AGENDA

CONSULTA ELS DIES I HORARIS DELS PARTITS DELS NOSTRES EQUIPS.

CLICA A LA IMATGE SUPERIOR I ACCEDIRÀS A L'AGENDA DEL TEU EQUIP.

ESPÒNSORS

SOM EL CLUB AMB LA MILLOR TRAJECTÒRIA ESPORTIVA EN LA DARRERA DÈCADA. VOLS SUMAR AMB L'ATLÈTIC? SOM-HI!

Contacte

CONVENI BARÇA

CONVENI BARÇA

L'ATLÈTIC HA RENOVAT EL CONTRACTE DE COL·LABORACIÓ AMB EL FC BARCELONA COM A PARTNER ESPORTIU. SEGUIM EDUCANT ELS VALORS I L'EXCEL.LÈNCIA EN L'ESPORT.

Propera jornada

HORA
EQUIP
EQUIP
CAMP
01 Juni 19:00
EQUIPO 1
VS
EQUIPO 2
SABADELL
? - ?
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
1 - 1
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
3 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 7
TERRASA
1 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO53
TERRASA
1 - 1
01 Juni 19:00
EQUIPO 1
VS
EQUIPO 2
SABADELL
? - ?
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
1 - 1
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 3
TERRASA
3 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO 7
TERRASA
1 - 0
06 Juni 19:00
EQUIPO 2
VS
EQUIPO53
TERRASA
1 - 1

Notícies


(31-05-2020) - LA FCF ENS HA PRES EL PÈL

Els que dirigim el vessant esportiu dels clubs sentim que la FCF ens ha pres el pèl després d'esperar més de dos mesos una resolució covard i presa per una junta que ha tingut en compte més la feina que li comportava refer el pla de competició que no pas premiar de manera justa a aquells jugadors, entrenadors i clubs que, sense dubte, havien fet mèrits fins que la pandèmia va impedir continuar la competició.

Si més no, nosaltres volem dedicar unes línies a homenatjear els equips que en aquell moment eren campions o líders de les seves llligues. Cadet C, Aleví B. Aleví I i Prebenjamí A, de manera virtual, ho eren i allò que la FCF no ha fet, nosaltres sí, enviant des d'aquí el reconeixement al seu feina èxitosa. El filial, el qual encara té una opció, el Juvenil A. Cadet E. Infantil E. Benjamí D i Benjamí E buscaven el liderat quan les circumstàncies van frenar en sec la seva cursa.

Per a concloure, dir que que la FCF ens ha decebut i que aquest cop inesperat farà difícil tornar a confiar en una federació que ha pres un camí gandul en la resolució de les seves competicions i oposat a les federacions de futbol de les altres comunitats autònomes.

Veure més


(27-05-2020) - COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

Benvolgudes families,

Amb data d’avui i després de molt de retard, la FCF ha comunicat formalment que les competicions es resoldran de manera subjectiva de dues maneres diferents en funció de l’edat dels participants. Aquesta decisió perjudica i discrimina els nostres equips cadets i alevins que eren líders de les respectives classifcacions i als qui de forma incomprensible s’ha adoptat una decisió diferent de les categories juvenil i amateur.

Per altra banda, ara que la nostra zona sanitària ha entrat en FASE 1 i tot esperant entrar a la FASE 2, hem plantejat al consistori de Sant Just Desvern la possibilitat d’iniciar les activitats al club. La condició és complir la normativa del BOE pel que s’especifica a ACTIVITATS ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE i l'obertura de les oficines. Malauradament la reunió virtual prevista per avui entre el consistori i les entitats esportives ha estat cancel·lada per motius d’agenda municipal. Així, ens han traslladat al proper dimarts dia 2 de juny.

Tan debò sigui possible reprendre l'activitat la primera setmana de juny. Som conscients que haurem d’acostumar-nos a una nova normalitat inicial en la que per exemple, no podrem utilitzar els vestidors ni les dutxes i cada nen haurà de portar la seva ampolla d’aigua per hidratar-se, entre d’altres. Tant bon punt rebem les indicacions oportunes us ho farem saber.

Properament us informarem també de les instruccions rebudes per part de l’Ajuntament per concretar en quines condicions podriem projectar el Campus d’estiu i activar les renovacions de plaça per la propera temporada en quan sigui possible l’obertura de l’oficina del camp de futbol.

Desitjant que us mantingueu sans i estalvis,

FORÇA ATLÈTIC

Veure més


(06-05-2020) - ES CANCEL·LA LA DONOSTI CUP 2020 PER LA COVID-19

Degut a la situació generada per la Covid-19, el comitè organitzador de la Donosti Cup ha decidit cancel·lar l'edició del Torneig 2020.

La decisió s'ha pres tenint en compte l'absència d'equips estrangers, la impossibilitat de celebrar els actes d'inauguració i de clausura, els menjadors compartits o els espais de convivència.

En els darrers 10 anys, l'Atlètic Sant Just hi ha participat en deu ocasions i ha sumat cinc títols. En aquest 2020 marcat pel coronavirus, no hi haurà possibilitat de gaudir de l'esdeveniment més esperat de l'estiu, un cop finalitza la competició reglada.

La direcció de la Donosti Cup ha confirmat a l'Atlètic Sant Just que ja està treballant en l'organització per a l'edició de 2021 per a poder rebre futbolistes i les seves respectives famílies.

Veure més


(24-04-2020) - COMUNICAT SOBRE LA FINALITZACIÓ DE LA COMPETICIÓ

La junta directiva de l'Atlètic Sant Just continua pendent de reactivar la normalitat un cop el govern espanyol activi el procés de desconfinament i aixequi l'estat d'alarma provocat pel coronavirus.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) han determinat donar per finalitzada la competició sense concretar-hi com. Entre les opcions que s'extrauen del comunicat encara no se sap si serà declarar nula la temporada, donar-la per acabada o potser alguna derivada del referèndum que pretén fer en breument (però també en data indeterminada).

Amb independència del que pugui resultar d’aquesta proposta e inconcreció, que no pensem que quedi resolta fins ben entrat el mes de maig. El proper dilluns 27 d’abril està anunciat l’inici del desconfinament per menors de 14 anys amb mesures progressives que s’adoptaran per a joves fins 18 anys en les properes setmanes.

Un cop reiterat pels científics de la necessitat de l’activitat esportiva en els nostres joves, en altres països com Holanda, els entrenaments estaran permesos i recomanats a partir de maig, encara que la competició estigui aturada.

En aquesta direcció de planificar el retorn a l’esport, serem convocats en breu pel nostre ajuntament per adequar les mesures i timings adients pel retorn a la normalitat.

Tant mateix els nostres entrenadors segueixen actius amb activitats on-line i el club no s'atura a l’espera de rebre missatges clars de les institucions estatals, autonòmiques i locals i sobretot de que la FCF aclareixi com s’acabarà una competició en un hipotètic referèndum entre dues opcions de les que, majoritàriament, els clubs catalans no som partidaris.

Veure més


We use first-party and third-party cookies to improve your site experience and manage interest-based adverts. By browsing our website you agree to our cookie policy. OK | More info