A i Aleví E

20.15h: Cadet B, Filial i Primer Equip

 

 

Veure més

(21-11-2020) - BENVINGUT, FAUSTINO!

El primer equip de l'Atlètic Sant Just dóna la benvinguda a Faustino Jorge Bernardo, que arriba des d'Angola arran de la col·laboració amb l'Acadèmia de Futbol d'Angola (AFA) i que completarà la plantilla de Joan Suriol. Faustino, de 20 anys, arriba tot just per a la represa dels entrenaments i és prvevist que s'incorpori amb l'equip per preparar la represa de la lliga regular.

El nou jugador santjustenc ha passat pel FC Luanda i l'AFA, aquesta última on s'ha incorporat a un projecte que treballa per difondre el futbol de qualitat i donar l'oportunitat als jugadors angolesos a assolir la primera línia competitiva arreu del món.

Segons Bernardo, formar part de l'Atlètic Sant Just suposa "una gran oportunitat per demostrar el meu futbol i les meves qualitats a un nivell superior" i explica que està molt il·lusionat per poder fer els primers entrenaments.

Sobre les seves tasques a l'equip, confessa que des del primer dia aportarà treball, professionalitat i molt compromís per assolir els objectius que tingui la plantilla. A més, es mostra convençut d'aportar "més qualitat encara a l'equip" de cara a la nova temporada. Faustino Jorge Bernardo acaba de celebrar el seu 20è aniversari a Catalunya i segueix formant-se i estudiant per integrar-se al complet. 

Veure més

(20-11-2020) - TORNEN ELS ENTRENAMENTS

Els equips de l’Atlètic Sant Just tornaran als entrenaments presencials el proper dilluns 23 de novembre, d’acord al que estableix el procés de desescalada de les activitats esportives a l’aire lliure que ha anunciat el PROCICAT.
Davant el toc de queda, que es manté des de les 22.00h fins les 6.00h de l'endemà, l’horari dels entrenaments serà en format comprimit i encara pendent d’aprovació municipal.
En el cas dels equips federats, es permeten desplaçaments per assistir a l’entrenament de divendres, tot i les restriccions de mobilitat de cap de setmana, i sempre amb el corresponent certificat autoresponsable genèric.
Esperem que la COVID-19 a Catalunya evolucioni de manera favorable i en breu poguem superar aquesta fase inicial i començar les competicions el mes de gener.Malgrat que pensem que les activitats esportives són essencials per a la societat i creiem que el nostre sector mereixia molt més per la baixa incidència de contagis en la nostra pràctica esportiva, acceptem la resolució del govern amb resignació i en base a la profunda crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat la pandèmia.

L’Atlètic Sant Just, com a entitat esportiva sense ànim de lucre, agraeix a les famílies l’esforç que han fet per mantenir-se al corrent dels pagaments de les quotes de la temporada al lloc web atleticsantjustfc.cat i demana a la resta de famílies la regularització dels pagaments pendents.
A més, ofereix la seva mà a aquelles famílies que tinguin dificultats i posa a la seva disposició l’oficina del Camp d’Esports amb el nou horari d’oficina de 17.00h a 21.00h els dilluns, els dimecres i els divendres per tractar cada cas de manera individualitzada.

Veure més

(13-11-2020) - LA POSSIBLE TORNADA, EL 5 I EL 6 DE DESEMBRE

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat que la tornada dels partits de les lligues catalanes serà el cap de setmana del 5 i el 6 de desembre. Sempre i quan les mesures que ha implantat el PROCICAT per a la pràctica esportiva no s'allarguin més enllà del 23 de novembre, quan està previst l'inici de la desescalada, els conjunts catalans podran tornar a la competició.

Les mesures que van entrar en vigor a finals del mes d'octubre van dur al tancament de gimnasos i els equipaments esportius, a més de prohibir les activitats extraescolars i els entrenaments de les competicions no professionals, una mesura davant la qual els conjunts de l'Atlètic Sant Just hi han fet front amb sessions virtuals i en línia.

En cas que les competicions tornin el cap de setmana  del 5 i el 6 de desembre, el primer equip i el filial reprendrien les seves lligues en la tercera jornada, després d'haver disputat les dues primeres. De la seva banda, l'aleví A, l'infantil A, el cadet A i el juvenil A arrencarien a partir de la segona. La resta de conjunts de l'Atlètic Sant Just encara no havien començat les seves lligues i encara han de debutar. La FCF ha informat que farà saber als clubs com es posaran en marxa les lligues i la represa a la competició.

Veure més

(11-11-2020) - LA MURAYKEEPER FOUNDATION I L'ATLÈTIC SANT JUST, JUNTS

L’Atlètic Sant Just ha participat en el torneig que promou la MurayKeeper Foundation Kenya i que ha tingut lloc en dues seus del país africà, Awasi i Olima, on els equips participants han gaudit de futbol en una cita que ha reunit dos-cents participants.

El club ha estat un dels patrocinadors del torneig i hi ha pres part fent efectiu el pagament de la inscripció d’un equip. La cita ha tingut lloc aquest cap de setmana amb jugadors de fins a 13 anys i el podi ha quedat desert, proclamant guanyadors tots els participants.

Segons explica el president de l'Atlètic Sant Just Pep Palacios, no van dubtar en prendre part en el torneig de la MurayKeeper Foundation: "som un club que des de la nostra fundació hem estat sensibles amb els infants més desafavorits d’arreu del món (Birmània, Mali, Angola i ara a Kènia, entre d’altres). Sempre que hi hagi un projecte interessant intentarem col·laborar-hi, en la mesura de les nostres possibilitats".

El fundador de la MurayKeeper Foundation, Salvador Muray, ha explicat que ha estat una "experiència molt maca" i ha admès que "és una satisfacció personal veure que els nois gaudeixen jugant a futbol".

La MurayKeeper Foundation és una ONG que va néixer amb l'objectiu d'apropar el futbol als infants d'una zona remota de Kènia i es mou per trobar col·laboradors que prenguin part en els prjectes que ha engegat. Aquesta no és la primera vegada que l'Atlètic Sant Just participa en una iniciativa d'aquestes característiques, i és que des de la seva fundació ha enviat roba i material esportiu en més d'una ocasió a diferents països.

 

 

Veure més

(02-11-2020) - SEGUEIX L'ACTIVITAT PER ALS EQUIPS DE L'ATLÈTIC SANT JUST

Les restriccions que van entrar en vigor divendres 30 d'octubre no permeten dur a terme els entrenaments com es feia fins ara, però l'activitat de l'Atlètic Sant Just no s'atura i se seguirà amb les activitats en línia per a tots els conjunts santjustencs.

Els equips faran dues sessions a la setmana com a mínim, respectant el dia i l'horari habituals que cada conjunt tenia marcat en el seu horari del curs 2020-2021. La plataforma per seguir les sessions serà Google Meet, a través de la qual els entrenadors es connectaran amb els jugadors.

Recordeu que són entrenaments virtuals però que han de servir per seguir el funcionament dels equips i que caldrà assistir-hi per mantenir-se connectat amb la resta de companys. En cas de tenir dubtes, pregunteu als vostres entrenadors per resodlre'ls. Esperem veure'ns aviat pel Municipal Sant Just!

Veure més

(30-10-2020) - L'ATLÈTIC SANT JUST DEFENSA L'ESPORT COM ACTIVITAT ESSENCIAL

L'Atlètic Sant Just es desmarca de la proposta unitària que han fet els clubs de Primera Catalana sobre l’aturada de les competicions fins el gener de 2021. En la reunió celebrada de manera telemàtica amb els presidents de la resta de clubs, es va acordar demanar a la Federació Catalana de Futbol que la represa de la lliga sigui el mes de gener de 2021.


En aquest sentit, l'Atlètic Sant Just creu que es tracta d'una proposta raonable, legítima i coherent però decideix no adherir-se perquè considera l'esport una activitat essencial, necessària per als 500 jugadors que formen l'escola de futbol base i també pel nostre primer equip, probablement l’únic equip totalment amateur de la categoria. D'aquesta manera, dóna suport i s'uneix a la petició de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) per tal que l'activitat física sigui considerada una activitat essencial i poguem tornar a la pràctica esportiva a l’exterior el mes aviat possible.

 

Veure més

(29-10-2020) - SENSE ENTRENAMENTS NI PARTITS DURANT 15 DIES

Les noves mesures adoptades pel govern de la Generalitat de Catalunya i en què s'inclou el tancament de les instal·lacions esportives, obliga a la suspensió dels entrenaments durant els propers 15 dies. Les mesures passen per evitar qualsevol tipus d'activitat presencial, entre les quals hi figuren les activitats culturals, les esportives o les extraescolars.

Els entrenaments dels equips de l'Atlètic Sant Just i els partits de lliga, que havien de començar (pel que fa als equips que encara no ho havien fet) aquest cap de setmana, queden de moment suspesos i a l'espera de les mesures que es prenguin per part del govern.

El paquet de noves prohibicions entrarà demà en vigor, per la qual cosa avui es duran a terme els entrenaments al Municipal Sant Just. Des de l'Atlètic Sant Just us demanem paciència i responsabilitat i us enviem molts ànims.

Veure més

(27-10-2020) - SEGON TORN DELS ENTRENAMENTS MODIFICATS

Els horaris d'entrenament dels equips de l'Atlètic Sant Just s'han vist modificats a causa del  nou estat d'alarma i el toc de queda que obliga els ciutadans a ser a casa des de les 22.00h fins a les 6.00h del dia següent. Els conjunts santjustencs han ajustat al màxim les franges d'entrenaments i podran segyir exercitant-se seguint les restriccions horàries.

Aquests són els nous horaris de dimecres:

16.00h: Juvenil A i Juvenil B

17.00h: Prebenjamí A, Promeses, Benjamí B, Benjamí C, Infantil F i Infantil E

18.00h: Benjamí A, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Aleví G, Aleví H i Infantil D

19.00h: Infantil A, Infantil Ci Cadet A

20.00h: Cadet B, Cadet C i Primer Equip

 

Per a dijous seran aquests:

17.00h: Benjamí E i Aleví I

18.00h: Infantil G

19.00h: Cadet D

20.00h: Cadet E

 

I per a divendres llegeix-los:

16.00h: Juvenil A, Juvenil B i Juvenil C

17.00h: Promeses, Prebenjamí A, Prebenjamí B, Benjamí C, Aleví G i Cadet C

18.00h: Benjamí A, Benjamí D, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Aleví D i Infantil B

19.00h: Aleví E, Aleví F, Infantil A, Cadet A i Cadet B

20.00h: Filial i Primer Equip

 

I us recordem els horaris de dilluns i dimarts, nous des d'aquesta setmana. Els de dilluns són aquests:

16.00h: Juvenil A, Juvenil B i Juvenil C

17.00h: Prebenjamí B, Infantil E, Infantil F, Benjamí B i Aleví F

18.00h: Benjamí A, Aleví A, Aleví B, Alevi C, Aleví D, Aleví E, Aleví H i Benjamí D

19.00h: Infantil A, Infantil B, Infantil C, Infantil D

20.00h: Cadet A, Filial i Primer Equip

 

Per a dimarts, entrenaran els següents equips:

17.00h: Benjamí E i Aleví I

18.00h: Infantil G

19.00h: Cadet E

20.00h: Cadet D

Veure més

(25-10-2020) - NOUS CANVIS D'HORARIS DAVANT L'ESTAT D'ALARMA

La implantació de l'estat d'alarma i el toc de queda obliga a tancar els equipaments esportius a les 21.00h, motiu pel qual els entrenaments es veuen afectats i modificats. Pel moment, els horaris de dilluns i dimarts canvien, i tindran els següents horaris:

16.00h: Juvenil A, Juvenil B i Juvenil C

17.00h: Prebenjamí B, Infantil E, Infantil F, Benjamí B i Aleví F

18.00h: Benjamí A, Aleví A, Aleví B, Alevi C, Aleví D, Aleví E, Aleví H i Benjamí D

19.00h: Infantil A, Infantil B, Infantil C, Infantil D

20.00h: Cadet A, Filial i Primer Equip

 

Per a dimarts, entrenaran els següents equips:

17.00h: Benjamí E i Aleví I

18.00h: Infantil G

19.00h: Cadet E

20.00h: Cadet D

 

Durant els propers dies us detallarem els nous horaris d'entrenaments i l'afectació que tindran en els equips de l'Atlètic Sant Just. 

 

Veure més

(21-10-2020) - JA POTS FER EL SEGON PAGAMENT DE LA TEMPORADA

Els jugadors de l'Atlètic Sant Just ja poden fer el pagament de la segona quota del curs 2020-2021 i ja poden fer-ho en línia a la web del club.

Dins el lloc web www.atsantjustfc.cat, cada jugador té el seu espai, on podrà accedir inserint-hi el seu login i la seva contrasenya dins l'apartat OPERACIONS. Un cop dins, es duu a terme el pagament que correspon a la segona quota del nou curs.

Recordem que els entrenaments es mantenen en peu per a tots els equips de l'Atlètic Sant Just amb normalitat i seguint els protocols per evitar contagis de la COVID-19. Segons les restriccions adoptades pel govern català, els partits no es disputaran fins, com a mínim, el proper cap de setmana.

Veure més

(20-10-2020) - UN INICI DE LLIGA ATURAT

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ha hagut de parar la lliga davant les restriccions proposades pel govern català i en què el futbol d'àmbit territorial se n'ha vist afectat. Primera Catalana és la categoria llindar de les restriccions, l'última només d'influència catalana, i també ha hagut de posar en pausa els partits de la lliga regular. Al sotsgrup 2B de Primera, els de Joan Suriol s'han aturat després de les dues primeres jornades, i ho han fet amb números que conviden a l'optimisme.

Amb quatre punts de sis possibles, els santjustencs empataven amb el CF Borges Blanques i van ser un dels tres únics equips a puntuar en els dos primers partits de lliga. Primer, a domicili, contra el CF Solsona. Després, a casa, en una remuntada de llibre davant el CF Can Vidalet. I amb un empat i una victòria, Joan Suriol explica que encaixen l'aturada com una manera per seguir progressant: "són 15 dies que donen per a molt i sabem que si els aprofitem ens podem fer encara més forts, aquest és el nostre objectiu".

El tècnic santjustenc no es desconnecta de la pandèmia que es viu arreu i confessa que "érem conscients que podia passar i haurem de veure la durada que té, és un futur incert i ens hi hem d'adaptar al màxim". Tot i que els entrenaments no s'han vist afectats, la competició sí que n'ha pagat les conseqüències dels darrers contagis, un fet que segons Suriol han de capgirar. "A tots ens agrada competir, però com no podem fer-hi res, hem de veure la situació com una oportunitat", apunta.

L'equip seguirà entrenant per, segons el seu tècnic, "perfeccionar-nos, millorar allò en què encara no estem còmodes" i centrar-se en les demandes que fa el mateix grup per tornar amb més força encara i seguir manant a la taula.

 

Veure més

(15-10-2020) - BUSCANT L'EQUILIBRI AMB LES CARES NOVES

Les noves peces del primer equip de l'Atlètic Sant Just comencen a entrar en els engranatges de Joan Suriol i s'han convertit en protagonistes de les dues primeres jornades. Nacho Berché, Jaume Maillo, Sergi Monsó i Fran Barreda han pres part dels primers quatre punts dels sis que s'han jugat, i ho han fet des de diferents posicions del terreny de joc.

La porteria és on s'ha viscut una revolució més gran. Jaume Maillo i Nacho Berché, els nouvinguts sota pals, s'han repartit els 180 primers minuts de lliga a parts iguals. El primer, en l'empat a contra el FC Solsona, i el segon en la victòria davant el CF Can Vidalet. Tots dos han encaixat tres gols cadascun i han ofert un nivell d'alçada per a Suriol.

En la línia més ofensiva, Sergi Monsó ha aparegut per fer la dupla perfecta amb Jan González. El nou jugador de l'Atlètic Sant Just ha disputat 170 minuts dels primers 180, i amb dues dianes, va ser un dels fusells de l'estrena del curs 2020-2021. Jan González, de la seva banda, n'acumula tres i és el màxim golejador del sotsgrup 2B de Primera Catalana.

I Fran Barreda ha fet un salt meteòric. Procedent del filial, ha rebut la confiança al primer equip i comença a aprofitar-la. DE moment, ha jugat 20 minuts i s'està adaptant a Primera Catalana, tres categories per sobre respecte la que jugava el curs passat. Barreda ha aterrat a la plantilla per cobrir el lateral dret i ja ha sigut present als dos primers partits de la temporada.

Les quatre cares noves han donat els primers fruits a una plantilla que, de moment, és segona a la taula i que encara no ha cedit cap derrota en la seva segona temporada consecutiva a Primera Catalana.

Veure més

(14-10-2020) - L'ADN ATLÈTIC, INTACTE

El primer equip de l’Atlètic Sant Just ja té la primera victòria del curs i va aconseguir-la a casa, en un partit on va tirar d’efectivitat i solidesa en atac per assegurar els tres primers punts de la temporada. Jan González va obrir la llauna i va embolcallar un triomf on Dufi i David Picón van posar les bases de la remuntada i fan pujar l’equip fins la segona plaça, amb quatre punts de sis possibles. A més, com els màxims golejadors del sotsgrup 2B, els santjustencs tornen a marcar territori a Primera Catalana.

Pel que fa als números en defensa, el conjunt de Joan Suriol ha estat l’equip que ha cedit més en les dues primeres jornades, amb sis dianes encaixades. En aquest sentit, el mateix Suriol apunta que “hem de fer-nos sòlids en defensa” i creu que encara tenen molt de camí per recórrer: “hi ha moltes coses a millorar, no sempre farem quatre gols”.

Però l’ADN de l’equip va aparèixer de nou al Municipal Sant Just tot i veure’s per darrere en el marcador. La plantilla de Suriol va exercir d’amfitrió perillós i va oferir una remuntada de llibre. En aquest sentit, el tècnic explica que “l’esperit d’equip que caracteritza l’Atlètic ens ha fet sumar tres punts”. A més, va reblar que enlloc de tenir sort, “vam buscar-la, no fas gols si no ataques”, i per això van arribar els tres gols pràcticament seguits.

El primer equip haurà d’esperar per tornar a la competició, i és que el PROCICAT ha aturat l’esport federat català durant els propers 15 dies per ajudar a baixar els nous casos de coronavirus.

Veure més

(13-10-2020) - A COP DE VICTÒRIA

El filial de l'Atlètic Sant Just ha tornat a guanyar en la segona jornada de lliga i domina a la taula del grup 11 de Tercera Catalana. Els de Juanca Leal van imposar-se al CD Cerro (0-2) i ja són el màxim golejador, amb quatre dianes, i el conjunt menys golejat, amb només un gol rebut en els primers 180 minuts de lliga. La plantilla jove està tirant de galons i vol seguir demostrant que ha arribat a Tercera Catalana per quedar-s'hi.

Contra el CD Cerro, els sanjustencs van decidir el partit a la segona meitat, en materialitzar el perill que havien creat ja a la primera meitat i van aguantar la porteria a zero per confirmar el triomf. Les dues dianes de Marc Berlanga han fet pujar al coliderat als de Leal, una posició compartida amb el CF Tintoreria Pau. 

L'entrenador Juanca Leal lloa la feina feta a domicili: "la victòria fora de casa té un valor doble, lluny de casa els partits es compliquen més". El tècnic santjustenc reconeix que l'equip va dominar el partit a domicili i no amaga la seva satisfacció: "estic molt content per la sensació que deixa l'equip, vam ser protagonistes del joc".

 

Malgrat tot, creu que encara tenen molt camí a recórrer i coses a corregir. Sobre la seva verticalitat, apunta que "hem de ser més incisius i materialitzar les oportunitats que creem". No obstant, rebla que "som un equip que no especula, anem a per la victòria i això es veu reflectit en el terreny de joc".

Pel que fa a noms propis, Pak i Marc Berlanga, amb dues dianes cadascun, apunten alt a la taula de golejadors, on només David Requena registra un gol més que els santjustencs. La propera setmana, tornada a casa amb l'enfrontament contra el CD Trinidad. 

Veure més

(10-10-2020) - REMUNTEN I DEIXEN EL TRIOMF A CASA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ha assegurat la primera victòria del curs en un partit que s'ha decidit en els minuts finals amb dos gols de David Picón i Jan González. Tot i veure's per darrere davant el CF Can Vidalet, els de Joan Suriol han capgirat un resultat advers i han batut els d'Esplugues de Llobregat (4-3).

Jan González ha marcat quan només passaven 15 minuts, però el conjunt visitant ha empatat des del punt de penal a deu minuts per al final. Els de Suriol han patit abans del descans per mantenir-se sòlids, i és que el penal en contra ha suposat un cop anímic. Però en la represa, les coses han canviat.

A nivell de joc, els santjustencs han ofert un bon nivell, però els errors defensius els han penalitzat en excés. Tant que el CF Can Vidalet ha llegit les errades per tornar a capgirar el marcador i psoar-se per davant amb dos gols que han posat l'1-3 a l'electrònic. Quan millor es trobaven, els de Suriol han encaixat dues dianes que els han fet remar a contracorrents.

Amb aire fresc des de la banqueta, l'equip ha connectat millor la sortida de pilota des dels centrals, passant pel centre de l'atac i definint amb els jugadors més avançats. I en aquets moment ha començat la remuntada. Dufi ha escurçat distàncies, David Picón ha empatat a quatre minuts per al final i, sobre la botzina, Jan ha tornat a aparéixer i ha tancat el cercle, amb el quart gol que ha deixat la victòria a casa. Els santjustencs  han puntuat de nou i, en aquesta ocasió, de tres en tres, per mantenir le caseller de derrotes a zero.

Veure més

(09-10-2020) - ES POSEN A PROVA A CASA

Nova jornada per al primer equip de l’Atlètic Sant Just, que torna a casa per disputar el segon partit de lliga. Després del primer punt aconseguit a Cardona contra el FC Solsona, els de Joan Suriol volen sumar de tres en tres per primer cop aquesta temporada, i ho faran contra un rival amb qui van empatar a 3 en l’únic partit que van disputar. De fet, el següent partit dels santjustencs havia de ser contra els espluguins però l’aturada per la pandèmia els va deixar sense partit de tornada.

A banda, el CF Can Vidalet està inèdit pel que fa a resultats en aquest curs, va perdre’s l’estrena contra la UE Tàrrega i el partit de dissabte a la tarda (18.45h) serà la seva primera prova de foc.

El tècnic Joan Suriol no amaga l’ambició amb què tornen a casa per jugar el segon partit del curs: “encarem el partit com si fos l’últim, l’objectiu és setmanal”. A més, no oblida el precedent del curs passat i avisa de l’exigència dels d’Esplugues de Llobregat.

Respecte al partit del debut, Suriol admet que “hem de fer les coses que podem controlar el millor possible, i si ho fem bé, competirem millor i tindrem més possibilitats de treure els tres punts”.

 

Veure més

(08-10-2020) - SEGONA ENTREGA DE L'INICI DE LA LLIGA

Quatre nous equips començaran la lliga regular aquest cap de setmana a Preferent i donaran el tret de sortida a un curs amb els objectius planificats. L'aleví A, l'infantil A, el cadet A i el juvenil A arrenquen motors i ho faran tots a casa per esgarrapar els primers punts del curs.

L'aleví A s'enfrontarà al FC Barcelona (dissabte 10, 11.45h) amb una plantilla que arriba procedent de Segona i com a primera classificada la temporada passada. Els de Nil Serrat i Miquel Rovira arriben després d'un triomf contra el CFU Can Rull a la pretemporada.

L'infantil A d'Àlex Cebrián, Jan González i Bruno Sirera també s'estrenarà contra el FC Barcelona al Municipal Sant Just (dissabte 10, 13.10h), un enfrontament que posarà a prova el conjunt sanjustenc després de l'últim triomf en pretemporada, contra el CE Granollers (1-2).

En el cas del cadet A, serà el tercer duel contra el FC Barcelona del cap de setmana i tancarà la jornada dels partits de lliga, el diumenge al migdia (12.30h). La plantilla que entrenen Carlos Monzonís, Elio Jaén i Nico Sirera encara el seu segon any com a cadet i intentarà sumar ja en el seu debut.

El juvenil A rebrà la UE Cornellà (dissabte 10, 16.20h) en el primer partit de lliga. La fita de la nova temporada serà, com a mínim, repetir els llocs privilegiats que ja van assolir la campanya 2019-2020.

 

Veure més

(08-10-2020) - PARTITS AMB ESPECTADORS AL MUNICIPAL SANT JUST

Els aficionats podran entrar al Municipal Sant Just a partir d'aquest cap de setmana però hauran de fer-ho seguint les limitacions que ha establert el Consell Municipal d’Esports de Sant Just Desvern, que redueix a un acompanyant per jugador l'entrada.

Els acompanyants només podran ser al camp mentre duri el partit del jugador amb qui han entrat i, junts, hauran d'abandonar el Municipal Sant Just tan bon punt acabi l'enfrontament. Els jugadors hi estaran des del moment en què es reuneixin amb els seus entrenadors i s'iniciï la preparació del partit.

La reobertura del Municipal Sant Just entrarà en vigor aquest cap de setmana, amb els quatre primers partits de lliga dels equips base (aleví A, infantil A, cadet A i juvenil A), però també s'aplicarà a al resta de partits amistosos que s'hi disputin. 

Veure més

(07-10-2020) - JOAN SURIOL: "HEM DE FER BO EL PUNT DE CARDONA GUANYANT A CASA"

El primer equip de l'Atlètic Sant Just només va sumar un punt a Cardona en l'estrena en lliga 2020-2021. Tot i avançar-se en el marcador, els de Joan Suriol van veure's penalitzats per un gol a les acaballes que va donar un punt a cada equip. Els santjustencs s'han reivindicat com un equip amb molt gol ja des de la seva estrena i l'empat davant el FC Solsona els deixa quarts i com un dels tres màxims golejadors de la primera jornada.

El primer partit del curs va servir perque Joan Suriol donés entrada a les cares noves de la plantilla: Jaume Maillo va defensar la porteria aprofitant la seva titularitat, mentre que Sergi Monsó, que va fer gala de la seva pòlvora amb dues dianes i Fran Barreda van ser els jugadors nous amb més presència. A banda, el partit de Cardona va viure un autèntic ball de targetes grogues: fins a 14 en va assenyalar el col·legiat Gerard Rius, les mateixes que es van xiular en el FC Alcarràs-Borges Blanques. 

Joan Suriol avisa del que va passar a Cardona. La remuntada del FC Solsona, diu, "ens va servir per veure que els partits duren fins que xiula l'àrbitre", tot i que aplaudeix el treball defensiu dels seus jugadors. Sobre la fiabilitat de cara a porteria, explica que és molt destacable que poguessin fer tres gols en el primer temps, i que això va en la línia del seu objectiu: "volem seguir sent un equip molt golejador", com ja van fer el curs passat, sent el segon equip més fiable en atac de la lliga. 

De tornada a casa, l'entrenador santjustenc mira cap a la propera jornada, on es trobaran amb un CF Can Vidalet que encara no s'ha estrenat aquest curs. "Estem emocionalment dolguts, però hem de fer bo el partit de Cardona guanyant a casa", adverteix. 

 

Veure més

(06-10-2020) - UNA ESTRENA AMB BONES VIBRACIONS

El filial de l'Atlètic Sant Just ha començat colpejant per partida doble, en la primera jornada de la lliga 2020-2021. El conjunt dirigit per Juanca Leal s'ha convertit en un dels primers vuit equips del grup 11 que han sumat de tres en tres en el nou curs, un triomf que el deixa, després de la primera setmana de lliga, en la sisena plaça, compartida a tres.

Amb el 2-1 davant el FC Júpiter, els de Juanca Leal van tornar a fer bo el factor Municipal Sant Just, on ja van guanyar en la pretemporada. I la por escènica davant el debut va marxar en qüestió de minuts, amb dos gols seguits de Pak van encaminar un triomf que no va perillar davant la diana dels visitants. L'estrena ha estat amb un somriure, una prova que haurà de refrendar-se també a domicili.

Per al tècnic santjustenc Juanca Leal el debut ha estat de plena satisfacció. "L'equip mereixia la victòria", ha admès, recordant el bon joc que va oferir i que ja va ensenyar durant el període de preparació. "Vam tenir sort i vam oferir molt compromís defensiu, i el resultat és just", ha apuntat.

Durant el partit, diu Leal, van trobar-se amb un rival que no va posar-ho fàcil. "El CE Júpiter aconseguirà molts punts i nosaltres vam dominar, tot i que e alguns moments no vam saber del tot transformar-lo en gols", ha exposat. A més, i tenint present l'estrena en la categoria, després de l'ascens aconseguit el curs passat, explica que es trobaran amb més partits amb un escenari similar, i lloa el pas endavant que va fer l'equip per primer cop aquest curs.

El filial santjustenc jugarà el proper dissabte al camp del CD Cerro, on Leal creu que trobaran una proposta de joc directe i on confia a aprofitar les ocasions que generin, per minimitzar les errades i puntuar també a domicili.

 

Veure més

(04-10-2020) - EL PRIMER EQUIP ES DEIXA DOS PUNTS A SOLSONA (3-3)

L'estrena a Primera Catalana de l'Atlètic Sant Just no ha pogut ser perfecta com a conseqüència d'un gol en l'últim minut del temps d'afegit que ha permès al CF Solsona esgarrapar un empat (3-3). Els santjustencs s'han aixecat a la perfecció després d'encaixar un gol en contra en el primer temps, però en la represa, les constants aturades del joc i el joc dur dels locals han impedit a l'Atlètic endur-se la victòria.

El duel ha començat amb una acció perillosa dels locals a pilota aturada que ha aturat el porter Maíllo evitant l'1-0 quan només s'havien disputat cinc minuts de joc. El CF Solsona ha sortit molt fort i l'àrbitre s'ha empassat un penal clar sobre Jan González. A la mitja hora de joc, els locals s'han avançat en el marcador. Amb el resultat advers, s'ha vist el millor Atlètic. En només 7 minuts ha marcat tres gols! L'empat ha arribat aviat quan Monsó ha transformat un penal. Dos minuts més tard, Jan ha rematat a plaer una pilota morta dins l'àrea i, altre cop, Monsó ha fet l'1-3 combinant amb Jan.

Molt poc joc

En la represa, l'Atlètic s'ha sentit molt incòmode davant un CF Solsona que ha pujat la intensitat en cada acció. Així, l'àrbitre ha anat mostrant targetes en un duel que ha patit moltes interrupcions. Ben aviat, en una jugada dubtosa, els locals -avui jugant a Cardona- han retallat diferències. Amb l'avantatge reduït al màxim, el partit ha guanyat amb intensitat. El CF Solsona ha notat l'escalfor des de la graderia però l'Atlètic ha intentat mantenir-se ferm. Quan semblava que els tres punts serien pels santjustencs, els locals han empatat en el darrer minuts del temps afegit en l'única ocasió clara en tot el segon temps (3-3).

Veure més

(02-10-2020) - DEBUT DAVANT D'UN EQUIP CARREGAT DE CONFIANÇA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just aixecarà el teló de la lliga 2020-2021 a domicili. Set partits de preparació més tard i amb quatre fitxatges que completen el nucli dur de l'equip, els de Joan Suriol esperen la visita al FC Solsona (diumenge, 12.15h) com una manera per tornar a la competició que va quedar escapçada per la pandèmia mundial.

Al mes de març, els santjustencs encadenaven cinc jornades sense perdre i eren cinquens a la taula, amb opcions d'apropar-se a la quarta plaça, que estava a quatre punts. Set mesos més tard, els de Suriol han tornat a la feina per seguir fent història a Primera Catalana. I en el seu segon curs s'estrenaran contra un FC Solsona que acaba de pujar i que no ha perdut cap partit de preparació. Els solsonins només van perdre quatre partits en el grup 5.

Sobre els lleidatans, Joan Suriol explica que "l'any passat va fer una temporada boníssima, juguen molt bé la pilota i tenen les idees molt clares", tot i que destaca "l'estat d'ànim positiu i les bones sensacions" del conjunt que dirigeix. Les "ganes boges" de tornar a la lliga és l'incentiu més gran amb què preparen el debut.

El partit ha canviat d'ubicació, i és que tindrà lloc al Municipal de Vida Activa, a Cardona arran que el mur que separa el Camp Municipal de Solsona i l'Institut Francesc Ribalta cedís el mes de maig; amb tot, és previst que fins el mes de gener el de Cardona actuï com a camp local per als solsonins.

 

 

Veure més

(29-09-2020) - ARRIBA L'HORA DE LA VERITAT

La pretemporada ha acabat per al primer equip de l'Atlètic Sant Just i després de 7 partits, la plantilla de Joan Suriol prepara la tornada a la competició amb més rodatge. Els santjustencs s'estrenaran lluny de casa i ho faran després d'un triomf de mèrit davant la CF Montanyesa amb què ha clos el període de preparació.

El balanç dels partits amistosos es resum en quatre triomfs (EF Barberà, CE Carroi, EE Guineueta i CF Montanyesa), un empat contra el CF San Cristóbal i dues derrotes (UE Valls i juvenil Divisió d'Honor FC Barcelona). Els números de la pretemporada demostren, segons l'entrenador Joan Suriol, que ha estat "d'un gran nivell, exigent, contra equips de categoria superior i de molt nivell", i que "ens ha fet veure que hem de mantenir un nivell d'exigència molt alt".

De menys a més, els santjustencs han tingut temps per unir el grup en un stage a Puigcerdà i fer una cohesió de la qual Suriol n'està satisfet. Les peces noves, diu, han respost amb feina ("no els cauen els anells per treballar", ha dit) i aportant des del primer dia. "No tinc cap retret cap a ells", ha confessat el tècnic. Sobre tot el grup, opina que "han entès el que busquem" i han assimilat la intensitat i el futbol que vol practicar.

En la primera jornada de lliga, els de Suriol es batran al CF Solsona i no amaguen les ganes que hi tenen. Suriol avisa del perill del conjunt lleidatà: "acaba de pujar, ve d'una temporada bonissima, juga molt bé i ben organitzat". Davant d'això, les "ganes boges" que té el seu equip poden ser el punt que equilibri la balança. "L'Atlètic Sant Just guanya quan hi ha coses en joc, i el primer partit és molt esperat", ha reblat.

Veure més

(22-09-2020) - SOLDEVILA, DE L'ATLÈTIC AL BIRMINGHAM CITY

Oriol Soldevila (Sant Just Desvern, 2001) s’ha convertit en nou jugador del Birmingham City anglès en la categoria sub23. Des de fa dues setmanes que és a Anglaterra i Soldevila serà a cavall entre el filial i el primer equip, que milita la Championschip -una categoria inferior a la Primer League- i ja s’ha posat sota les ordres del tècnic Aitor Karanka. El santjustenc, que ocupa la posició d’interior, ha signat per dues temporades després d’acomiadar-se del FC Barcelona.

Els primers tocs de pilota de Soldevila van ser a l’Atlètic. “Curiosament la meva primera temporada com a jugador federat va ser l’any que va fundar-se l’Atlètic. I he de reconèixer que van ser els millors anys de la meva vida com a jugadors”, confessa el santjustenc. Durant quatre temporades va vestir la samarreta groc-i-blava i recorda que “Carlos Cebrián sempre volia que jugués amb companys més grans que jo, però m’hi vaig resistir. Del primer equip, vaig coincidir amb Berlanga i Pedrol a la Donosti Cup”, diu.

Un cop va finalitzar la seva etapa a l’Atlètic, Soldevila va incorporar-se a la UE Cornellà, on també va jugar-hi quatre temporades fins que va fer el salt a La Masia. “Qualsevol nen somia jugar al Barça, ser a La Masia era un somni fet realitat”, assegura el santjustenc. En la primera temporada al juvenil B blaugrana va ser un dels jugadors destacats. El salt al juvenil A va ser més complex, sobretot amb Víctor Valdés a la banqueta, on el santjustenc pràcticament no va tenir continuïtat.

El relleu a la banqueta i l’arribada de Franc Artiga va capgirar la situació de Soldevila: “ets conscient que jugues amb els millors, però vaig acabar jugant onze partits de forma consecutiva fins que va aturar-se tot amb la pandèmia”, explica. Fins aleshores, la continuïtat del santjustenc a La Masia semblava un fet, però tot la situació va canviar com un mitjó. “En cap cas volia anar cedit. Preferia jugar a Anglaterra que no pas fer-ho en algun altre equip de Segona Divisió espanyola”, admet Soldevila.

I així va arribar l’oportunitat del Birmingham City. “M’agrada el projecte esportiu i, sobretot, la possibilitat de conèixer de primera mà el futbol anglès. De moment, els entrenaments no tenen res a veure. Aquí només corren, corren i corren...”, diu el santjustenc. Després de mesos sense pilota, Soldevila confia que Birmingham sigui un pas endavant d’una carrera futbolística que va començar a l’Atlètic, a l’Atlètic Sant Just.

Fotografia: Birmingham City

Veure més

(17-09-2020) - ÚLTIMS TRÀMITS PER A DISPUTAR ELS AMISTOSOS

Arriba la segona jornada de partits amistosos i els jugadors de l'Atlètic Sant Just hauran de completar uns passos per poder jugar els partits de la jornada. Caldrà que tinguin tots els tràmits completats per seguir disputant els partits previs a l'inici de la lliga regular.

Per una banda, serà necessari que signin la vinculació, a banda de la declaració responsable de la COVID-19, en què declaren no haver tingut símptomes de COVID-19 ni haver mantingut estret amb alguna persona diagnosticada de la malaltia en els darrers 14 dies. Per altra banda, en cas que el portal del federat ho demani, caldrà penjar una fotografia o una còpia del DNI. 

Pel que fa al club, el període per abonar la quota del mes de setembre és encara obert i disponible perque tots els jugadors facin el corresponent pagament.

 

Veure més

(16-09-2020) - QUATRE EQUIPS CRIDATS A UN CURS DECISIU

La temporada 2020-2021 ha arrencat i tot i que encara sense lliga, els equips de la base de l’Atlètic Sant Just ja preparen la tornada a la competició mig any més tard. Quatre d’ells encaren un any en què els jugadors tancaran una etapa i competiran en categories ambicioses i ja conegudes per part del club. Es tracta de l’aleví A, l’infantil A, el cadet A i el juvenil A, que comencen a assaborir un curs amb molt en joc.

Els jugadors de l’aleví A faran el salt a Preferent procedents de Segona i després d’haver arribat a l’aturada de la competició en el primer lloc de la taula. Els santjustencs militaran a la millor competició catalana sota la batuta de Nil Serrat i Miquel Rovira i alguns d’ells ja han tastat aquesta categoria. I sobre el nou curs, el coordinador responsable, Jan González, reconeix que “poden fer un bon paper” i creu que la temporada serà “més competitiva, en una bona dinàmica gràcies a la bona entesa entre els jugadors i el mateix entrenador”.

L’infantil A, dirigit per Àlex Cebrián, Jan González i Bruno Sirera, té l’encàrrec de defensar-se a Preferent amb jugadors que arriben procedents, la majoria d’ells, de l’infantil B, i amb alguna nova incorporació. L’Atlètic Sant Just situa per tercer any consecutiu l’infantil A en aquesta categoria, i segons el coordinador responsable d’aquesta àrea, Àlex Cebrián, “cada any l’equip intenta estar el més amunt possible, per poder tenir opcions a pujar a Divisió d’Honor”. Cebrián defineix l’equip com molt fort i amb opcions intactes de defensar-se amb ungles i dents a Preferent.

Pel que fa al cadet A, Preferent també serà la seva destinació, i ho farà amb jugadors que enguany completaran la seva etapa com a cadets. El conjunt que dirigeixen Carlos Monzonís, Elio Jaén i Nico Sirera és, segons el mateix Monzonís, “un bloc molt unit i amb ganes de treballar sempre al 100%”. Els santjustencs volen oferir una intensitat alta per convertir-se en un dels rivals a batre.

I en el cas del juvenil A, el pas previ al salt a la categoria sènior, l’equip que dirigeixen Carlos Roa, Miquel Rovira, Sergio Martínez i Àlex Palacios es prepara per competir a Preferent i, fins i tot, provar sort en un possible ascens. Malgrat tot, el coordinador Carlos Monzonís, no amaga que la 2020-2021 serà una temporada “atípica”, pel temps que els jugadors duen allunyats dels terrenys de joc. La fita del nou curs serà, com a mínim, repetir els llocs de privilegi que es van assolir la campanya 2019-2020.

Veure més

(09-09-2020) - PRIMERA JORNADA D'AMISTOSOS PER A LA BASE

Arriba el cap de setmana i la majoria dels equips de la base disputaran els primers amistosos del curs 2020-2021. En total 19 conjunts santjustencs jugaran al Municipal Sant Just, mentre que 10 ho faran lluny de casa. Per poder mantenir els protocols anti COVID-19 i evitar contagis, s’han establert unes normes que caldrà seguir per part de tots els jugadors i tècnics.

Pel que fa als documents que cal tenir signats, es tracta de la vinculació i la declaració responsable de COVID-19, uns documents que caldrà actualitzar cada 14 dies i que els àrbitres demanen per poder prendre-hi part. A més, els nous jugadors hauran de comptar amb l’autorització mèdica i la revisió al dia, per poder tramitar i pagar el portal del federat.

Els acompanyants als jugadors no podran assistir com a públic a la graderia, on s’esperaran la resta d’equips perque comencin els seus respectius partits, i és que les dutxes i els vestidors no podran utilitzar-se. L’entrada al terreny de joc es farà només pel carrer Narcís Monturiol i tots els jugadors hauran de fer-ho amb mascareta, que només es retiraran per a l’inici de la pràctica esportiva.

 

Veure més

(05-09-2020) - EL PRIMER PAGAMENT DE LA TEMPORADA, JA DISPONIBLE

La temporada 2020-2021 ja ha començat per a tots els equips de l'Atlètic Sant Just i ho ha fet seguint els protocols que han establert les autoritats sanitàries per evitar els contagis massius de la COVID-19, unes mesures que els santjustencs comencen a conèixer del cert.

Mentre la pretemporada va avançant, avui s'obre el període per fer efectiu el pagament de la primera quota de la temporada, i acabarà el dijous 10 de setembre. Per poder dur-lo a terme, caldrà accedir a l'àrea personal de cada jugador al web atsantjustfc.cat

En aquest primer cap de setmana de setembre, el primer equip farà estada a Llívia on diumenge jugarà el segon amistós de la pretemporada, mentre que el filial juagrà el primer test de preparació, davant el CP San Cristóbal (dissabte, 16.00h). L'infantil A, de la seva banda, s'enfronta al CFU Can Rull. 

Veure més

(03-09-2020) - EL PRIMER EQUIP MARXA D'ESTADA A LLÍVIA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just farà, aquest cap de setmana, una estada de pretemporada a Llívia (La Cerdanya). La sortida està fixada per divendres a les 9.00 hores des del camp d'Esports de Sant Just. El conjunt de Joan Suriol farà doble sessió d'entrenament divendres i dissabte i una sessió al matí, diumenge.

És previst que diumenge 6 de setembre a la tarda, l'Atlètic disputi un partit de preparació davant un rival i horari encara per confirmar. En l'estada hi participaran 21 jugadors i sis integrants del cos tècnic.

L'Atlètic va iniciar la pretemporada el 25 d'agost i ha disputat un partit de preparació. Els groc-i-blaus van derrotar l'EF Barberà Andalucia (0-8).

Veure més

(27-08-2020) - ELS ENTRENADORS I ELS HORARIS DEL CURS 20-21 DEFINITS

Els jugadors de l'Atlètic Sant Just ja podeu comprovar els vostres horaris d'entrenaments i els entrenadors que us dirigiran la temporada 2020-2021. Per accedir-hi cal que entreu a la pestanya LOGIN jugador i comproveu que les dades són correctes. Els horaris d'entrenaments poden patir modificacions, però se n'informarà durant la pretemporada i fins el mes d'octubre, si fos necessari canviar alguna hora. De manera excepcional també, existeix la possibilitat de canviar algún jugador d'equip durant la pretemporada segons els criteris tècnics.

Joan Suriol serà el director de metodologia, acompanyat per Àlex Cebrián (etapa F11) i Jan González (etapa F7). Carlos Monzonís, Àlex Cebrián, Jan González i Juanca Leal seran els coordinadors de l'etapa de rendiment (juvenil i cadet els dos primers i d'aleví a prebenjamí els dos últims), mentre que en l'etapa de d'aprenentage, Carlos Martínez s'encarregarà dels cadets i infantils, Juanca Leal dels alevins i els benjamins i Miquel Rovira dels prebenjamins i els promeses.

Pel que fa als preparadors físics, Carlos Roa, Elio Jaén i Samu Blasco seran els tècnics encarregats d'aquestes tasques. L'entrenador de porters, de la seva banda, serà Alfredo Martínez (equips base) i el coach esportiu, Marcos Seguí.

Les revisions mèdiques d'enguany es faran en el centre mèdic Diff Salut (avinguda de Xile, 38) o en qualsevol altre centre homologat per la Federació Catalana de Futbol (FCF) i durant l'estiu, el club vincularà l'expedient de cada jugador al portal per poder fer el pagament a la FCF i que es pugui tramitar la fitxa,

Els entrenaments arrencaran la setmana del 31 d'agost, i rebreu la informació al detall en la darrera quinzena d'agost.

 

Veure més MISTERS I HORARIS 2020_2021

(27-08-2020) - PROTOCOLS COVID-19 ATLÈTIC SANT JUST

De cara a l'inici dels entrenaments, l'Atlètic Sant Just aplicarà aquests protocols per evitar els contagis i la propagació del coronavirus:

0.- Primer de tot, heu d'entrar al Portal del Federat i signar el document responsable de COVID19. Només és un tic i a nosaltres ens sortirà de verd. És imprescindible per a entrenar o jugar.

1.- L'entrada serà pel carrer Narcís Monturiol on trobareu marcats els accessos al camp i haureu de mantenir la distància sanitària recomanada a l’exterior.

2.-Es farà un control de temperatura individual. Si el jugador tingués 37.3 o superior no podrà prendre part de l'activitat esportiva i serà tornat a la persona acompanyant. Si venen sols, podran tornar a casa pel seu compte i enviarem missatge al mòbil a les famílies.

3.- Fins nova ordre, els acompanyants (excepte el cos tècnic i els directius) no podran accedir al camp. Només podran fer-ho per a fer gestions a l'oficina o adquirir la roba (complint les restriccions i normatives d’obligat compliment), però mai esquedaran a la tribuna, el lloc on esperaran els equips a l'inici dels seus entrenaments.

3.- Serà imprescindible portar mascareta mentre el jugador espera l’inici de l’activitat i guardar-la a la motxilla un cop comenci l’entrenament.

4.- Cada jugador haurà de portar la seva pròpia ampolla d’aigua marcada, que deixarà a la zona d’entrenament juntament amb la motxilla.

5.- Els vestidors romandran tancats i està prohibit utilitzar-los.

6.- L’accés del jugador al camp de joc es farà per la porta propera al carrer Narcís Monturiol i la sortida del camp serà pel túnel de vestidors per a desembocar tots a Narcís Monturiol, on estaran marcats els dos sentits d'entrada i sortida per separat.

7.- Els jugadors, un cop finalitzada l’activitat, tornaran a portar la mascareta posada per sortir del camp.

8.- Es marcarà una zona d’espera per pares a l’exterior del camp i els menors pendents de l’arribada dels pares esperaran a l’interior.

 

Seguir aquests protocols serà l'única manera que els nostres jugadors/es puguin començar a entrenar amb garanties i minimitzar el risc de contagis al màxim.

Començarem a tenir els horaris dels partits que tindran joc en les properes setmanes, tot i que es poden produir canvis d'última hora i us informarem com sempre per la web, els perfils del club a les xarxes socials i els entrenadors o delegats de l’equip.

Per altra banda, us recordem que amb data 5 de setembre heu de realitzar el pagament de la primera quota de l’anualitat a l’àrea personal del perfil del jugador, a la web del club.

Veure més

(27-08-2020) - LA BASE COMENÇA ELS ENTRENAMENTS EL 31 D'AGOST

Els entrenaments dels més de 30 equips base de l'Atlètic Sant Just comencem a partir del proper dilluns 31 d'agost com a activitat esportiva a l'aire lliure. Això suposarà seguir uns protocols estrictes marcats per les autoritats, que garanteixin les normes de seguretat sanitàries. Per altra banda, us donem unes instruccions per tenir tota la informació necessària per a l'inici del curs:

1-Accedir al lloc web www.atsantjustfc.com,  a l'apartat àrea personal del jugador, i podreu veure l’equip assignat al vostre fill. (PERFIL DE JUGADOR)

2-Accedir al lloc web www.atsantjustfc.com per a  trobar els horaris i entrenadors de cada jugador, dins l'apartat de notícies.

3-Accedir al portal del federat de cada jugador (FCF) i realitzar els 2 pagaments corresponents.

4-De manera obligatòria, heu de signar A/ VINCULACIÓ amb l’Atlètic Sant Just FC i B/ DECLARACIÓ RESPONSABLE COVID-19 (que haureu de renovar telemàticament cada 14 dies o l’àrbitre NO permetrà jugar l’esportista i que és imprescindible per realitzar els entrenaments)

5-Els jugadors NO federats hauran de passar reconeixement mèdic al centre Diff Salut (Avinguda de Xile, 38, al telèfon 931401243) Aquest any no es farà al camp de futbol. Els federats per primer cop, han rebut un mail de futbol.cat que hauran de complimentar (acceptació, dades personals, fotografia, DNI, etc). Mireu a no desitjats si no el trobeu.

6- Els jugadors ja federats tenen prorrogat per part de la FCF el reconeixement mèdic fins el 30 de juny de 2021.

Veure més

(25-08-2020) - ENGEGA LA PRETEMPORADA PER AL PRIMER EQUIP

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ha engegat la pretemporada i es prepara per a una tornada a la lliga que, a priori, està prevista per al proper cap de setmana del 3 i el 4 d'octubre. Els de Joan Suriol van completar ahir la primera sessió d'entrenaments en una jornada on van combinar el treball físic amb els exercicis amb pilota al terreny de joc.

La plantilla santjustenca no estava al complet i és previst que durant els propers dies s'incorporin la resta d'integrants a una pretemporada que durarà sis setmanes. Els de Suriol van seguir els protocols d'higiene i seguretat que marquen les autoritats santàries per tal d'evitar contagis de coronavirus dins la palmtilla i el club.

Pel que fa a l'equip, les novetats d'enguany són Nacho Berché (UE Sants) i Jaume Maillo (A.E. Prat) com a nous porters, Lucas Gafarot (Filial FCB), Fran Barreda (procedent del filial santjustenc), Sergi Monsó (UE Sants) i els jugadors vinculats amb l'Acadèmia de Futbol d'Angola Rosario Georgi Da Silva Miguel, Jacobo André Muatxipanda i Faustino Jorge Bernardo. Dins del sotsgrup 2B de Primera Catalana, els sanjustencs debutaran a davant el CF Solsona el 4 d'octubre i jugaran per primer cop a casa el 10 d'octubre contra el CF Can Vidalet.

El tècnic santjustenc Joan Suriol ha expressat el desig "de poder començar, que hi hagi una pilota pel mig i que duri el màxim possible" i parla de l'equip per a aquest curs: "hem mantingut el bloc de l'any passat, i hem afegit jugadors que s'adeqüen molt bé a les nostres necessitats, és un equip molt competitiu i l'experiència de l'any passat ens ajuda a saber on som".

Veure més

(25-08-2020) - EL FILIAL ES POSA EN MARXA PER ESTRENAR CATEGORIA

El filial de l'Atlètic Sant Just ha iniciat la pretemporada en un curs on debutarà a Tercera Catalana, després de l'ascens del curs passat. Els de Juanca Leal allargaran durant sis setmanes la preparació, que va dedicada a l'inici de lliga del proper 4 d'octubre davant el CE Júpiter. Els santjustencs no van comptar amb la plantilla al complet, però aniran incorporant la resta de jugadors en les properes sessions. Després de la jornada d'ahir, els de Leal tornaran dimecres i divendres als entrenaments i tindran descans el cap de setmana, a l'espera de confirmar els partits amistosos per a la següent setmana.

La d'enguany és una plantilla que està acabant de construir-se, tot i que compta amb el gruix de l'equip assegurat. Es tracta de Pau Acosta, Pol Alomar, Rubén Rivas, Elio Minaya, Ferran Acosta, Lluís Alsina, Arnau Herrero, Albert Delgado, Arnau Moreno, Arnau Olivart, Pol Comellas, Marc Berlanga, Jose Blanco, Kike Jaulent, Marc Rius, Juli Culebras, Ardiaca, Jan Busquets i Aleix Ferrer. En els propers dies, l'staff tècnic valorarà o no la continuitat dels els jugadors que estan a prova. 

Per al tècnic Juanca Leal, "l'ascens és molt merescut, i aquest any serà l'estrena d'una nova categoria, molt maca i competitiva". La pretemporada ha començat, segons ell, "amb molt bones sensacions, som un grup nou i estem molt contents, tot i que tenim la incertesa sobre si podrem seguir entrenant o no, però ens marquem el 4 d'octubre com a data de referència".

Veure més

(19-08-2020) - UNA PRETEMPORADA COMPLETA

El primer equip i el filial de l'Atlètic Sant Just engegaran el proper dilluns 24 d'agost la pretemporada del curs 2020-2021, un curs que arrencarà més tard de les dates habituals arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i que ha canviat el seu format de competició. Ambdós equips aixecaran el teló de la temporada al Municipal Sant Just i ho faran, sempre i quan no hi hagi canvis, el proper 4 d'octubre.

El conjunt de Joan Suriol formarà part del sotsgrup 2B de Primera Catalana i s'estrenarà davant el CF Solsona, però abans entrenarà durant sis setmanes per preparar una tornada més acurada d'ençà l'aturada pel confinament. Els santjustencs disputaran amistosos durant el període de preparació, tot i que encara estan pendents de confirmació. Per altra banda, viatjaran a Llívia des del 4 fins al 6 de setembre per concentrar-se en stage de cap de setmana. 

El filial, de la seva banda, prepararà la seva arribada a Tercera Catalana amb un ascens que va guanyar-se a finals del curs passat. Els santjustencs formaran part del grup 11 i també arrencaran la lliga el primer cap de setmana d'octubre (davant el CE Júpiter), amb el que comptaran amb sis setmanes de pretemporada. Tot i que no viatjaran a Llívia, també jugaran amistosos que es concretaran les properes setmanes. 

Veure més

(19-08-2020) - REVISIONS MÈDIQUES NOMÉS PER ALS NOUS JUGADORS

La temporada 2020-2021 també canviarà pel que fa a les revisions mèdiques dels jugadors i els terminis per passar-les. Enguany, només els jugadors que el curs passat no tinguessin llicència federativa de la Federació Catalana de Futbol (FCF) hauran de superar aquest tràmit. Els jugadors que ja formessin part d'algun equip federat no hauran de repetir la revisió mèdica i es prorroga la validesa de la que van passar per a la campanya 2019-2020.

Per als jugadors nous i que militin a l'Atlètic Sant Just, el centre on passaran la revisió necessària per tramitar la fitxa serà el Diff Salut (avinguda de Xile, 38, Barcelona). I per fer-la, hauran de trucar al telèfon 931401243 a partir del 24 d’agost per demanar cita prèvia.

Enguany, a més, les revisions no es podran passar al Municipal Sant Just, seguint les mesures d'higiene, i des del centre sanitari els indicaran com fer-la i on hauran d'adreçar-se.

Veure més

(03-08-2020) - BONA NOTA AL CAMPUS D'ESTIU I AL CAMPUS DE TECNIFICACIÓ

Els Campus d'Estiu i de Tecnificació que s'han celebrat durant el mes de juliol han finalitzat amb un gran èxit de participació i sense incidències pel que fa a la pandèmia del coronavirus. Els participants han pogut escollir en quina activitat prenien part, el Campus d'Estiu als matins o el campus de tecnificació a les tardes, i en edats des de prebenjamí fins a juvenil.

A més, l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, i el regidor d'Esports, Toni Collantes, han visitat els jugadors, i ho han fet seguint totes les mesures d'higiene i seguretat. 

 

Veure més

(03-08-2020) - PARADOX SE SUMA AL PRIMER EQUIP

El primer equip de l'Atlètic Sant Just comptarà amb un nou patrocinador a partir del proper curs. L'empresa de videojocs sueca Paradox Interactive estarà visible a la samarreta dels jugadors, en la part posterior, a sobre del número de cadascun dels jugadors.

Paradox s'estrena amb el primer equip la propera temporada, que començarà el proper 4 d'octubre. Els de Joan Suriol visitaran el CF Solsona i hauran d'esperar per jugar al Municipal Sant Just, en aquest cas davant el CF Can Vidalet.

Veure més

(24-07-2020) - EL PRIMER EQUIP DESCOBREIX ELS RIVALS I EL CALENDARI DEL NOU CURS

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ja té calendari de la primera fase de la temporada 2020-2021. El conjunt dirigit per Joan Suriol ha quedat enquadrat en el stosgrup B del grup 2 de Primera Catalana i arrencarà motors el proper 4 d'octubre a domicili. Els santjustencs formen part d'un dels 4 sotsgrups de la categoria, en què els quatre millors equips de cada grup (A i B), un total de 8, ascendiran al grup que lluitarà per pujar a Tercera Divisió. La resta d'equips es mantindran en el grup per evitar el descens a Segona Catalana.

En el sotsgrup B del grup 2 de Primera Catalana, els de Suriol s'enfrontaran al FC Alcarràs, el CF Borges Blanques, el CF Solsona, la UE Tàrrega, el CF Martorell, el FC Martinenc, el CE Atlètic Lleida, el CF Can Vidalet i el CFJ Mollerussa. La seva estrena en la lliga regular serà a domicili, al camp del CF Solsona, un equip acabat d'ascendir de Segona Catalana. Com a amfitrió, la seva primera jornada serà l'11 d'octubre, davant el CF Can Vidalet.

La primera volta acabarà el 29 de novembre al camp de la UE Tàrrega, mentre que acabarà la segona volta i també la primera fase de la lliga regular a casa, el 14 de febrer. En tractar-se d'un grup imparell, cada conjunt tindrà dues jornades de descans, que per als de Suriol seran la setena i la setzena jornada.

En aquest sotsgrup, el CF Borges Blanques i el CF Solsona són nouvinguts a Primera Catalana, mentre que la resta ja eren de Primera la temporada passada.

Veure més

(13-07-2020) - ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L'ACADEMIA DE FUTBOL D'ANGOLA

L’Atlètic Sant Just i l’Acadèmia de Futbol d’Angola (AFA) han arribat a un acord de col·laboració que permetrà la incorporació de tres jugadors africans a les files del primer equip del conjunt del Baix Llobregat. Es tracta de Rosario Georgi Da Silva Miguel, Jacobo André Muatxipanda i Faustino Jorge Bernardo.

L’Acadèmia de Futbol d’Angola (AFA) és una escola de futbol d’alt rendiment que va impulsar el barceloní Toni Cortés, el 2013 a la capital del país, Luanda. L’objectiu és la formació de jugadors des d’un projecte integral que combina els aspectes esportius i psicològics. Un projecte que es dedica a la promoció del futbol de qualitat i que situï els futbolistes d’Angola en la primera línia competitiva arreu del món.

El director tècnic d’AFA, el barceloní Toni Cortés, ha assegurat que “estem entusiasmats amb l’acord de col·laboració amb l’Atlètic Sant Just, que ens obre una porta més a Europa. Esperem que amb l’aportació d’aquests tres jugadors, l’Atlètic aconsegueixi els seus objectius esportius”.

D’altra banda, el president de l’Atlètic Sant Just, Pep Palacios ha dit que “l’AFA és una acadèmia de prestigi que compta amb acords amb clubs d’altres continents i estem molt orgullosos que hagin escollit l’Atlètic. La vinculació amb l’AFA permet que hi hagi contraprestacions en ambdues direccions i esperem que aconseguim els objectius que ens hem plantejat en aquest acord”.

Els tres jugadors, de 17 i 18 anys, ocupen posicions de davanter, extrem i migcentre i tenen previst la seva arribada a Sant Just Desvern a principis de setembre.

Veure més

(19-06-2020) - PLACES EXHAURIDES PEL CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2020

Ja no hia places disponibles pel Campus de Tecnificació 2020, que s'ha iniciat el 22 de juny i fins el 31 de juliol. En horari de tarda (de 17.30 a 21.00h) i en dues franges (des de 8 anys fins als 17), el club dóna la possibiltat de seguir tecnificant fins que acabi el mes de juliol.

Els jugadors que ja hagin renovat la seva plaça per al curs 2020-2021 gaudiran d'una beca per ocupar, de manera gratuïta, les places que hi hagi disponibles. Per apuntar-s'hi, caldrà escriure a l'adreça electrònica tecnificacio,atletic@gmail.com i enviar-hi el full d'inscripció i la declaració responsable de la COVID-19 disponible també a aquesta web.

 

Veure més FULL INSCRIPCIO SETMANA 2

(10-06-2020) - DISPONIBLE LA DECLARACIÓ RESPONSABLE PEL CAMPUS D'ESTIU 2020

L’Atlètic Sant Just ja té disponible la Declaració Responsable per entregar amb la inscripció al VIIIè Campus d’Estiu. Aquest document haurà de lliurar-se amb el full d’inscripció a l’activitat d’estiu i és imprescindible presentar-lo signat a l’adreça electrònica deportiva.atletic@gmail.com.

En el document s’haurà de fer constar que els tutors dels participants són coneixedors del context de pandèmia global provocada per la Covid-19, que estan informats de les mesures de prevenció i quina quantitat de mascaretes aportaran per als dies que hi prenguin part.

A més, caldrà corroborar que els participants no tenen símptomes compatibles amb la Covid-19 i que no han conviscut amb persones positives de Covid-19 o que han tingut simptomatologia compatible els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.

Un cop firmada, caldrà enviar la declaració amb el concepte Campus 2020.

Veure més COVID 19

(08-06-2020) - INSCRIPCIONS OBERTES AL VIII CAMPUS ATLÈTIC. 2na/3ra/4ta setmanes, places exhaurides.

L'Atlètic Sant Just ha obert les inscripcions pel VIII CAMPUS ATLÈTIC. Tenint en compte el moment d'excepcionalitat a causa de la pandèmia santiària de la Covid-19, aquest cop, el campus serà en un format de matins, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30h, excepte festius. Hi haurà servei d'acollida de pagament de 8 a 9h i gratuïta de 13.30 a 14h.

Al mateix temps, de forma excepcional, el preu per a jugadors actuals del club és sensiblement inferior respecte a la resta de jugadors que vulguin participar-hi.

Per a formalitzar la inscripció (ara més que mai, les places seran limitades), els jugadors interessats hauran de descarregar i omplir el document d’inscripció i enviar-lo escanejat juntament amb el comprovant de pagament bancari al correu electrònic deportiva.atletic@gmail.com amb el títol 'Pagament Campus ___ setmanes' i especificiant, en un text breu, quines setmanes heu escollit (1ra  i 3ra per exemple).

El pagament s'haurà de fer al compte IBAN ES15 0182 3178 5302 0007 2994 on s'haurà d'incloure com a concepte el nom i cognom del jugador i la paraula Campus.

Veure més FULL INSCRIPCIÓ

(07-06-2020) - S'OBRE EL PERÍODE DE RENOVACIÓ DELS JUGADORS DE L'ATLÈTIC

L'Atlètic Sant Just obre el període de renovació dels jugadors de l'escola. Per a fer-ho, cal accedir al web de l'Atlètic. En la part superior dreta de la pàgina d'inici s'ubica l'apartat 'Login Jugador'. Caldrà que cada jugador introdueixi el seu DNI (menor , si no disposa) i el primer cognom. El sistema obligarà a canviar la contrasenya, cosa que es recomana que es memoritzi per a desenvolupar les operacions administratives de cara a la temporada 2020-21.

Un cop es validin les dades personals, cal adreçar-se a una plataforma de pagament segur per abonar 50 euros com a quota de renovació de la plaça per a  la temporada 2020-21, que mantindrà la mateixa quota que la temporada actual. La data límit és el 19 de juny.

D'altra banda, l'Ajuntament de Sant Just Desvern no permet a l'Atlètic reprendre els entrenaments. Ni tan sols en format de Campus de tecnificació gratuït per als jugadors de l'entitat per finalitzar la temporada 2019-20 gaudint al camp de futbol amb la resta de companys. La junta directiva de l'Atlètic garanteix a l'ajuntament que complirà amb els protocols que marca els governs espanyol i català per esportistes federats en activitats a l'aire lliure de municipis en fase 3.

En canvi, sí que l'ajuntament ha permès posar en marxa aquest campus amb lògiques limitacions d’aforament però amb la condició que sigui obert a tothom, no només pels nostres jugadors com inicialment va plantejar la junta directiva.

En aquest sentit, fruit de les restriccions a les instal·lacions del camp de futbol municipal, l'Atlètic no podrà renovar les revisions mèdiques a l'equipament. Tot i així, el gabinet mèdic de l'entitat sí que les porta a terme en el seu consultori demanant hora prèvia.

Diff Salut Avda Xile 38, baixos
93.140.12.43  

Veure més

(31-05-2020) - LA FCF ENS HA PRES EL PÈL

Els que dirigim el vessant esportiu dels clubs sentim que la FCF ens ha pres el pèl després d'esperar més de dos mesos una resolució covard i presa per una junta que ha tingut en compte més la feina que li comportava refer el pla de competició que no pas premiar de manera justa a aquells jugadors, entrenadors i clubs que, sense dubte, havien fet mèrits fins que la pandèmia va impedir continuar la competició.

Si més no, nosaltres volem dedicar unes línies a homenatjear els equips que en aquell moment eren campions o líders de les seves llligues. Cadet C, Aleví B. Aleví I i Prebenjamí A, de manera virtual, ho eren i allò que la FCF no ha fet, nosaltres sí, enviant des d'aquí el reconeixement al seu feina èxitosa. El filial, el qual encara té una opció, el Juvenil A. Cadet E. Infantil E. Benjamí D i Benjamí E buscaven el liderat quan les circumstàncies van frenar en sec la seva cursa.

Per a concloure, dir que que la FCF ens ha decebut i que aquest cop inesperat farà difícil tornar a confiar en una federació que ha pres un camí gandul en la resolució de les seves competicions i oposat a les federacions de futbol de les altres comunitats autònomes.

Veure més

(27-05-2020) - COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

Benvolgudes families,

Amb data d’avui i després de molt de retard, la FCF ha comunicat formalment que les competicions es resoldran de manera subjectiva de dues maneres diferents en funció de l’edat dels participants. Aquesta decisió perjudica i discrimina els nostres equips cadets i alevins que eren líders de les respectives classifcacions i als qui de forma incomprensible s’ha adoptat una decisió diferent de les categories juvenil i amateur.

Per altra banda, ara que la nostra zona sanitària ha entrat en FASE 1 i tot esperant entrar a la FASE 2, hem plantejat al consistori de Sant Just Desvern la possibilitat d’iniciar les activitats al club. La condició és complir la normativa del BOE pel que s’especifica a ACTIVITATS ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE i l'obertura de les oficines. Malauradament la reunió virtual prevista per avui entre el consistori i les entitats esportives ha estat cancel·lada per motius d’agenda municipal. Així, ens han traslladat al proper dimarts dia 2 de juny.

Tan debò sigui possible reprendre l'activitat la primera setmana de juny. Som conscients que haurem d’acostumar-nos a una nova normalitat inicial en la que per exemple, no podrem utilitzar els vestidors ni les dutxes i cada nen haurà de portar la seva ampolla d’aigua per hidratar-se, entre d’altres. Tant bon punt rebem les indicacions oportunes us ho farem saber.

Properament us informarem també de les instruccions rebudes per part de l’Ajuntament per concretar en quines condicions podriem projectar el Campus d’estiu i activar les renovacions de plaça per la propera temporada en quan sigui possible l’obertura de l’oficina del camp de futbol.

Desitjant que us mantingueu sans i estalvis,

FORÇA ATLÈTIC

Veure més

(06-05-2020) - ES CANCEL·LA LA DONOSTI CUP 2020 PER LA COVID-19

Degut a la situació generada per la Covid-19, el comitè organitzador de la Donosti Cup ha decidit cancel·lar l'edició del Torneig 2020.

La decisió s'ha pres tenint en compte l'absència d'equips estrangers, la impossibilitat de celebrar els actes d'inauguració i de clausura, els menjadors compartits o els espais de convivència.

En els darrers 10 anys, l'Atlètic Sant Just hi ha participat en deu ocasions i ha sumat cinc títols. En aquest 2020 marcat pel coronavirus, no hi haurà possibilitat de gaudir de l'esdeveniment més esperat de l'estiu, un cop finalitza la competició reglada.

La direcció de la Donosti Cup ha confirmat a l'Atlètic Sant Just que ja està treballant en l'organització per a l'edició de 2021 per a poder rebre futbolistes i les seves respectives famílies.

Veure més

(24-04-2020) - COMUNICAT SOBRE LA FINALITZACIÓ DE LA COMPETICIÓ

La junta directiva de l'Atlètic Sant Just continua pendent de reactivar la normalitat un cop el govern espanyol activi el procés de desconfinament i aixequi l'estat d'alarma provocat pel coronavirus.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) han determinat donar per finalitzada la competició sense concretar-hi com. Entre les opcions que s'extrauen del comunicat encara no se sap si serà declarar nula la temporada, donar-la per acabada o potser alguna derivada del referèndum que pretén fer en breument (però també en data indeterminada).

Amb independència del que pugui resultar d’aquesta proposta e inconcreció, que no pensem que quedi resolta fins ben entrat el mes de maig. El proper dilluns 27 d’abril està anunciat l’inici del desconfinament per menors de 14 anys amb mesures progressives que s’adoptaran per a joves fins 18 anys en les properes setmanes.

Un cop reiterat pels científics de la necessitat de l’activitat esportiva en els nostres joves, en altres països com Holanda, els entrenaments estaran permesos i recomanats a partir de maig, encara que la competició estigui aturada.

En aquesta direcció de planificar el retorn a l’esport, serem convocats en breu pel nostre ajuntament per adequar les mesures i timings adients pel retorn a la normalitat.

Tant mateix els nostres entrenadors segueixen actius amb activitats on-line i el club no s'atura a l’espera de rebre missatges clars de les institucions estatals, autonòmiques i locals i sobretot de que la FCF aclareixi com s’acabarà una competició en un hipotètic referèndum entre dues opcions de les que, majoritàriament, els clubs catalans no som partidaris.

Veure més

(31-03-2020) - COMUNICAT OFICIAL EN RELACIÓ AL CONFINAMENT TOTAL PER LA COVID-19

Un cop confirmat que donades les circumstàncies de confinament per força major inicials programades per 15 dies inicialment, s’allargaran amb molta probabilitat per tot el mes d’abril, us comuniquem que des d'aquest dimarts 31 de març de 2020 engeguem un seguit d’activitats ON-LINE. Aquestes activitats estan controlades per entrenadors i coordinadors del club amb l’objectiu d'ajudar als jugadors a conviure emocionalment el confinament a casa. Els coordinadors treballen per Skype per acabar la programació, millorar-la i preparar noves bateries de tasques.

Tenint en compte que a hores d'ara és impossible conèixer el temps de durada del confinament i de reprendre la normalitat (ni la FCF, ni CEBLLOB, ni entitats locals, nacionals, ni les autoritats estatals estan en disposició de concretar-les, i algunes simplement no ofereixen cap informació) l'ATLÈTIC SANT JUST segueix treballant diàriament per resoldre els assumptes més urgents: la modificació de dates per a la celebració del torneig MARE NOSTRUM prevista per a finals de juny i resoldre les contingències amb els organitzadors pels que no poden modificar les dates; el torneig DONOSTI CUP, que es manté en les dates previstes i que des de l'organització se'ns actualitzarà la situació durant la segona semana de maig.

L'activitat de l'Atlètic es manté viva a les xarxes socials i al mateix web i ens sentim obligats a donar-vos com una entitat esportiva que som, la motivació necessària perquè estem convençuts que aquest partit el guanyarem, que ens en sortirem i que el més important és en aquests moments la salut dels que formeu aquesta familia que ara acaba de bufar les espelmes dels primers 10 anys de la seva història.

FORÇA ATLÈTIC SANT JUST!

Veure més

(07-03-2020) - EL PRIMER EQUIP GOLEJA A PLAER AL CF VILANOVA (3-0)

L'Atlètic ha golejat el CF Vilanova (3-0) i encadena la quarta victòria consecutiva a Sant Just. I això que el partit ha començat amb la millor ocasió dels visitants amb un rematada de Perea al pal en el primer minut de partit. L'equip de Joan Suriol ha reaccionat molt ràpid amb un gol a pilota aturada de Raúl Ferrer (1-0). Un minut més tard, Sergio Morgado ha pogut fer el segon en una assistència de Jan González. El conjunt del Garraf no s'ha arronsat i Perea ha generat dues ocasions clares que Jesús Unzué ha desfet amb molt encert. En els darrers minuts, una ocasió clara per als dos equips: Jan per l'Atlètic i Perea, novament, pel CF Vilanova que no han aconseguit moure el marcador.

En la represa, Sergio Morgado ha eclipsat tot el protagonisme. En la primera acció ofensiva dels santjustencs, el davanter de Sant Feliu ha fet el 2-0 en un rebuig. Uns minuts més tard, Picón ha estat a punt de sorprendre el porter visitant amb una fuetada. Al minut 66, Aleix Massegú ha enviat una pilota a la creueta i en el rebuig Pedrol ha estat a punt de fer el tercer. Qui l'ha fet ha estat Morgado, amb un golàs de traca per segellar una victòria que deixa l'Atlètic a tocar de la quarta plaça de Primera Catalana.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(05-03-2020) - EL PRIMER EQUIP VOL ALLARGAR EL MOMENT DOLÇ DAVANT EL CF VILANOVA

El primer equip de l'Atlètic rep dissabte (18.15 h) al CF Vilanova i la Geltrú, un equip que ve d'empatar sense gols davant el líder, el CF Montañesa. L'equip de Joan Suriol es troba en el moment més dolç de la temporada, sisè classificat i amb la possibilitat d'optar a col·locar-se entre els quatre primers classificats de Primera Catalana. Els santjustencs ja van superar el conjunt del Garraf en la primera volta (1-3) amb gols de Jan González i Sergio Morgado, per partida doble.

Amb 35 punts, l'Atlètic vol seguir fent-se fort a casa on encadena tres victòries seguides i un empat, i no hi perd des del novembre passat davant l'EFAC Almacelles. A més, es manté invicte en les darreres jornades i només ha encaixat tres gols en els darrers sis partits. "En aquest equip cadascú aporta el seu gra de sorra. Competim amb la mentalitat que els esforços i les responsabilitats individuals milloraran el rendiment del grup", subratlla Suriol.

Jan i Morgado qui, amb 13 i 10 gols cadascun, juguen un paper rellevant per a l'Atlètic. El tècnic de Sant Cugat subratlla que "són dos jugadors bons, molt determinants i que competeixen molt bé tant a partits com a entrenaments. Dependència? No crec. Tenim dependència de tots els jugadors. No li demanarem a Unzué que marqui gols i a Morgado que els pari...".

El CF Vilanova aterra a Sant Just havent-se aturat de cop i sumant un punt -davant del líder- en les darreres quatre jornades. Així, s'han allunyat de l'Atlètic fins a quatre punts. Suriol avisa que "és un equip que no ha tret bons resultats a les últimes jornades però que ve amb la moral reforçada després de treure un empat contra la 'Monta'. No em preocupa la seva mala ratxa sinó que és un equip amb jugadors de molta qualitat".

Els santjustencs buscaran tres punts més per apuntalar el més aviat possible el gran objectiu de la temporada: la permanència. Mentrestant, segons Suriol, "estem contents d’estar on estem i aixo ens encoratge a seguir fent les coses el millor que sabem i al màxim de les nostres possibilitats. No canvia res, només ens motiva a seguir". Dissabte contra el CF Vilanova caldrà el suport de l'afició, un cop més, si es vol seguir comptabilitzant en positiu.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(29-02-2020) - EL PRIMER EQUIP GUANYA A ASCÓ I SUMA LA MILLOR RATXA DE LA TEMPORADA

El primer equip de l'Atlètic ha sumat un triomf solvent a Ascó (1-3) gràcies a dos gols de Sergio Morgado a l'inici i al final del primer temps i un penal executat per Biboum en temps d'afegit. L'equip de Joan Suriol encadena la millora ratxa de la temporada -quatre jornades seguides sumant- i es retroba amb un triomf lluny de Sant Just que es resistia.

El partit ha començat de la millor manera possible. Al minut 9, la dupla ofensiva ha connectat a la perfecció i Sergio Morgado ha fet el 0-1 recollint una pilota en safata de Jan González. Poc després, el pal ha evitat el segon gol, en una rematada de Jan després d'una gran jugada col·lectiva. Abans de la mitja hora de joc, Unzué ha evitat l'empat amb una aturada providencial després del servei d'un córner dels locals. L'Ascó ha dominat territorialment fins al descans però sense generar gaire oportunitats. Al límit del descans, Jan ha gaudit d'una gran oportunitat de gol però el porter l'ha neutralitzada. Un minut més tard, Nacho Palacios ha fet un servei de banda marca de la casa que ha pentinat un defensa i Morgado, molt oportú, ha establert el 0-2.

En la represa, l'Ascó ha dut la iniciativa del joc. La millor oportunitat, un xut de Joel, que ha obligat Unzué a lluir-se, de nou. El segon temps ha estat més igualat. Jan ha enviat un xut fregant al pal abans que Ricky fes l'1-2 en una jugada al contracop. Els darrers minuts han estat molt intensos amb un FC Ascó perseguint l'empat. Al contracop, Jan ha tingut dues oportunitats més però no ha tingut l'encert d'altres partits. En temps d'afegit, un penal sobre Dufi l'ha transformat Biboum per sentenciar definitivament el matx. Tres punts més per enfilar-se entre el grup que persegueix la plaça de promoció d'ascens a Tercera Divisió.

Veure més

(28-02-2020) - EL PRIMER EQUIP VOL FURGAR LA FERIDA OBERTA DE L'ASCÓ

Després de l'aturada de Carnaval, torna la competició a Primera Catalana. L'Atlètic juga dissabte (16.30 h) al camp de l'FC Ascó amb la intenció d'allargar el moment dolç que atravessa a aquestes alçades de temporada. L'equip de Joan Suriol, que ha sumat 10 punts dels últims 15 possibles, persegueix una victòria a Ascó que el permeti mantenir-se entre els sis primers classificats.

Tot i l'empat a Tàrrega (0-0), l'Atlètic fa cinc jornades que no coneix la victòria a domicili. A Ascó l'espera un equip ferit després d'encadenar cinc derrotes seguides i haver sumat un punt en les darreres sis jornades de lliga. L'equip del Tarragonès va ser capaç de vèncer a Sant Just en la primera volta (2-3).

"No crec que l’aturada afecti l’estat d’ànim del vestidor. Sabem de l’exigencia del rival i que haurem d'oferir la nostra millor versió per competir. Volem encadenar quatre jornades seguides puntuant, cosa que encara no hem fet aquesta temporada", assegura Suriol. L'Atlètic jugarà amb l'absència per sanció d'Albert Montes. "Tenim una plantilla àmplia i amb alternatives per substituir la seva baixa. No tinc cap dubte que qui jugui ho farà molt bé. Tothom sap que té la meva confiança".

A casa l'Ascó baixa les seves pretencions. Aquesta temporada ha perdut fins a sis partits. Tot i així, Suriol reconeix que "és un partit clau i d'aquells bonics de jugar. Som dos equips amb propostes atractvies i no anirem fins a Ascó per tornar amb les mans buides. Anem a guanyar". L'Atlètic segueix aspirant a fer un pas més endavant en la classificació.

Fotografia: Cargol Comunicació

Veure més

(15-02-2020) - EL PRIMER EQUIP ARRODONEIX LA VICTÒRIA MÉS ÀMPLIA DAVANT EL FC ALCARRÀS

El primer equip de l'Atlètic ha golejat l'FC Alcarràs (4-0) i ha sumat així, la victòria més folgada del curs sent el tercer triomf seguit a Sant Just. Després d'una primera mitja hora d'igualtat, els santjustencs han obert la llauna gràcies a un cop de cap de Raúl Ferrer després del llançament d'un córner. Els visitants han reaccionat i Unzué ha rebutjat una pilota després d'una rematada d'Uriel, la més perillosa. Abans del descans, Montes i Morgado han vist la targeta groga.

En la represa, l'Atlètic ha posat una marxa més. Raúl Ferrer engaltat un xut des de fora l'àrea que ha obligat al porter Adrià a fer una bona aturada. Tot seguit, després un altre llançament de córner, Gerard Pedrol ha marcat un golàs enviant la pilota a l'escaire de la porteria visitant. Amb el 2-0, l'Atlètic s'ha quedat amb inferioritat amb l'expulsió de Montes per doble amonestació.

Tot i els intents de l'FC Alcarràs d'obrir més les línies i aprofitar la superioritat, Iñaki Villalba ha fet el tercer amb l'esquerre després de combinar amb Jan González i Pau Mateo. El mateix Iñaki ha provocat el quart en una acció espectacular en què primer, s'ha desfet d'un contrari amb una sotana i, després, ha enviat una pilota amb una cullera brutal cap a Jan González, qui estat objecte d'un penal. El capità ha cedit la pilota a Adrián Biboum, qui ha executat el penal a la perfecció (4-0). Fins al final, Suriol ha fet participar a gairebé tota la banqueta per sumar tres punts més i fer un pas cap a la permanència.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(14-02-2020) - EL PRIMER EQUIP VOL AFERRAR-SE UNA JORNADA MÉS AL FORTÍ DE SANT JUST

El primer equip de l'Atlètic Sant Just té l'oportunitat, aquest dissabte (18.10 h, Camp municipal) d'encadenar el rècord de victòries seguides a casa -tres- si superar l'FC Alcarràs, un equip que arriba ferit i amb la necessitat de puntuar tenint en compte que es troba en la zona de descens a Segona Catalana.

Els santjustencs, que han sumat 7 punts dels últims 12 possibles, es troben en un moment dolç del curs, sobretot a casa i han trencat la inèrcia negativa de la primera volta. Convertint el Municipal en un fortí, el conjunt de Joan Suriol té l'oportunitat d'allunyar-se una mica més del perany de la zona baixa i consolidar-se a Primera Catalana en l'any del debut. Ara, l'Atlètic és a mitja taula amb 29 punts i un triomf dissabte a Sant Just els mantindria molt a prop del grup que assegura la permanència sense patiments.

"És un partit important al marge de la situació del rival ens centrem únicament en nosaltres mateixos", deixa clar Suriol. La dinàmica dels groc-i-blaus és cada cop més positiva. En aquest sentit, el tècnic de Sant Cugat del Vallès argumenta que "volem seguir de la mateixa manera: jugant bé però que els petits detalls ens permetin transformar el nostre rendiment al camp amb bons resultats".

D'altra banda, el conjunt del Segrià té 15 punts, acumula 13 derrotes i només ha estat capaç d'aconseguir una sola victòria lluny d'Alcarràs aquest curs. "No fem cas a les dades, és un partit clau per a nosaltres", subratlla Suriol. Els lleidatans tenen el tall de la permanència a 7 punts. L'Atlètic tindrà les baixes per sanció de Fidi Bernabéu (foto) i Aleix Massegú.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(09-02-2020) - EL PRIMER EQUIP OBTÉ UN PUNT A TÀRREGA EN EL RETORN DE 'CEBRI'

El primer equip de l'Atlètic ha esgarrapat un punt de Tàrrega després d'empatar sense gols (0-0). En un partit poc vistós, els santjustencs han resistit el primer temps, han millorat en la represa i, sobretot, han aplaudit la tornada als terrenys de joc d'Àlex Cebrián, qui ha estat allunyat durant 8 mesos per una lesió llarga als creuats.

L'Atlètic ha començat un pèl apàtic davant una UE Tàrrega que ha mossegat des de l'inici. En la primera mitja hora de joc, Unzué ha resol tots els intents dels locals d'avançar-se en el marcador. Els santjustencs, més preocupats de tenir la pilota als peus, s'han vist allunyats de l'àrea local. En el tram final del primer temps, Fidi i Morgado han fet els primers intents en atac i abans del descans l'àrbitre s'ha empassat una falta claríssima sobre Jan González dins l'àrea.

En la represa, l'Atlètic ha canviat de cap a peus. Al descans, Suriol ha canviat una peça: Iñaki ha rellevat Dufi. I en el primer quart d'hora del segon temps, els santjustencs s'han aproximat amb més determinació sobre la porteria local. Pau Mateo ha disposat de la primera acció clara. Al minut 65, Àlex Cebrián ha substituït Yutaro. El darrer quart d'hora el pols del partit s'ha accelerat i la UE Tàrrega ha enviat una pilota al travesser que després Unzué ha refusat a córner. Fidi i Farré han estat expulsats amb vermella directa. Iñaki amb una volea de llarga distància ha estat a punt de sorprendre els locals. I en temps d'afegit, Massegú ha estat expulsat per doble groga deixant l'Atlètic amb nou jugadors. 

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(07-02-2020) - EL PRIMER EQUIP VOL ENDUR-SE EL BOTÍ SENCER DE TÀRREGA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just juga diumenge a Tàrrega (16.30 h, Mpal Joan Capdevila) amb la intenció de recuperar la dinàmica guanyadora a domicili de l'inici de temporada. Els santjustencs, refermats per les dues darreres victòries a casa davant la UD Viladecans (2-0) i la UE Sant Ildefons (4-1), volen posar fil a l'agulla a domicili.

El tècnic Joan Suriol explica que "a aquestes alçades de temporada el fet de sumar o deixar de sumar tres punts ens farà posicionar-nos a un lloc o altre de la classificació. A Tàrrega tenim una oportunitat de sumar 9 dels últims 12 punts possible i farem tot el possible per aconseguir-ho". Els santjustencs tindran dues baixes sensibles a la defensa: Picón i Montes. Tots dos hauran de complir un partit de sanció, a més del delegat Andreu Casadesús.

El triomf davant la UE Sant Ildefons amb el póker de gols inclòs de Jan González ha permès afrontar la setmana amb molta més tranquil·litat. "No sempre es poden guanyar els partits fent el joc atractiu que ens sentim identificats, còmodes i el qual ens agrada desenvolupar. Vaig acabar content al veure que no som un equip amb un únic recurs competitiu", subratlla Suriol.

La UE Tàrrega -que va caure a Sant Just en la primera volta (2-1)- té cinc punts menys que l'Atlètic i flirteja amb el descens a Segona Catalana. Tot i això, Suriol avisa que "és un equip guerriller, ben organitzat i que competeix fins al límit. Haurem de sobreposar-nos a totes les adversitats si volem guanyar".

L'Atlètic no guanya lluny de Sant Just des del 10 de novembre a El Catllar (0-2) amb gols de Jan i Portas. Des d'aleshores, els groc-i-blaus han encadenat un empat a Mollerussa (2-2) i tres derrotes davant els aspirants a l'ascens a Tercera Divisió: FC Santboià (2-1), CF Montañesa (2-1) i CF Gavà (3-1). Tot i perdre, els de Suriol sempre van tenir opcions de puntuar. Tàrrega pot ser la millor excusa per endur-se el botí sencer.

Veure més

(01-02-2020) - JAN GONZÁLEZ, AMB UN PÓKER DE GOLS, ENFONSA LA UE SANT ILDEFONS

Un póker de gols de Jan González ha servit al primer equip de l'Atlètic sumar la segona victòria seguida a Sant Just aquesta temporada (4-1) davant el cuer, la UE Sant Ildefons. Dos gols en la primera part i dos més en la segona del davanter santjustenc han servit per sumar tres punts més i refermar el moment dolç que viu l'equip de Suriol a casa. Pau Mateo, amb tres assistències, ha estat el millor aliat per a Jan González.

El partit ha començat fred, però una passada de Pau Mateo cap a Sergio Morgado ha servit per desfer la defensa visitant i el de Sant Feliu ha assistit a Jan per trencar la igualada inicial (1-0). El gol ha esperonat els santjustencs i la UE Sant Ildefons s'ha hagut de multiplicar en defensa. El porter Samu, amb una mà providencial, ha evitat el 2-0 en un xut de Jan. Cinc minuts més tard, una jugada dibuixada col·lectivament l'ha executat Jan recollint una assistència de Pau Mateo. Abans del descans, Pau ha pogut fer el tercer, però la defensa visitant ha enviat la pilota a córner.

En la represa, la UE Sant Ildefons ha reaccionat davant un Atlètic adormit. I ho ha fet marcant amb un golàs de Pozzo, de cap superant Unzué (2-1). Poc després, el col·legiat ha anul·lat un gol als de Cornellà per una falta en atac. I quan més pressionaven els visitants, Jan González ha tret la son de les orelles a l'Atlètic fent el 3-1. Passada llarga a l'espai de Pau Mateo cap a Jan, qui amb una vaselina ha superat el porter Samu. Aquest tercer gol ha tallat definitivament les ales al cuer, qui ha hagut de patir, en el tram final, un quart gol de Jan González, amb l'esquerra!. Victòria, golejada i tres punts més al sac.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(30-01-2020) - EL PRIMER EQUIP NO SE'N REFIA D'UN CUER INCERT

El primer equip de l'Atlètic juga dissabte (18.10 h, Camp municipal) amb la intenció d'encadenar dues victòries seguides a casa, fins ara inèdit per als santjustencs. La visita de la UE Sant Ildefons, cuer del grup 2 de Primera Catalana, no deixa temps per a la relaxació. "El 'Sani' és un equip que ha millorat molt el seu rendiment, que s'ha reforçat bé i que no es posarà ni molt menys les coses fàcils", avisa el tècnic del groc-i-blaus, Joan Suriol.

Els santjustencs inicien la segona volta a casa on han invertit la tendència negativa de l'inici de curs. En els darrers quatre partits, els de Suriol han sumat 7 dels últims 12 punts a Sant Just. Els registres dels cornellanencs lluny de Sant Ildefons són demolidors: un sol punt al camp del FC Santboià (1-1). Una nova victòria davant la UE Sant Ildefons permetria a l'Atlètic reforçar el seu fortí.

Després de superar el tram més exigent del campionat, Suriol assegura que "la lectura és clara: podem fer-ho tal com ho volem fer. M'explico: tot i estar a una categoria molt exigent, no hem de renunciar a la nostra manera de jugar, l'estil de joc ens ajuda a tenir situacions controlades durant el partit i aquí és on ens sentim còmodes". Ara bé, l'entrenador de Sant Cugat afegeix que "hem d'entendre que no som suficientment bons com per fer-ho bé només en determinats moments de partit. Si els partits duren 90 minuts, hem d'estar concentrats amb el que ens pertoca i assumint cada una de les nostres responsabilitats". 

Els santjustencs van derrotar la UE Sant Ildefons en la primera volta (2-4) amb un hat-trick de Sergio Morgado. Suriol té clar que el partit de dissabte tindrà un guió diferent: "ara són millor equip i han millorat molt defensivament. M'espero un partit molt més competit", diu l'entrenador de Sant Cugat. De la dupla ofensiva Jan-Morgado, Suriol creu que "estic content amb els dos: són molt bones persones, estan molt compromesos amb el grup i tenen unes capacitats molt altes com a futbolistes. Tenen tota la meva confiança i estic segur que encara els hi queda molt a demostrar".

D'altra banda, el club ha incentivat els jugadors dels equips base a assistir al partit del primer equip amb el sorteig d'unes bótes Adidas entre els participants.

Veure més

(24-01-2020) - EL PRIMER EQUIP OBRE LA SEGONA VOLTA DAVANT UN CF GAVÀ FERIT

El primer equip de l'Atlètic Sant Just juga diumenge (12 h, La Bòbila) davant un CF Gavà que arriba ferit després de la golejada que va patir al camp del líder, el CF Muntanyesa (3-0) i d'encadenar dues derrotes seguides. Els santjustencs han refermat la seva autoestima després de sumar una victòria patida davant la UD Viladecans (2-0), a casa en la darrera jornada de la primera volta.

"Hem compretit contra tots els rivals de la categoria nova per a nosaltres i mai no li hem perdut la cara a cap partit", assegura el tècnic Joan Suriol abans de l'inici de la segona volta. L'entrenador de Sant Cugat afegeix que "poder competir a tothom demostra que hem estat a un bon nivell i que ens espera una segona volta molt xula i amb moles ganes de que comenci".

A CF Gavà i Atlètic Sant Just els separen quatre punts. Els blaugranes no poden perdre pistonada per aspirar, encara, a lluitar per l'ascens a Tercera Divisió. Suriol explica que "ens enfrontem a un rival històric, de renom i amb unes aspiracions molt grans a la categoria. Sortirem a guanyar com sempre amb ganes d'encadenar dues victòries seguides". El vestidor de l'Atlètic té entre sella i sella la primera derrota la lliga en l'estrena a Primera Catalana (0-1). "Tenim ganes de treure'ns aquella espina clavada", admet Suriol.

Un dels al·licients del duel serà entre els golejadors de tots dos equips: Juanlu Estévez i la dupla entre Jan González i Sergio Morgado. El blaugrana és el màxim golejador del grup 2 de Primera Catalana amb 13 gols mentre que la dupla groc-i-blava suma 8 gols cadascun. 

Veure més

(21-01-2020) - ARNAU BLANCO TORNA A SANT JUST PER ENFRONTAR-SE A L'ATLÈTIC

Arnau Blanco va haver de marxar gairebé en una nit de fosques de l'Atlètic Sant Just. El tècnic de Palau Solità i Plegamans va renunciar a dirigir els santjustencs a Primera Catalana després d'una temporada perfecta -amb títol de Segona inclòs- per formar part del cos tècnic de l'Infantil B del FC Barcelona. Dissabte viurà una sensació estranya perquè s'enfrontarà, per primer cop, a l'Atlètic. "Em fa molt feliç tornar en un lloc on se'm va tractar molt bé i em vaig sentir molt gust", assegura.

Els blaugranes són líders de categoria Preferent on només ha cedit un empat davant la UE Cornellà (2-2) i una derrota clara a Gavà (4-0). Blanco subratlla que "ser al Barça és una experiència molt enriquidora en tots els sentits. L'entorn de treball és molt bo i cada dia és un aprenentatge". Curiosament es veurà les cares amb Àlex Cebrián, qui la temporada passada el dirigia Blanco des de la banqueta del primer equip dels santjustencs.

 "Des de fora m'agrada veure que l'Atlètic és un club que segueix creixent i segueix fent-se un lloc de referència al Baix Llobregat", diu el tècnic blaugrana. Dos anys a Sant Just on va deixar emprempta:"de l'Atlètic trobo a faltar el vincle amb els jugadors i l'staff tècnic. No he perdut el contacte, però no estic al dia a dia amb persones amb qui tinc molta estima".

Blanco va haver de ser rellevat gairebé a l'inici de pretemporada per Joan Suriol. Des de fora i sense perdre de vista la trajectòria dels seus exjugadors, el tècnic de Palau Solità i Plegamans reconeix que "han fet una primera volta espectacular. L'equip està competint, el 'Suri' ho està fent molt bé i els jugadors estant donant la talla". De tot plegat, Blanco aplaudeix la decisió de la directiva: "el club va encertar en crear un projecte continuïsta que ha permès que el joc mantingui la seva essència i que es mantingui la dinàmica de la temporada passada". 

Fotografia: Enric Albarracín

Veure més

(18-01-2020) - EL PRIMER EQUIP ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ha aconseguit la victòria davant la UD Viladecans (2-0) amb gols de Sergio Morgado i Jan González, de penal. El conjunt de Joan Suriol ha pogut sentenciar en el primer temps però els visitants, amb inferioritat, han pogut empatar poc abans del final. La definició ha permès als groc-i-blaus assegurar-se tres punts d'or.

El partit ha començat de la millor manera possible. La connexió Jan-Morgado ha tornat a aparèixer ben aviat. Una assistència del santjustenc ha permès a Morgado obrir la llauna (1-0). Dos minuts després, Jan González podria haver fet el segon amb una vaselina que un defensa ha refusat sobre la mateixa línia de gol. Tot seguit, el visitant Sergi ha posat l'ai al cor en una acció que ha resol l'Atlètic entre Palaus i Unzué. En el tram final del primer temps hi ha hagut ball de targetes i la UD Viladecans s'ha quedat amb un jugador menys abans del descans.

En la represa, l'Atlètic ha patit un contratemps amb la lesió de Nacho Palacios, qui ha estat rellevat per Yutaro. Amb el mínim avantatge, Jan ha tingut una bona ocasió per ampliar diferències, però els visitants s'han apropat amb perill sobre Unzué. Favio ha tingut dues oportunitats clares per ser decisiu en el duel. Primer, amb un xut al pal, i després, amb un penal errat a cinc minuts per acabar. En canvi, en temps d'afegit, Jan González ha segellat la victòria transformant un penal (2-0). 

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(17-01-2020) - EL PRIMER EQUIP REP LA UD VILADECANS EN EL DARRER DUEL DE LA PRIMERA VOLTA

El primer equip de l'Atlètic tanca aquest dissabte (19 hores, Municipal Sant Just) la primera volta amb la visita de la UD Viladecans, un equip que lluita per allunyar-se dels llocs de descens a Segona Catalana. Els santjustencs acumulen cinc jornades sense guanyar tot i que en dos dels darrers partits a domicili han estat víctimes d'un mal arbitratge.

"Tenim moltes ganes de guanyar. Moltes! Sabem que és complicat fer-ho en aquesta categoria i l’experiència dels últims partits ens demostra que no és suficient en jugar bé”, subratlla el tècnic Joan Suriol. L'Atlètic es vol fer fort a casa i la victòria se li resisteix des del 16 de novembre amb la victòria davant el CF Martorell (2-1). En els dos darrers compromisos a casa, els santjustencs van caure davant l'EFAC (1-2) i van empatar davant el FC Martinenc (1-1). Aixi, Suriol diu que "tinc la seguretat que tornarem a jugar bé, però hem minimitzar les errades no forçades que ens han condemnat les últimes jornades".

La UD Viladecans arriba a Sant Just amb la necessitat de puntuar. Però Suriol avisa: "que el rival sigui de la part baixa o no ens diu ben poc. Hem sumat dos punts dels últims 15, tota la resta ens és igual. Sortirem a mossegar des del primer minut". Els visitants han perdut els dos darrers partits. "És un equip amb un joc combinatiu, còmode recuperant la pilota un cop la perden". Els sanjustencs tenen la fórmula per combatre el joc de la UD Viladecans.

El vestidor de l'Atlètic té "una sensació d'impotència" pels darrers arbitratges tot i que, segons el tècnic de Sant Cugat, "intentem no fer-nos mala sang". En relació als àrbitres, Suriol explica que "ens agradi o no, els àrbitres també tenen dret a equivocar-se. A vegades ens afavoreixen i altres, com els últims partits, ens perjudiquen. Forma part de joc". L'Atlètic vol contrarestar aquesta sensació amb una victòria davant la UD Viladecans que li permeti tancar la primera volta amb un somriure.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(13-01-2020) - LA PART MÉS DURA DEL FUTBOL

El primer equip té una nova incorporació després de 9 mesos en què l'Àlex Cebrián va caure lesionat trancant-se els ligaments. L'esportista passa per èpoques molt dures que només ell sap realment. La forta voluntat i capacitat d'esforç i sacrifici són els millors aliats per a recuperar-se. L`Àlex va reaparèixer dissabte jugant amb l'equip Filial i el club el felicita i el desitja el millor.

Allò volem que serveix d'exemple per a lesiones similars que, malauradament, tenim al club. Volem enviar tota l'energia possible a Mario del Juvenil B, Victor del Cadet B i David de l'Infantil A ja en diferents fases de recuperació. Ànims¡¡¡

Tot l'Atlètic està amb vosaltres¡¡¡

Veure més

(12-01-2020) - L'ÀRBITRE I LA MALA FORTUNA TOMBEN EL PRIMER EQUIP A NOU BARRIS

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ha fet mèrits per aturar el líder de Primera Catalana que ha acabat perdent per la mínima a Nou Barris davant el CF Montanyesa (2-1). Una mà claríssima dins l'àrea dels locals en temps d'afegit que no ha xiulat l'àrbitre Toril Bagen ha impedit als santjustencs disposar d'una darrera oportunitat per intentar l'empat.

La primera part ha començat amb un CF Montanyesa volcat sobre la porteria d'un Unzué, que ha fet una aturada brillant ben aviat. Poc després, Velillas ha fet l'1-0 en una pèrdua de pilota dels groc-i-blaus. Jan González podia haver empatat però li ha mancat encert en la rematada. Poc després de la mitja hora de joc, Nacho Palacios, amb una volea espectacular, ha estat a punt de marcar però una aturada espectacular de Colchero ha mantingut el líder amb avantatge. Abans del descans, un altre cop Colchero, ha blocat un xut ras d'Iñaki recollint una assistència de Jan.

En la represa, l'Atètic ha empatat ràpid. Una passada de Nacho cap a Sergio Morgado, que ha fet l'1-1. El líder, però, ha reaccionat quatre minuts després, en una acció de córner que Dufi acaba marcant en pròpia porteria. Una doble ocasió de Morgado i Jan González han pogut significar l'empat, la de Jan ha acabat amb la pilota al travesser. L'equip de Nou Barris ha pogut sentenciar en una errada d'Unzué i la defensa groc-i-blava però no ha definit amb encert.

Els últims vint minuts de joc han estat per als santjustencs. Jan, amb dues accions, i Nacho Palacios, amb un xut que ha sortit a prop de l'escaire, han posat contra les cordes el líder. En temps d'afegit, l'àrbitre no ha xiulat un penal claríssim abans de finalitzar el partit.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(10-01-2020) - EL PRIMER EQUIP REPRÈN LA LLIGA A LA 'BOMBONERA' DE NOU BARRIS

L'Atlètic Sant Just juga aquest diumenge (12 hores, Mpal Nou Barris) un dels partits més atractius de la temporada davant el líder, el CF Montanyesa. "Aquest partits son molt macos de jugar. Sabem la dificultat que tenen però som un equip que afrontem bé aquesta mena de reptes", assegura el tècnic Joan Suriol.

Els santjustencs, que acumulen quatre jornades sense guanyar, busquen un triomf que els doni molt més prestigi en l'estrena a Primera Catalana. Suriol diu que "no em preocupa el partit arribi després de l'aturada ni després de quatre jornades sense guanyar. Buscarem la victòria, com sempre, i intentarem passar-nos-ho bé tenint el control del partit el màxim de temps possible".

L'Atlètic arriba a Nou Barris com a sisè classificat amb 22 punts, amb la intenció de donar la sorpresa a Nous Barris. "L’equip està motivat i tenim moltes ganes de jugar un partit d’aquestes caractarístiques. Ho afrontem com un altre premi i l’intentarem gaudir al màxim", apunta Suriol. Al marge dels últims resultats el tècnic de Sant Cugat reconeix que "el rendiment de l’equip és bo i hem de seguir per aquest camí. Això sí, sense enganyar-nos, nosaltres juguem per guanyar i aquest és el nostre objectiu".

Els groc-i-blaus afronten el duel davant una CF Montanyesa que s'ha reforçat durant l'aturada ha incorporat José Segovia, un porter de luxe per intentar assegurar-se l'ascens a Tercera Divisió com a campió de Primera Catalana. Suriol explica que "és molt difícil tenir tants punts a una categoría com aquesta i això demostra que la Montañesa ho està fent molt bé. Serà un partit molt atractiu".

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(21-12-2019) - EL PRIMER EQUIP SUMA UN PUNT PER ACOMIADAR EL 2019

El primer equip de l'Atlètic ha esgarrapat un punt a casa davant el FC Martinenc en un partit sense gols (0-0). L'equip de Joan Suriol ha tancat el 2019 amb un empat més que merescut davant els barcelonins que només han intentat inquietar la porteria d'Unzué en el tram final del matx.

A la primera meitat, el porter santjustenc ha aturat dues rematades del davanter visitant Iván. Els de Suriol han portat la iniciativa en el joc i han intentat sorprendre per velocitat el FC Martinenc tot i que li ha faltat més profunditat en atac per arribar amb molta més presència sobre la porteria de Cócera. Un primer temps amb poc bagatge ofensiu per als santjustencs.

En la represa, l'Atlètic ha gaudit dels millors minuts. Una rematada de Jan González amb tota la intenció l'ha desfet Cócera. Més tard, Jan ha caigut dins l'àrea en una acció clara d'Ahufinger que l'àrbitre no ha assenyalat. En els darrers minuts, el FC Martinenc ha posat una marxa més però no ha arribat a inquietar mai la porteria d'Unzué. Tot i la lluita i l'esforç sobre el terreny de joc, l'equip de Suriol s'ha hagut de conformar amb un punt.

Veure més

(20-12-2019) - EL PRIMER EQUIP VOL TANCAR EL 2019 AMB UNA RIALLA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just tanca el 2019 a casa davant un històric del futbol català, el FC Martinenc. Els dos equips, separats per només dos punts, arriben al duel amb la necessitat de tallar una ratxa negativa de tres jornades sense guanyar. En cas de victòria, l'Atlètic arribaria a l'aturada nadalenca amb 24 punts, deixant enrere un rival que lluita per ser en les places capdavanteres de Primera Catalana.

L'equip de Joan Suriol arriba ferit després de la derrota de diumenge passat a Sant Boi en l'últim minut (2-1). "Vam fer-ho molt bé i l'equip n'és conscient. No obstant, sabem que no és suficient per guanyar i que hem de ser competitius des del primer fins l'últim minut", explica el tècnic de Sant Cugat. De l'ensopegada davant el FC Sanboià, Suriol afegeix que "vam voler anar fer un gol ràpid, però això no sempre ens beneficia. Hem de gestionar l'ambició de guanyar". Els groc-i-blaus han guanyat dos partits dels set que han jugat a casa.

El FC Martinenc té 19 punts i només ha estat capaç de guanyar dos triomfs lluny del Guinardó. Això sí, ve d'encadenar dos empats seguits a domicili als camps del CFJ Mollerussa (1-1) i el FC Santboià (2-2). Suriol diu que el FC Martinenc "té un pressupost i les intencions de quedar per la part alta de la classificació", subratlla. I afegeix que "volem guanyar i volem merèixer-nos guanyar".

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(15-12-2019) - EL PRIMER EQUIP MEREIX MOLT MÉS A SANT BOI

El primer equip de l'Atlètic Sant Just ha perdut al camp del FC Santboià (2-1) en un partit marcat per una errada arbitral al minut 19 amb un gol totalment legal de Sergio Morgado que ha estat anul·lat. El partit ha començat de la millor manera possible. Jan González s'ha escapolit dins l'àrea i ha etzibat un xut inapel·lable que no ha pogut refusar Leva (0-1).

Amb el marcador a favor, l'Atlètic ha jugat a plaer. Fins que ha arribat la jugada polèmica. Morgado ha recuperat una pilota fruit de la pressió, ha encarat porteria i ha marcat amb un xut creuat. L'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc de Jan que no ha intervingut en la jugada. Unzué s'ha mostrat molt segur acompanyat d'una defensa molt segura que només ha deixat dues opcions als locals en el primer temps. Un xut llunyà de Juanlu molt tou i una rematada de cap per sobre el travesser.

En la represa, l'equip de Suriol ha mantingut la seva estratègia. Segurs en defensa i sortint amb rapidesa aprofitant la velocitat de la dupla Jan-Morgado. La primera acció d'atac ha estat per al FC Santboià amb una rematada de cap de Juanlu que s'ha perdut per sobre la porteria d'Unzué. Poc després, Morgado s'ha fet a dos contraris però la seva centrada la rebutjada un tercer contrincant que ha enviat la pilota a córner.

Quan els de Suriol teníen més el partit sota control ha arribat l'empat transformat per Kilian. Els darrers minuts han estat a cara o creu. El porter Leva ha rebutjat amb els peus una canonada de Jan en el rebuig d'un llançament de córner. Fins que en temps d'afegit ha arribat el segon dels locals. En una centrada dins l'àrea, Roland Garros ha rematat sol al segon pal fent el 2-1 definitiu. 

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(14-12-2019) - L'INFANTIL H TAMBÉ GUANYA (5-2)

Quan ets a un club guanyador com l'Atlètic i no guanyes, pots pensar que és molt dur si no s'entén l'esport com una amalgama de progressos, aprenentatges, vivències i valors que tots ells, en sí mateixos, ens omplen quan el practico, més enllà del que digui el marcador al final del partit.

Si, a més, aquell ens és favorable la meva motxilla d'autoestima, es recicla i dóna més sentit a la feina que faig cada dia d'entrenament. Aquest dissabte, l'Infantil H, ajudat pels seus incondicionals Alevins, ha estrenat el seu casiller de portes enfora, però ja feia temps que acumulava els punts més importants: els del compromís, amistat, persistència, respecte, esperit de lluita....

Felicitats a tots i en especial a l'Alexis, l'Albert i també al Tonyo per la seva difícil feina. 

Veure més

(12-12-2019) - EL PRIMER EQUIP VOL MANTENIR-SE INVICTE LLUNY DE SANT JUST

La tornada a la competició després de l'aturada pel pont de la Puríssima per a l'Atlètic Sant Just fa pujada. Aquest diumenge (12 hores, Municipal Joan Baptista Milà) l'equip de Joan Suriol visita l'equip més en forma de la categoria, el CF Santboià, qui després del seu triomf a Nou Barris l'ha deixat a tres punts del liderat. "És un equip fet per pujar a Tercera Divisió, és la seva prioritat i ho tenen tot per a fer-ho", reconeix Suriol.

L'Atlètic aterra al Municipal Joan Baptista Milà com a cinquè classificat, amb 21 punts i és a 8 punts de la plaça de promoció d'ascens a Tercera que ocupa, precisament, el CF Santboià. Els santjustencs volen oferir la seva millor versió lluny de casa on encara no coneixen la derrota i és un dels millors equips com a visitant havent sumat 14 punts de 18 possibles. Tot i això, l'Atlètic arriba a Sant Boi amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria. Suriol explica que "farà un mes natural que no guanyem si comptem les setmanes que no hi ha hagut jornada. L'equip troba a faltar obtenir una victòria i volem ser el primer equip que derrotem el CF Santboià, i més al seu camp".

El duel està ple d'al·licients. A banda d'enfrontar-se dos equips de la part alta de Primera Catalana, els registres conviden a viure un matx apassionant. El CF Santboià és l'equip menys golejat (5 gols) i alhora un dels més golejadors (26) juntament amb l'Atlètic (25). Cara a cara es trobaran amb tres dels referents ofensius de la categoria: Juanlu Estévez (CF Santboià), màxim golejador amb 12 gols i Jan González i Sergio Morgado, tots dos amb 6 gols cadascun.

Suriol avisa que "aquesta categoria és molt exigent i cal estar sempre al cent per cent per sumar els tres punts" però subratlla que "l'Atlètic arriba molt motivat per seguir plantant cara en aquesta nova categoria". Aquells qui no puguin presenciar el partit a la graderia de Sant Boi ho podran seguir a través de la transmissió que oferirà la FCF per streamming.

Veure més

(07-12-2019) - DONOSTI CUP 2019

Les millors fotos de la Donosti 2019. Només Atlètic

https://www.flickr.com/photos/donosticup/albums/72157711762704457

 

 

 

Veure més FOTOS

(06-12-2019) - CAMPIONS DEL TORNEIG MARATÓ TV3

Gran torneig i victòria al Torneig Aleví Marató TV3 al deixar fora Tecnofutbol, Mercantil, Fundació Mercet, Mollet i l'Hospitalet a la final per penals.

Hugo i Marc van fer pujar el 2-2 al marcador i Marc, Georgi i Alejandro infalibles des del punt fatídic. (3-1)

Jorge, Bruno, Pau i Shae de l'Aleví B van reforçar l'equip Aleví A, amb brillant actuació de tots ells. Georgi va ser escollit millor jugador del Torneig.

Felicitats¡¡

Veure més

(03-12-2019) - El Benjamí D busca el liderat

El  Benjamí D està fent un primer terç de temporada de gran mèrit i només la derrota, no del tot justa, contra Prat AE, li va impedir manar al grup 40 de 3ra Divisió. L'equip, que estava ja conformat amb la majoria de jugadors que porten unes quantes temporades immersos al model Atlètic, ha tingut la incorporació del Max i malgrat l'absència d'un porter especialista, porta un ritme arrollador de competició. Barroso i Ignasi volen ser campions no oblidant mai la tasca formativa.

Des de coordinació, els hi enviem tota la força i motivació per a aconseguir el seu objectiu.

Força, Atletic¡¡¡¡

Veure més

(02-12-2019) - JAN GONZÁLEZ JUGARÀ EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE LES REGIONS UEFA AMB CATALUNYA

El jugador de l'Atlètic Sant Just, Jan González, ha estat inclòs en la llista definitiva de jugadors de la CatUEFA que viatjaran aquesta setmana a Badajoz per disputar el Campionat d'Espanya Regions UEFA. El tècnic de la selecció catalana amateur, Toni Almendros -que dissabte passat va ser a Sant Just en el partit davant l'EFAC Almacelles- ha apostat pel davanter santjustenc per disputar la primera fase de la XII Copa de les Regions UEFA.

"Em sento molt orgullós de formar part de la selecció catalana i, sobretot, és un premi per a l'Atlètic i un reconeixement als meus companys i al cos tècnic, amb qui estem jugant a un nivell molt alt les dues últimes temporades", assegura Jan González. El santjustenc reconeix que "tenia una petita esperança" de ser en la convocatòria definitiva perquè "la meva estrena va anar molt bé, tot i que creia que "finalment hi anirien altres companys". 

Jan González va estrenar-se, fa deu dies, amb la selecció CatUEFA -el combinat català amateur- jugant els 90 minuts i marcar un gol en un partit de preparació davant el CF Badalona (2-2). El combinat català farà dos entrenaments abans de viatjar dijous a Mèrida. Catalunya s'enfrontarà a l'amfitriona, Extremadura, i a l'Aragó, després de la renúncia d'última hora de la Regió de Múrcia. Els partits, que seran del 6 al 8 de desembre, es jugaran a les poblacions extremenyes de Arroyo de San Servián i Puebla de la Calzada.

Fotografia: FCF

Veure més

(30-11-2019) - EL PRIMER EQUIP S'ENCALLA DAVANT L'EFAC

El primer equip de l'Atlètic ha tornat a ensopegar a casa -quarta derrota a Sant Just- davant un EFAC Almacelles que ha perseguit molt més l'àrea visitant. L'equip de Joan Suriol ha tingut molt poca presència en atac en el primer temps i el porter Jesús Unzué ha estat clau en les dues arribades del conjunt del Segrià. La primera, al minut 17, amb un xut de Juclà i la segona, poc abans del descans, en un xut de Franky.

El segon temps ha començat com el primer. I en el primer minut de la represa, el visitant Gauso ha rematat amb el cap per sobre el travesser. Poc després, Adrià i Ciruela han tornat a topar amb un inspirat Unzué que ha refusat dues ocasions molt clares de l'EFAC. Al minut 72, Adrià ha avançat l'equip del Segrià i, en la jugada següent, en una acció al contracop, Franky ha fet el 0-2.

Els de Suriol han hagut de remar a contracorrent i Berlanga -com va fer diumenge passat a Mollerussa- ha marcat l'1-2 a vuit minuts per al final. L'Atlètic ha tornat a enfilar-se en els darrers minuts però l'experiència de l'EFAC li ha permès mantenir l'avantatge fins el xiulet final. 

Veure més

(29-11-2019) - EL PRIMER EQUIP COMENÇA EL TOURMALET REBENT L'EFAC

El primer equip de l'Atlètic inicia dissabte (20 h, Municipal Sant Just) el tram més costerut de la primera volta del campionat que l'enfrontarà amb els equips més ben classificats de la taula. Els santjustencs, que van trencar els mals registres a casa fa quinze dies davant el CF Martorell (2-1), busquen reeditar el bon moment amb un triomf davant l'EFAC Almacelles, que ve d'empatar contra el líder, el CF Montañesa (1-1). 

El tècnic Joan Suriol explica que "venen rivals de molta qualitat futbolística, consolidats a la categoria i que juguen molt bé". L'Atlètic és cinquè, amb 21 punts empatat amb el CF Martorell, i es troba a dos punts del tercer lloc i a cinc, de la plaça de promoció d'ascens a Tercera Divisió. Suriol avisa que "l'EFAC Almacelles és un equipàs, amb una gran plantilla i que ho va demostrar empatant contra el líder". Tot i això, l'EFAC -que és a tres punts dels santjustencs- fa tres jornades que no suma la victòria.

En canvi, l'Atlètic ve de sumar 7 dels últims 9 punts possibles. El darrer punt el va obtenir diumenge passat a Mollerussa després d'una reacció final per emmarcar. Suriol aplaudeix els seus jugadors: "vam demostrar que tenim una gran capacitat d'adaptació. En la primera part a Mollerussa no vam controlar el joc i els jugadors van ser capaços d'entendre els canvis tàctics per igualar el 2-0 en la segona part". Amb la lliçó apresa, l'Atlètic busca un nou triomf a casa per seguir en la zona capdavantera de Primera Catalana.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(24-11-2019) - ALEVI B i ALEVÍ I, LÍDERS FIABLES

Són els nostres líders a hores d'ara. Són sòlids? El temps ho dirà, però apostem que sí.

L'Aleví I és líder des de la 1ra jornada i ha anat massacrant rivals a cada partit. No ha donat senyals de debilitat fins ara. Potser els rivals no estan a l'altura o potser la seva qualitat i actitud és superior. Ens espera una lliga que és jugarà en pocs partits. Es tractarà de donar la talla aquells dies i mantenir la concentració durant tota la competició. 

L'Aleví B s'ha col-locat líder ara. Un liderat que va perdre contra la Montserratina, però no tornarà a deixar-lo anar. Al menys, segur que ho intentaran. Qualitat la tenen, actitud també i un futur al club molt il-lusionant. Ho esperem tots d'ells. 

Veure més

(24-11-2019) - UNA REACCIÓ FINAL PERMET SUMAR UN PUNT D'OR A MOLLERUSSA

Un gol de Marc Berlanga en temps d'afegit ha permès el primer equip de l'Atlètic Sant Just sumar un punt amb regust a victòria a Mollerussa (2-2). L'equip de Joan Suriol ha vist com en la primera part el conjunt del Pla d'Urgell ha estat molt més incisiu que els sanjustencs. Després de mitja hora sense ocasions per cada dels dos equips, una errada defensiva de l'Atlètic ha provocat un penal en contra que ha transformat el local Roger Canadell superant Unzué. I dos minuts més tard, també Roger Canadell, ha fet el 2-0 en una jugada ràpida al contracop.

L'Atlètic ha reaccionat en els darrers minuts del primer temps on l'única aproximació en atac ha estat un xut de Jan González que ha sortit fregant el travesser. A més, abans del descans, Suriol ha mogut la banqueta en l'intent de canviar el guió del partit. En la represa, el CFJ Mollerussa ha renunciat a l'atac i ha acumulat una defensa gairebé infranquejable. No ha estat fins al minut 73 que Iñaki ha pogut retallar diferències.

Pau Mateo ha pogut fer l'empat cinc minuts abans del temps reglamentari però el porter local Aceituno ha enviat la pilota a córner. I en el temps d'afegit, amb l'Atlètic bolcat en atac, Berlanga ha fet el 2-2 recollint un servei de banda marca de la casa de Nacho Palacios. 2-2 i esclat d'alegria per sumar un punt més i mantenir-se a només dos punts de la tercera plaça.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(22-11-2019) - UN TRIOMF A MOLLERUSSA PER SEGUIR ENDOLÇINT LA TEMPORADA

La victòria davant el CF Martorell (2-1) a casa ha reforçat molt més el vestidor d'un Atlètic Sant Just que vol fer un pas més endavant aquest diumenge (17 hores) al camp del CFJ Mollerussa. L'equip de Joan Suriol només és a cinc punts de la plaça de promoció d'ascens a Tercera Divisió i un triomf en terres lleidatanes seguiria endolçint el viatge dels santjustencs a Primera Catalana.

"Últimament no ens sortien bé les coses quan jugàvem a casa. Per això estem molt contents perquè com ho vam fer-ho", recorda el tècnic Joan Suriol. Amb la moral reforçada després de tallar una mala ratxa de tres jornades sense guanyar a Sant Just, els groc-i-blaus tornen a jugar a domicili on aquesta temporada s'estan mostrant com un dels equips més forts de la categoria. Quatre victòries i un empat en cinc jornades fan de l'Atlètic el segon equip més difícil de batre com a forà només superat per la CF Montañesa.

Suriol subratlla que "el guió de principi de temporada segueix sent el mateix que ara: sortir a guanyar cada partit. Nosaltres mai hem firmat res. Som un equip nou a la competició i no estem per pronòstics. Cada partit és més important que l'anterior i farem tot el possible per guanyar a Mollerussa". El tècnic de l'Atlètic es cura en salut tenint en compte que "en el moment que ens pensem que som millors del que som és quan menys possibilitats tenim de guanyar tenim. Ja ens ha passat més d'un cop aquesta temporda i espero que ens hagi servit de lliçó a tots, començant per mi".

L'Atlètic es trobarà un CFJ Mollerussa que frega els llocs de descens a Segona Catalana i que a casa només ha estat capaç de guanyar un sol partit. Aquesta situació fa que els lleidatans "saben de la importància de guanyar perquè es troben necessitats de punts". Així, Suriol avisa que "és un dels millors equips de la categoria encara que la classificació així no ho demostri. És un equip molt treballat, amb jugadors de molta qualitat i un bon entrenador". I afegeix que "és un equip que aquestes primeres jornades "ha patit" a les arees i nosaltres, en aquest aspecte, intenterem ser més determinats que ells". L'Atlètic viatjarà a Mollerussa amb la intenció de sumar tres punts més que el facin fer un salt més en la classificació.

Fotografia: Julio Pacheco

 

Veure més

(21-11-2019) - JAN: "ESTIC MOLT CONTENT DE L'EXPERIÈNCIA DE JUGAR AMB CATALUNYA"

Jan González ha pres tot el protagonisme de l'Atlètic aquesta setmana. El davanter santjustenc va estrenar-se, dimecres passat, amb la Selecció CatUEFA -el combinat català amateur- jugant els 90 minuts i marcar un gol en un partit de preparació davant el CF Badalona (2-2).

"Estic molt content de l'experiència. Em vaig sentir molt còmode sobre el terreny de joc, ser titular em va donar confiança i marcar un gol va ser la cirereta", explica Jan. El seleccionador Toni Almendros, que va veure in situ el duel entre l'Atlètic i el CF Martorell, de Primera Catalana, dissabte passat, no va dubtar d'incorporar Jan en la convocatòria. I el santjustenc va respondre oferint la seva millor versió a l'Estadi Municipal de Badalona.

Jan assegura que "he gaudit molt d'aquesta oportunitat i estaré sempre a punt per una nova trucada del seleccionador" però reconeix que "ara toca seguir gaudint amb l'Atlètic perquè som a Primera Catalana i en una temporada que es presenta molt maca".

El combinat català segueix preparant-se per disputar la primera fase del Campionat d'Espanya, corresponent a la Copa de les Regions UEFA que tindrà lloc del 5 al 8 de desembre a Extremadura.

Suriol: "És un premi merescut a una persona exemplar"

El tècnic de l'Atlètic, Joan Suriol ha assegurat que la convocatòria de Jan González per la selecció catalana amateur "és un premi merescut a una persona exemplar". El tècnic ha afegit que "al marge del rendiment futbolístic que té, que tots sabem que és molt alt, estic molt content que es reconegui a un jugador que ha estat tota la vida al mateix Club, que sempre s'esforça pel bé de l'equip i que mai té una paraula negativa per ningú".

Suriol ha anat una mica més enllà: "espero, també, que aquest reconeixament serveixi a totes aquelles families que tenen un fill de 10 anys i ja ha passat per quatre o cinc clubs en busca d'"un nou Messi". La perseverancia, les ganes de millorar i una bona actitud sempre s'acaben imposant a tota la resta".

Fotografia: FCF

Veure més

(16-11-2019) - EL PRIMER EQUIP LI TÉ LA MIDA PRESA AL CF MARTORELL

L'Atlètic Sant Just ha tornat a recuperar el somriure a casa després d'una victòria molt competida davant el CF Martorell (2-1) i puja un esglaó més en la classificació. Els santjustencs han superat un rival combatiu i el fred per sumar tres punts més a casa -la segona victòria en tota la lliga-.

El duel ha començat amb un avís dels visitants amb un xut des de la frontal d'Arenas que ha sortit fregant el pal de la porteria d'Unzué. Un minut més tard, la rèplica de l'Atlètic va servir per obrir la llauna. Una centrada magistral de Sergio Morgado ha servit a Jan González perquè, amb un toc precís, superés el porter visitant Ollé (1-0). El primer temps ha estat un monòleg de l'Atlètic que ha superat amb velocitat una defensa curta i avançada dels martorellencs. En un sol quart d'hora, Jan ha provat fins a tres xuts que han posat contra les cordes la porteria rival.

Al minut 24, Edu Alliaume no ha encertat a rematar amb encert una centrada molt perillosa a l'àrea petita visitant servida per Yutaro. Morgado i Pedrol ho han provat des de lluny però Ollé ha aturat la pilota amb les mans. Com Unzué, en un xut de Pérez, en una de les poques oportunitats del CF Martorell en la primera part. Abans del descans, Morgado amb un xut creuat ha pogut fer el segon.

En la represa, el guió del partit ha canviat de cap a peus. El CF Martorell s'ha tret la son de les orelles i ha pressionat amb més insistència la porteria d'Unzué. Al minut 64, una errada en la passada del porter sanjustenc l'ha aprofitada Balada per fer l'empat (1-1). Dos minuts més tard, Pau Nández ha fet reaccionar Unzué, amb una aturada brillant. Els santjustencs, però, només han necessitat quatre minuts per desfer l'igualada. Una centrada de Jan l'ha pentinada Morgado i el porter Ollé ha desviat la pilota que s'ha trobat Iñaki per fer el 2-1. 

En els darrers vint minuts de partit, l'Atlètic s'ha aferrat en defensa per mantenir el mínim avantatge. Els visitants han perseguit l'empat més amb el cor que amb el cap. En els darrers instants, Biboum ha enviat una pilota fregant el travesser que ha pogut ser la sentència. Amb el xiulet final, l'Atlètic ha celebrat una nova victòria a casa.

Veure més

(15-11-2019) - EL PRIMER EQUIP VOL REPETIR VICTÒRIA DAVANT EL CF MARTORELL

El primer equip de l'Atlètic rep aquest dissabte (20 hores) a Sant Just un vell conegut: el CF Martorell. Els santjustencs volen sumar una victòria que els permeti superar els martorellencs, que tenen un punt més. "Una victòria ens permetrà avançar un rival més en la classificació. I aquesta és la prioritat", reconeix el tècnic Joan Suriol.

L'Atlètic necessita fer-se fort a casa on aquesta temporada només ha estat capaç de guanyar un dels cinc partits que ha disputat. Suriol admet que "som conscients que a casa ens està costant molt més i, per això, és una bona oportunitat per endur-nos la victòria". Per al contrari, els números dels groc-i-blaus a domicili són gairebé per emmmarcar, cosa que ha permès l'Atlètic ser sisè a la taula.

Els dos equips van protagonitzar, la temporada passada, un duel frec a frec pel títol de Segona Catalana. Suriol recorda que "els dos equips van mostrar un nivell molt alt i van merèixer ascendir de categoria. El CF Martorell és un rival amb un joc molt directe, intens i molt contundent defensicament". Els martorellencs han perdut un partit dels cinc que han disputat lluny del CE Torrent de Llops.

"Cadascú té el seu estil, serà un duel molt interessant per veure i l'acabarà marcant els detalls. Som dos equips acabats de pujar amb ganes de fer-ho bé en la nova categoria", pronostica Suriol. L'Atlètic tindrà, un cop més, el factor camp al seu favor. "Necessitem l'afició per mirar endavant", rebla Suriol. La grada groga tornarà a bullir aquest dissabte, com la temporada passada. Els aficionats més joves tindran berenar gratuït, en una iniciativa del club. 

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(11-11-2019) - DONACIÓ DE 461 EUROS A L'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU DE BARCELONA

L'Atlètic Sant Just ha fet una donació de 461 euros al projecte del SJD Pedriàtric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu. La recaptació obtinguda per al club santjustenc ha estat de la venda de fotografies individuals i d'equip de la temporada passada.

Des de l'Atlètic es vol contribuir en la investigació del càncer infantil a través de la campanya #ParaLosValientes. L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona està creant el centre més gran d'Europa i un dels que serà referència arreu del món que comptarà amb les millors eines i professionals per seguir investigant la malaltia.

Fotografia: Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Veure més

(10-11-2019) - AMB LA VERSIÓ FORANA, VICTÒRIA SEGURA (0-2)

El primer equip de l'Atlètic continua intractable lluny de Sant Just i va esgarrapar tres punts més, aquest cop al Catllar (0-2) amb gols de Jan González i Carlos Portas. El duel va començar amb una gran oportunitat d'Edu Alliaume que la defensa local va treure la pilota de la mateixa línia de gol. El mateix Edu va enviar fora una pilota assistida per Jan. A la mitja hora de joc, l'àrbitre va anul·lar un gol al Catllar per fora de joc.

L'Atlètic va seguir atacant i Jan González va fer lluir el porter Ruiz després d'una bona cavalcada per la banda esquerra. En la represa, el duel va seguir amb el mateix guió: els santjustencs pressionant la porteria local. Jan i Morgado van tenir una bona oportunitat fins que va arribar el 0-1. Pau Mateo va fer una passada dins l'àrea per Jan i el santjustenc no va perdonar davant Ruiz. Quatre minuts més tard, Mateo va tornar assistir Jan que no va poder definir per fer el segon.

El Catllar va topar amb les mans d'Álvaro que va evitar l'empat a vint minuts per acabar. Fidi Bernabéu va posar a prova el porter Ruiz amb un xut llunyà. Els últims minuts del partit es van fer molt llargs per a l'equip de Suriol. Àlex Palacios va refusar una pilota sota els pals i en una falta perillosa els locals van estar a punt d'establir l'empat. En el darrer minut del matx, Jan González va desaprofitar per signar la sentència; però Portas, al temps d'afegit, va establir el 0-2 definitiu.

Tres punts més al sarró per a fer el salt fins a la sisena plaça, amb 17 punts. Dissabte vinent (20.00 hores), l'Atlètic rebrà el CF Martorell, cinquè amb un punt més que els santjustencs. 

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(09-11-2019) - EL PRIMER EQUIP ES VOL RETROBAR AMB SÍ MATEIX AL CATLLAR

El primer equip de l'Atlètic juga aquest diumenge (12 hores) al camp municipal d'El Catllar amb la necessitat de tornar a retrobar-se amb la millor versió que troba quan juga lluny de Sant Just. L'equip de Joan Suriol, que ha sumat 10 de 12 punts possibles a domicili s'enfronta a un CE El Catllar que encadena sis derrotes seguides i vuit sense guanyar.

Els santjustencs vénen de patir, novament, una derrota a casa. Dissabte passat, la UE Valls va esgarrapar tres punts més de Sant Just (0-1) i els de Suriol encadenen tres jornades sense guanyar com a locals amb dues derrotes davant la UE Valls i el FC Ascó i un empat in extremis davant el CF Can Vidalet.

Suriol reconeix que "si sapigués perquè l'equip juga diferent a casa i a fora segurament ja ho haguéssim resol. Potser haurem de trencar amb la monotonia, trencar hàbits i que sigui diferent". Els santjustencs volen passar pàgina de l'ensopegada davant la UE Valls a Sant Just en què, segons Suriol, "no vam tenir els recursos ni l'esma suficient per capgirar el resultat". 

L'Atlètic es trobarà un CE El Catllar en hores baixes, que ha sumat cinc punts en tot el curs i que es troba en zona de descens a Segona Catalana. 

Veure més

(02-11-2019) - EL PRIMER EQUIP TORNA A ENSOPEGAR A CASA

Els santjustencs han patit una derrota inesperada a casa davant la UE Valls (0-1) en un partit en què s'ha decidit en una errada d'Aleix Massegú cap al porter Unzué que ha acabat al fons de la xarxa al minut 35 de la primera part. Abans del descans, l'Atlètic ha tingut la millor oportunitat a les bótes de Jan González, però el porter visitant ha fet una bona intervenció.

L'equip de Joan Suriol no ha ofert la seva millor versió, no ha pogut desempallegar-se d'una UE Valls molt ordenada i li ha mancat més profunditat en atac. En la represa, l'Atlètic ha hagut de jugar a contracorrent mentre el rival, amb constants pèrdues de temps, ha vist com als santjustencs se'ls esmicolaven els minuts.  Tot i això, Moya ha tingut l'oportunitat més clara amb un cop de cap en l'últim alè de partit.

Fotograifa: Julio Pacheco

Veure més

(01-11-2019) - ESTRENEM NOU WEB: MÉS USABLE I MÉS ATRACTIVA

L'Atlètic Sant Just ha renovat totalment el seu web, tant pel que fa als continguts -que s'han reestructurat per facilitar la usabilitat- com des del punt de vista visual, amb un major protagonisme a la imatge. Així, el club fa un pas endavant en les noves tecnologies a les portes del seu desè aniversari.

Des d'avui, 1 de novembre de 2019, l'entitat presenta aquest web amb la intenció d'oferir uns continguts i una informació més acurada des d'un format més atractiu i usable per als usuaris. Recollint el bagatge de l'antiga web on es van registrar més de 800.000 visites acumulades. 

Si la temporada passada el club ja va apostar per enfortir la informació amb la contractació de l'empresa Cargol Comunicació, enguany l'aposta per una web més gràfica i més atractiva servirà per complementar tota la informació des les xarxes socials de l'Atlètic. 

A punt de celebrar els 10 primers anys d'història de l'Atlètic, la proposta de club i l'escola de futbol es mantenen amb la mateixa il·lusió i esperit des dels inicis.

Veure més

(31-10-2019) - EL PRIMER EQUIP VOL CONVERTIR SANT JUST EN UN FORTÍ

L'Atlètic Sant Just torna a jugar a casa aquest dissabte 2 de novembre (15.30 hores) davant la UE Valls amb la intenció de retrobar-se amb la victòria. Després d'un sol triomf en quatre jornades, l'equip de Joan Suriol vol tenir el mateix rendiment que lluny de Sant Just, on s'ha mostrat intractable. Una de les prioritats dels groc-i-blaus és capgirar la dinàmica a casa on han cedit dues derrotes davant el CF Gavà (0-1) i FC Ascó (2-3) i un empat davant el CF Can Vidalet (3-3).

Res a veure amb el botí a domicili on l'Atlètic es manté invicte després de tres victòries i un empat. Els santjustencs segueixen a un bon ritme en la seva primera temporada a Primera Catalana. Cinquens a la classificació, amb 14 punts, reben una UE Valls que no coneix la victòria després de 8 jornades disputades. El conjunt de l'Alt Camp ha sumat quatre empats, un d'ells a domicili al camp de la UD Viladecans (2-2), i és penúltim classificat només superant el cuer, la UE Sant Ildefons.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(26-10-2019) - UN DOBLET DE MORGADO DÓNA LA VICTÒRIA AL PRIMER EQUIP

Un doblet de Sergio Morgado ha servit als santjustencs per endur-se un nou triomf a domicili. L'Atlètic Sant Just s'ha imposat a Castelldefels (1-2) davant una UD Vista Alegre que ha competit fins al final. Els santjustencs es podrien haver avançat abans del primer quart d'hora de joc, però aquest cop, Nacho Palacios no ha estat encertat des del punt de penal i el porter local Tomás ha blocat la pilota.

Dos minuts més tard, una acció atacant de Jan González per la banda esquerra ha servit en safata el gol a Sergio Morgado. Amb el 0-1, l'Atlètic ha jugat més còmode tot i que l'ordre tàctic en defensa de la UD Vista Alegre ha dificultat les accions d'atac dels groc-i-blaus. L'equip de Joan Suriol ha mantingut l'avantatge curt fins al descans. 

En la represa, els locals han empatat de penal però en el tram final, un altre cop Morgado, ha fet l’1-2 que ha estat definitiu. Un triomf molt celebrat que manté l’Atlètic en la zona de privilegi. Cinquè a la classificació amb 14 punts i amb uns registres a domicili espectaculars: tres victòries, un empat i una derrota.

Veure més

(25-10-2019) - L'ATLÈTIC VOL SEGUIR FENT-SE FORT LLUNY DE SANT JUST

Aquest dissabte (18 hores, Mpal Can Vinader, Castelldefels), l'Atlètic Sant Just torna a tenir l'oportunitat de treure's l'espina de l'empat a casa davant el CF Can Vidalet (3-3). L'equip de Joan Suriol s'enfronta a una UD Vista Alegre en hores baixes i que es troba en zona de descens a Segona Catalana. 

Els santjustencs volen refermar la seva millor versió lluny de Sant Just on es mantenen invictes. Suriol assegura que "és cert que amb els números a la ma, els registres són millors a domicili que a Sant Just però continuem sent els mateixos". Una victòria a Castelldefels permetria als groc-i-blaus mantenir-se entre els llocs capdavanters a Primera Catalana.

La UD Vista Alegre, en canvi, lluita per sortir dels llocs de descens. El conjunt de Castelldefels, però, obté molt més rendiment al Mpal Can Vinader que a domicili. Així han esgarrapat quatre punts davant el CF Martorell (1-1) i el Martinenc FC (1-0). L'ordre defensiu és una de les qualitats d'una UD Vista Alegre que és un equip que encaixa pocs gols.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(20-10-2019) - EL PRIMER EQUIP OBTÉ UN PUNT AL DESCOMPTE COM A PREMI

Dos gols en temps d'afegit han permès a l'Atlètic sumar un punt d'or. L'equip de Joan Suriol ha estat capaç d'igualar un 1-3 en contra amb gols de Fidi Bernabéu i Nacho Palacios, de penal. Els santjustencs han tornat a fer un mal primer temps i els visitants s'han avançat amb un 0-2 al minut 20.

Abans del descans, Biboum ha retallat diferències. En la represa, els de Suriol s'han abocat a l'atac però el CF Can Vidalet ha fet el tercer en l'única oportunitat del segon temps. Amb tot en contra, l'Atlètic ha posat el cor sobre el terreny de joc i ha estat capaç d'empatar al límit del descompte.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(19-10-2019) - EL PRIMER EQUIP BUSCA LA REGULARITAT DESITJADA A CASA

El primer equip de l'Atlètic Sant Just torna a retrobar-se a casa aquest dissabte (20 hores) davant el CF Can Vidalet. Els santjustencs, invictes a domicili i reforçats per una victòria folgada a Vilanova i la Geltrú, volen fer-se forts a casa on han encaixat dues derrotes aquesta temporada. L'equip d'Esplugues és el menys golejador de la categoria després d'haver fet quatre gols en sis jornades a Primera Catalana.

En canvi, l'Atlètic manté uns registres golejadors molt alts. Així, la dupla formada per Jan González i Sergio Morgado sumen 8 dels 13 gols ha que han marcat els groc-i-blaus aquesta temporada. "El vestidor està molt animat amb ganes de seguir mantenint la línia de joc", assegura Suriol abans del duel a casa. Un triomf davant el CF Can Vidalet suposaria un pas endavant en la classificació i començar a trobar la regularitat desitjada a Sant Just.

Fotografia: Julio Pacheco

Veure més

(13-10-2019) - EL PRIMER EQUIP PESCA UN NOU TRIOMF A VILANOVA I LA GELTRÚ

L'Atlètic Sant Just ha sumat una victòria de prestigi dels santjustencs a Vilanova i la Geltrú davant un dels clubs històrics del futbol català (1-3). Després d'un primer temps força igualat, el conjunt de Joan Suriol ha posat una marxa més en el tram final del primer temps i Jan González i Sergio Morgado han disposat de les dues millors oportunitats.

En la represa, els de Joan Suriol s'han avançat molt ràpid. Morgado ha recollit una pilota que Jan havia enviat al pal per desfer l'empat inicial. Poc després, però, una imprecisió d'Unzué l'ha aprofitada el local Alonso per igualar forces. L'empat ha revifat els vilanovins que han fet anar de corcoll els santjustencs deu minuts. I quan pitjor ho passava l'equip de Suriol, Jan ha desencallat el duel fent l'1-2. Un gol mortal de necessitat per un CF Vilanova que ja no aixecaria el cap. A cinc minuts pel final, Morgado ha sentenciat amb l'1-3 definitiu.

Veure més
We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info