AGENDA

CONSULTA ELS DIES I HORARIS DELS PARTITS DELS NOSTRES EQUIPS.

CLICA A LA IMATGE SUPERIOR I ACCEDIRÀS A L'AGENDA DEL TEU EQUIP.

ESPÒNSORS

SOM EL CLUB AMB LA MILLOR TRAJECTÒRIA ESPORTIVA EN LA DARRERA DÈCADA. VOLS SUMAR AMB L'ATLÈTIC? SOM-HI!

Contacte

CONVENI BARÇA

CONVENI BARÇA

L'ATLÈTIC HA RENOVAT EL CONTRACTE DE COL·LABORACIÓ AMB EL FC BARCELONA COM A PARTNER ESPORTIU. SEGUIM EDUCANT ELS VALORS I L'EXCEL.LÈNCIA EN L'ESPORT.

Propera jornada

HORA
EQUIP
EQUIP
CAMP
01 Juni 19:00
EQUIPO 1
VS
EQUIPO 2
SABADELL
? - ?
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
1 - 1
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
3 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 7
TERRASA
1 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO53
TERRASA
1 - 1
01 Juni 19:00
EQUIPO 1
VS
EQUIPO 2
SABADELL
? - ?
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
1 - 1
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
3 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 7
TERRASA
1 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO53
TERRASA
1 - 1

Notícies


(24-02-2021) - EL RETORN, MÉS A PROP

El primer equip de l'Atlètic Sant Just és a quatre dies de reprendre la lliga regular i ho fa després de quatre mesos sense jugar cap partit oficial. Els de Joan Suriol arriben a la tercera jornada després de dos partits amistosos en què l'equip torna a rodar.

Els santjustencs arribaran al CEM Guinardó després d'un empat contra la UD Viladecans i una derrota davant el Sant Cugat FC. A grans trets, els de Suriol han aprofitat per seguir preparant-se a 90 minuts de ritme de partit i en fan una bona lectura. Joan Suriol admet que va veure "un equip de molt nivell en certs moments de partit, on es veia que teníem les situacions de joc controlades i on trèiem molt rendiment dels esforços individuals per a un èxit col·lectiu".

L'entrenador santjustenc creu que són "afortunats" en haver jugat els dos partits de preparació, i en treu deures pendents. Per una banda, pensa que l'equip haurà de millorar a l'hora de defensar les jugades properes a l'àrea. De l'altra, també convida a reforçar allò que han fet bé, sense obviar on han de millorar.

La lliga torna a començar per als santjustencs i la propera parada serà el FC Martinenc. La preparació, ha exposat el tècnic, "són partits que ens serveixen per tenir rodatge, i veurem què hem de millorar i si l'equip entén les errades i és capaç de millorar-les".

 

Veure més


(22-02-2021) - EL JUVENIL A, A PUNT PER ENGEGAR MOTORS

L'equip dirigit per Carlos Roa, Miquel Rovira, Sergio Martínez i Àlex Palacios prepara la seva tornada a la lliga regular. Després de disputar la primera jornada a mitjans del mes d'octubre, la competició es va posar en pausa. Ara, quatre mesos després, el juvenil A ha tornat a engegar i es prepara per seguir jugant la lliga al grup 1 de juvenil Preferent.

Segons el nou format de competició que ha proposat la Federació Catalana de Futbol (FCF), la juvenil Preferent jugarà només una volta del campionat, un total de 15 partits en cada grup, i la lliga es reprendrà en la jornada 6. En el cas dels de Roa, Rovira, Martínez i Palacios, la represa serà al camp de la UE Cambrils el proper dissabte 27 de febrer (Camp Municipal de Cambrils, 12.00h).

Durant els mesos d'entrenaments, els santjustencs han accelerat la seva posada a punt els darrers 15 dies. En aquest període han pogut disputar dos partits amistosos, contra l'EC Granollers i el Sant Cugat FC, dels quals han tret un empat a 2 i una derrota per la mínima. En aquest sentit, Roa apunta que estan contents amb la imatge del grup, "perquè hem vist un equip que jugava el que els demanem i que troba les solucions". 

Els santjustencs només van poder disputar la primera jornada de lliga, una derrota contra la UE Cornellà, i Roa exposa que veu molta il·lusió en la plantilla: "tenim moltes ganes, perquè només entrenàvem, i estem motivats pel repte d'haver de fer-ho el millor possible i deixar el millor possible al club". El tècnic santjustenc avisa de l'exigència de les primeres jornades, unes setmanes que, segons creu, "dictaminaran si algun equip es queda despenjat o no". El juvenil A reprèn el vol en una categoria on se citarà el bo i millor del futbol base català. 

Veure més


(17-02-2021) - LA HIDRATACIÓ, CLAU

Un cop tenim identificats tots els nutrients és moment per parlar de la hidratació. L’aigua hauria de ser la principal beguda d’elecció, ja que també té funcions importants dins el nostre organisme, entre les quals la de transportar els nutrients, és present als teixits i als òrgans i ajuda a mantenir la temperatura corporal.

Sabies que tot i ser el principal component del cos humà, aquest no pot emmagatzemar l’aigua? Per tant, cal que restituim la quantitat que perdem bevent aigua. La set és una senyal per avisar-nos que hem de fer-ho, però és també la primera senyal de deshidratació. Per això és molt important no esperar a tenir set per beure aigua, sobretot en casos concrets com pot ser l’esport, ja que és precisament la deshidratació la que pot provocar fatiga o un rendiment insuficient. Una manera d’avaluar el propi estat de deshidratació és fixar-se en el color de l’orina: com més fosca sigui, estem més deshidratats.

L’aigua dels aliments i l’aigua que bevem han de garantir una correcta hidratació abans, durant i després de cada entrenament, i també a cada partit. També podem considerar que les begudes haurien de tenir algunes característiques concretes pel que fa a quantitat de sucre i sodi. La nutricionista del club, Maria Valdivieso, fa unes recomanacions:

En les dues o tres hores abans que comenci el partit caldria que us asseguressiu un consum d'entre uns 500 i 750 ml, en petits glops per no provocar pesadesa a l’estómac. Com a màxim, caldrà fer-ho una hora abans tornar a beure en cas que no hagis orinat o la orina sigui molt fosca. Abans de l’activitat física no és recomanable que prengueu begudes molt ensucrades, ja que el cos podria respondre provocant baixades de sucre.

Durant el partit, beure begudes isotòniques. Aquestes tenen un contingut de sucres d'entre el sis i nou per cent i entre 0,5 i 0,7 grams de sodi per cada litre. Es recomanen durant l’entrenament o partit, ja que ajuden a restablir les pèrdues de minerals produïdes per la suor i ajuden a mantenir un bon estat d’hidratació. Moltes de les begudes isotòniques esportives comercials compleixen amb aquestes característiques. El més recomanable és fer-ho en volums moderats i amb certa freqüència, la millor pauta serien 100-250ml cada 20 minuts. I per arrodonir-ho, la temperatura ideal hauria d'oscil·lar entre 15-21ºC (les begudes més fredes poden dificultar l'absorció i les begudes més calentes poden no venir de gust).

Quan acabeu el partit, comença la rehidratació amb begudes hipertòniques, les quals tenen entre un nou i un deu per cent de sucres i entre 1 i 1,5 grams de sodi per cada litre. L’objectiu d’aquestes begudes és reposar els minerals perduts durant la pràctica esportiva. Només es recomanen després de partits o entrenaments molt intensos i de llarga durada. A aquestes begudes es poden afegir també els aliments lleugerament salats i en petita quantitat.

En acabar, caldria que els esportistes beguin 1,5 vegades d’aigua respecte el pes corporal perdut, i per fer-ne el control seria recomanable pesar-se abans i després de cada entrenament o partit. Com feu vosaltres la vostra hidratació? Sabíeu els detalls que explica la nutricionista?

Veure més


(17-02-2021) - MOR JOAN MARGARIT

El poeta Joan Margarit (1938) va morir ahir als 82 anys a Sant Just Desvern, la ciutat on residia i on va establir-s'hi i on va fer-hi vida i va crear-hi una família. El seu nét, Pol, va ser un dels jugadors fundadors del club i va ser un dels primers a vestir la samarreta de l'Atlètic Sant Just.

Margarit va néixer a Sanahuja, a Lleida, però a mitjans dels anys 70 va traslladar-se a Sant Just Desvern, on va crear-hi una família. Seguint els passos del seu pare, va estudiar Arquitectura a Barcelona, i va dedicar-se, a parts iguals, a les dues professions. Com a escriptor, va començar la seva carrera els anys 60, i va ser a partir de la dècada dels 80 quan va iniciar-se com a poeta en català, un camí que el va recompensar amb distincions i guardons. 

Margarit va ser premiat amb el Vicent Andrés Estellés de poesia (1981), amb el premi Nacional de Literatura de la Generalitat de Catalunya (2008), el Premi Nacional de Poesia (2008) o el Premio Miguel de Cervantes (2009), així com distincions de la crítica i premis de certamens internacioals. En el cas del Premi Cervantes, el va rebre a mans dels Reis el mes de desembre de 2019. 

Des de l'Atlètic Sant Just expressem el condol a la família de Joan Margarit i enviem una forta abraçada als seus amics i coneguts. En el partit amistós que disputarà aquesta tarda, el primer equip lluirà aquesta tarda un crespó negre en senyal de respecte pel poeta que ahir ens va deixar.

(Imatge: Xavier Cervera)

Veure més


We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info