Historia

Coneix tota la nostra trajectòria

FUNDACIO AL 2010

Al febrer de 2010 neix l'ATLÈTIC SANT JUST amb el propòsit de que qualsevol nen de SANT JUST DESVERN pugui jugar a futbol al seu poble sense cap limitació de nivell, amb una proposta clara d'encaix entre FORMACIÓ i COMPETICIÓ, desenvolupant els valors esportius en un ambient familiar i proper.

LA GOTHIA

A l'estiu del 2009, un grup de families accepten la invitació del prestigiós torneig internacional que es celebra cada estiu a SUECIA, un veritable campionat del món d'equips per joves i el clima generat entre jugadors i families crearà l'espurna que es convertirà en l'ATLÈTIC SANT JUST pocs mesos després.

OBJECTIUS GENERALS

L'objectiu principal de l'ATSJ es crear una escola integradora, oberta i plural, mostrant transparència absoluta en la gestió tot formant persones i esportistes.Una escola moderna i capdavantera.

 

 

OBJECTIUS ESPORTIUS

Ensenyança i comprensió del futbol amb idèntica metodologia amb independència de l'edat realitzant un seguiment individualitzat per part dels responsables de coordinació amb la intenció de buscar la progressió i millora tant individual com grupal

HISTORIC EQUIPS

Un total de 10 equips per recollir els poc més de 120 jugadors que van ser els pioners de l'ATSJ, jugadors alguns d'ells que després de 10 temporades, encara juguen al club com ALEX CEBRIAN, JAN GONZALEZ, ALEX PALACIOS i NACHO PALACIOS, tots ells al primer equip i entrenadors del club.

We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info